€200 korting naar Zuid-Afrika!

 €200 korting naar Zuid-Afrika! 

Met TravelBird kan je voor €969 in plaats van €1179 op safari in Zuid-Afrika.

Hotel: Sebatana Lion Lodge

Zuid-Afrikatravelbird
Zonvakantie
Limpopo –  Zuid-Afrika

Beleef Zuid-Afrika vanuit de Sebatana Lion Lodge voor 7 nachten o.b.v. volpension, incl. safari’s en excursies, transfers en heen- en terugvlucht!

Je moet er een lange reis voor over hebben, maar één ding is zeker: Zuid-Afrika laat een onuitwisbare indruk op je achter. Tijdens deze droomvakantie maak je kennis met de schitterende landschappen, unieke dierenwereld en fascinerende cultuur van dit land. Op meerdere safari’s spot je de bijzondere wilde dieren en droom je met een glaasje champagne weg bij de mooiste zonsondergangen. Dit alles beleef je vanuit een vijfsterrenlodge met zwembad waar vrijwel alles voor je geregeld is, van maaltijden tot een luxueuze bungalow en allerlei activiteiten. Zelfs een bezoek aan Johannesburg staat op het programma. Klaar voor een wel heel bijzondere reis?

 

Zuid-Afrika een gevarieerde rijke natuur

Sinds de apartheid is afgeschaft en de verhoudingen tussen blank en zwart enigszins zijn genormaliseerd heeft het toerisme naar Zuid-Afrika zijn weg gevonden.
Zuid-Afrika heeft een gevarieerde rijke natuur met grote variatie aan dieren en planten. Het behoud van het wildbestand is dan ook van groot belang voor het land. Het wereldberoemde Krugerpark neem hierbij een belangrijke positie in. Hier leven onder andere leeuwen, antilopen, luipaarden, olifanten, gnoes, giraffen, struisvogels en impala’s. De wildparken vormen een belangrijke toeristische attractie. In de Zuid-Afrikaanse wildparken kan je immers de meeste diersoorten van het hele Afrikaanse continent vinden. Ideaal dus voor een avontuurlijke safarivakantie.
Maar ook het landschap is een enorme trekpleister: natuurschoon, prachtige zandstranden, eindeloze savannen met een schitterende bloemenpracht, bergen …
Tijdens je bezoek aan Zuid-Afrika kan je reken op uitstekende accommodaties, die gebouwd zijn naar westerse normen.

 

 

 

Tijdens een verre reis doe je veel nieuwe indrukken op. Onbekende dingen zien en kennismaken met andere culturen. Ze laten zien hoe anderen leven en tonen je de schatten van de natuur. Maar deze vakanties zijn echt niet alleen voor avonturiers. Verre reizen zijn ook uitermate geschikt om zonnige eilanden aan te doen om heerlijk bij te komen.

Wanneer je kiest voor een verre reis, krijg je er te maken met andere wetten en regels, wilde dieren en ziektes die we hier niet kennen. Het is daarom verstandig om je goed op de verre reis voor te bereiden.