Zomersolden: vertrek een week naar de zon vanaf € 229

Wil jij deze zomer nog naar de zon? Laat je dan verleiden door de zomersolden bij TUI.be en vertrek binnenkort ook een week naar de zon!

  • Spanje vanaf € 279
  • Griekenland vanaf € 229
  • Turkije vanaf € 349
  • Egypte vanaf € 349
  • Dominicaanse Republiek vanaf € 779
    zomersolden

Zomersolden

Bij TUI starten de solden nu! Scoor jouw favoriete vakantie en profiteer van € 50 extra korting per persoon bovenop de last minuteprijs!
Twijfel niet te lang want deze extra korting is enkel geldig als je boekt vóór 3/7. 

Deze extra 50 euro is geldig op volgende bestemmingen:

Spanje:
Mallorca, Malaga, Alicante, Las Palmas, Tenerife
Egypte:
Hurghada, Marsa Alam, Sharm el Sheikh
• Griekenland:
Corfu, Chania, Heraklion, Kos
Turkije:
Dalaman, Izmir, Bodrum, Antalya
Dom Rep:
Punta Cana

 

TUI.be heeft bovendien een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties.

Welke vakantie je ook zoekt, bij TUI.be ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt TUI.be maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, TUI.be draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

 

 

Merknaam Sunjets.be gaat op in TUI

Sunjets.be, een vaste waarde in het Belgische touroperatorlandschap, wordt uitgefaseerd nadat het hoofdmerk TUI grondig werd geheroriënteerd en alle unieke voordelen van Sunjets.be overnam. Onder andere door de TUI laagste prijsgarantie verdwijnt de belangrijkste reden om voor Sunjets.be te kiezen. Het is voor TUI Belgium dan ook niet langer een meerwaarde om beide merken met een identiek profiel aan te houden.

Sunjets.be werd in 1985 boven de doopvont gehouden als eerste merk in België dat zich 100% rechtstreeks tot de klant richtte en daardoor steeds het imago van prijsvechter kon waarmaken. Doorheen de jaren werd het merk steeds sterker omwille van een consequente prijspolitiek die terecht de reputatie van goedkoopste merknaam opleverde. De slogan ’Slimmer op reis aan de laagste prijs’ werd jarenlang het uithangbord van Sunjets.be. De laagste prijsgarantie, waarbij de prijs automatisch wordt aangepast indien de klant elders een reis aan een betere prijs had gevonden, werd overigens door Sunjets ingevoerd.

Sinds dit zomerseizoen heeft TUI niet alleen alle Sunjets-producten overgenomen maar ook dezelfde laagste prijsgarantie ingevoerd waardoor het zich identiek aan Sunjets.be profileert. De Sunjets.be reiziger vindt intussen bij TUI dezelfde producten, condities en met nog meer garanties.