Weekend of midweek op een vakantiepark

Wil je graag een een weekend of midweek op een vakantiepark vol nieuwe belevenissen? Of wil je er graag  even tussenuit? Dat kan! Profiteer dan van deze uitzonderlijke aanbiedingen en beleef samen een heerlijke tijd in Center Parcs!

Weekend of midweek op een vakantiepark

Weekend of midweek op een vakantiepark

Crazy Wednesday!

Uitzonderlijke aanbiedingen op 13 juni, OP=OP!
Voordelig met je kind een weekend of midweek weg, dat kan bij Center Parcs op een plek die alles heeft.
Een beetje rust voor jezelf, maar ook tal van activiteiten voor de kids.

Op woensdag 13 juni geniet je van uitzonderlijke kortingen op jouw verblijf van juli t.e.m. november 2018!
Inclusief de schoolvakanties !

 

 

Genieten bij Center Parcs

Op het gebied van tussendoor-vakanties is Center Parcs marktleider binnen Europa. 50 jaar geleden opende het eerste park van Center Parcs. Huisjes en een zwembad midden in het bos, dat was een unieke vakantie-ervaring. Daardoor konden mensen even op adem komen en tijd doorbrengen met hun familie. Sindsdien is er veel veranderd. De eenvoudige huisjes werden immers moderne cottages. En het zwembad groeide uit tot het unieke, subtropische zwemparadijs Aqua Mundo.

Wat in 1968 begon met dertig bungalows in de natuur is intussen uitgegroeid tot een internationaal concern met 13 topparken, waarvan er zes zijn gesitueerd in Nederland, twee in België, drie in Frankrijk en twee in Duitsland. Toch is de basisgedachte nog altijd hetzelfde. Center Parcs is daarmee de plek waar mensen weer echt even samen kunnen zijn, midden in de natuur. Gezinnen, families, stellen en vrienden.

Center Parcs biedt een uniek concept in de recreatiebranche met faciliteiten van het allerhoogste niveau. De kwaliteitseisen van Center Parcs zijn daarmee voor de branche toonaangevend in alle opzichten. De parken worden jaarlijks bezocht door zo’n 3 miljoen gasten.

Om hun gasten de unieke Center Parcs-ervaring te geven, bieden zij 6 zekerheden:

– Cottages in de mooiste natuur, compleet ingericht en met veel privacy.
– Onbeperkt naar de Aqua Mundo, het enige echte subtropische zwemparadijs.
– Allerlei gratis activiteiten, voor iedereen.
– Zomer of winter, binnen of buiten: het hele jaar door vakantieplezier.
– Jouw vakantie, jouw wensen. Volop keuze zoals jij het wilt.
– Geniet van het gemak. Van aankomst tot eindschoonmaak.

 

 

Ben je op zoek naar een vakantie voor de hele familie, met de kinderen of juist zonder? Wil je dat er genoeg te doen is in de omgeving, maar heb je geen zin om daar elke dag ver voor te reizen? Dan is een vakantiepark de oplossing! Geniet van de luxe van een eigen huisje en de vrijheid om te gaan en staan waar u wilt.