Zell am See-Kaprun exclusief aanbod laagseizoen

Op zoek naar een geslaagde vakantie in Oostenrijk? Wat dacht je van een vakantie in Zell am See-Kaprun?

Oostenrijk is voor vele één van de meest geliefde vakantielanden en is vanuit België gemakkelijk per auto bereikbaar. Een geliefde plaats bij de Belgen is Zell am See-Kaprun. De veelzijdige natuur heeft ieder jaargetijde iets te bieden. Naast de skicentra, kunnen wandelaars hun hart op halen in de bergen. Het meer zorgt dan weer voor de watersportliefhebbers veel plezier.

Zell am See-KaprunSunweb

FamFun in Zell am See-Kaprun!

Sunweb Auto lanceerde een exclusief aanbod voor tijdens het laagseizoen! Voor verblijven tussen 21 april en 30 juni wordt een specifiek programma georganiseerd met de focus op kinderen en hun (groot)ouders!
Dit aanbod zal overal gelden in Zell am See-Kaprun.

Voor verblijven tussen 19 mei en 2 juni geldt een nog scherpere introductieprijs vanaf 89 euro per persoon!

 

Sinds 2000 biedt Sunweb voordelige autovakanties aan naar bestemmingen binnen Europa. Onze reizen zijn alleen te boeken via onze overzichtelijke website. Of je nu op zoek bent naar een leuke vakantie met eigen vervoer in de zomer of in de winter, het hele jaar door kun je voordelig autovakanties boeken op de website van Sunweb Autovakanties

Waar je bij Zonvakanties verschillende zonnige vliegbestemmingen kunt boeken, ga je bij Sunweb Autovakanties met eigen vervoer op pad. Het verschil tussen Sunweb Zonvakanties en Autovakanties is echter niet simpelweg het vervoer. Autovakanties benadrukt het familiegevoel en de belevenis van de hele (auto)reis van A tot Z. Bovendien kun je bij Autovakanties een vakantie boeken naar een FamFun bestemming. Op deze bestemmingen zal het gezin zich nooit vervelen gezien er vele extra activiteiten inbegrepen zitten bij de vakantie.

 

Op vakantie in Zell am See-Kaprun

Zell am See

Zell am SeeAan de oevers van de Zellersee ligt de gezellige plaats Zell am See. Tijdens een vakantie in Zell am See combineer je het beste van twee werelden: een vakantie in de Alpen en een relaxvakantie aan het meer. Eerst de bergen in, daarna dobberend in het meer bijkomen van de actieve dag en dan heerlijk eten in het centrum. Klinkt als een geweldige vakantiedag!

Actief in Zell am See tijdens je vakantie

Zowel in de winter, als in de zomer gaan mensen graag op vakantie naar Zell am See. Hier kun je namelijk veel meer dan alleen wandelen, al is en blijft dit een van de mooiste activiteiten. Je kunt ook raften, canyoningen, mountainbiken en klimmen. Op het meer kun je meer dan alleen dobberen: op meerdere plekken kun je waterfietsen lenen of in een bootje stappen voor een rondvaart.

Levendig Zell am See

Waarom jongeren het hier ook zo leuk vinden? Misschien helpen de 90 restaurants, meer dan 20 cafés en een hand vol discotheken hier wel een handje bij. De mooie promenade aan het meer is ook een geliefde plek om te inline skaten. Tijdens een vakantie in Zell am See kun je nog veel meer doen. Denk aan zwemmen, een bioscoopje pakken en tennissen. Ook is er een squashbaan, een sportschool, een klimbaan, een parapentschool en een manege. Genoeg te doen dus tijdens je autovakantie in Zell am See!

Kaprun

Net even iets hoger dan het bekende Zell Am See ligt Kaprun. Dit wintersportmekka is in de zomermaanden een onderkomen voor mensen die zowel een actieve, als een relaxte vakantie willen. Die combinatie is zeker heel goed mogelijk hier. Tijdens de lunch kan je namelijk heerlijk in een alpenweide liggen zonnen.

Hup met die wandelschoenen
Je kan veel sporten beoefenen in deze regio. Als je eens wil klimmen is dit ook echt jouw kans. Als je geen ervaring hebt, kan je onder leiding van een gids de klimroutes verkennen. De meeste van de 83 wandelroutes kan je zonder gids afleggen. Het is een hele tocht, maar je kan naar enkele van de toppen. Bijvoorbeeld de Schmittenhöhe van 2.000 meter hoog.

Eeuwige sneeuw
De plekjes worden schaarser, maar je hebt ze nog wel: plaatsen met de zogenoemde ‘eeuwige sneeuw’. Als je ‘s ochtends maar vroeg genoeg vertrekt, kan je hier zelfs in de zomer skiën! In de loop van de ochtend wordt de sneeuw steeds zachter, dus je kan niet tot diep in de middag op de lange latten staan. Dan kan je alweer aan het meer liggen in het dal, met een fris biertje in je hand.

Stuwmeren
Kaprun heeft twee gigantische stuwmeren in huis. Op respectievelijk 1672 en 2036 meter hoogte vind je deze indrukwekkende bouwwerken. Je kan hier zelf heen wandelen, maar je hebt ook de optie om met een gids mee te gaan. Hij/zij kan je alles vertellen over de bouw, de energie en nog veel en veel meer.

 

 

Voor iedereen die droomt over de Italiaanse zon zijn er daarom nu extra scherpe prijzen tijdens de Italiaanse Weken van Sunweb autovakanties!