Wandelvakanties, Fietsvakanties,…

Op zoek naar leuke wandelvakanties, fietsvakanties? Wil je de wereld per fiets ontdekken? Of wil je unieke plekken te voet ontdekken? Laat je dan hier inspireren.

Wandelvakanties, Fietsvakanties naar de mooiste bestemmingen

Wandelvakanties, FietsvakantiesSNP
Bij SNP Natuurreizen vind je actieve vakanties met aandacht voor de natuur. SNP is gespecialiseerd in wandelvakanties, fietsvakanties, gezinsvakanties en actieve rondreizen binnen en buiten Europa. Naast onze groepsreizen in een klein gezelschap en met deskundige reisleiding bieden we je ook privéreizen. Laat je inspireren op onze website en stel je eigen reis samen met behulp van onze unieke reisaanbod.

Met reizen over de hele wereld is SNP.nl dé specialist op het gebied van actieve en duurzame natuurreizen. Zelf ontdekken wat SNP Natuurreizen je te bieden heeft?

INSPIRATIE:

8 daagse Privéreis, Met het gezin Ezeltocht Frankrijk – Mercantour


Wandelen>Privéreis>Ezeltocht
Villeplane – Franse Alpen – Frankrijk

Met de ezel als lastdier volg je de rivier de Var door het Nationaal Parc du Mercantour, het meest ongerepte deel van de Alpes Maritimes.  lees meer

Met je langorige viervoeter krijgt deze bergtrektocht daardoor een extra dimensie. Begeleid door het gefluit van Alpenmarmotten heb je zicht op 3000 m hoge bergen, gletsjerdalen en een bergmeer. Bij de lokale bevolking vind je in kleine authentieke gehuchten je gastvrije onderkomens, waaronder een prachtige Mongoolse Yurt. De dagetappes zijn stevig en uitdagend, en daardoor vooral geschikt voor wat oudere kinderen. Een wel heel originele manier van bergwandelen met het gezin!

* Alle overnachtingen in gîtes en chambres d hôtes * alle maaltijden * ezelhuur en uitrusting OF bagagevervoer * transfer op einde dag 7 terug naar 1e accommodatie * Family Specials reispakket met eenvoudig kaartmateriaal * originele ingetekende wandelkaarten ter plekke

 

7 daagse Privéreis Trektocht Spanje – Alpujarras

Trektocht Spanje
Wandelen>Privéreis>Trektocht
Capileira – Andalusië – Spanje

Een wandelweek over de hoge zuidflank van de Sierra Nevada in Andalusië, het bergland dat tot in de 17e eeuw het laatste Moorse bolwerk van Spanje was.  lees meer

U loopt langs karakteristieke witte dorpjes, behoedzaam verstrooid tegen de bruine kalk- en leisteenwanden, waarvan de hoogste delen tot in de zomer met sneeuw bedekt zijn, en kunt de reis afsluiten in de fraaie stad Granada.

* alle overnachtingen * alle ontbijten * alle diners * bagagevervoer op dag 3,4 en 6 * SNP-reisdocumentatie en kaartmateriaal

 

8 daagse Privéreis Trektocht Oostenrijk – Salzkammergut

Trektocht Oostenrijk
Fietsen>Privéreis>Trektocht
Salzburg – Oostenrijk

Start in chique Salzburg de bewegwijzerde fietsroute door het Salzkammergut. Fiets langs ontelbare, blauwe meren en groen beboste bergen.  lees meer

Geniet van deze streek vol barokke kerken en bloemrijke boerderijen. Maak een boottocht over de Attersee en een mooie wandeling in de Kühleiten. Via de fraaie Strub- en Glasenbachklamm ga je weer terug naar Mozarts geboortestad. Dit arrangement is ook mogelijk met een e-bike.

* 7 overnachtingen * Alle ontbijten * Bagagevervoer * Boottocht op dag 4 (alleen tijdens het vaarseizoen van ca. 28-6 t/m 2-9) * Fietstransport St. Gilgen – Kühleiten (dag 7) * Routebeschrijving en kaartmateriaal

 

SNP.nl biedt:

• Groepsreizen: in een klein gezelschap en met deskundige reisleiding.
• Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap.
• Wandel- en fietsvakanties: van lichte tochten en standplaatsreizen tot pittige wildernistrekkings en natuurexpedities, zowel binnen als buiten Europa.
• Gezinsvakanties: een groot aanbod originele gezinsvakanties, variërend van ezeltochten tot avontuurlijke multi-activity kampeerreizen, van ingerichte tenten op een camping met speel- en zwemfaciliteiten tot tropische reisavonturen.
• Rondreizen: leer op je gemak en vanuit prachtige accommodaties alle facetten van een streek kennen.
• Winterreizen: verken de witte natuur al langlaufend, op sneeuwschoenen of op ski’s.
• Themareizen: verdiep je in vogels, bloemen, vlinders, reptielen, fotografie, literatuur, wijn of spijs.
• BED&2DO: korte trips met een duurzame en originele inslag in prachtige Europese gebieden zoals de Provence, Schotland en de Dolomieten.
• Maatwerk: voor avonturiers die graag zelf hun verre reis samenstellen. Creëer je eigen avontuur op maat uit diverse reisonderdelen.

SNP.nl maakt onderdeel uit van ANWB en is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds.

 

SNP Natuurreizen biedt  immers Avontuur op Maat. Hiermee kun je dus zelf een hele reis of een deel van jouw reis samenstellen.