Vroegboekvoordeel, een beloning voor snelle beslissers

Ben je op zoek naar de perfecte groepsreis? En wordt je ook eens graag in de watten gelegd. Boek je vroeg, dan krijg je van Joker een cadeau t.w.v. € 110: een kwaliteitsvolle, duurzame rugzak van outdoormerk Vaude ….

Een beloning voor snelle beslissers

Hoe kan je dit cadeau ontvangen?

Je krijgt het vroegboekvoordeel als je een reis boekt uit het aanbod Joker Go-26, Joker Avontuur of Joker Comfort Editions.
Bij elke vertrekdatum staat online aangegeven op welke datum je ten laatste de reis moet boeken om het vroegboekcadeau te ontvangen. Op die datum moet je boeking bevestigd zijn en moet het voorschot betaald zijn. Opties komen niet in aanmerking.
Je vroegboekcadeau wordt per post opgestuurd naar het adres dat je opgaf bij boeking. Je ontvangt je cadeau zeker voordat je op reis vertrekt.

Inspiratie groepsreizen

USA - Yellowstone
USA – Yellowstone

Deels met huurwagens, soms te voet ontdekken we enkele minder bekende parels van de Amerikaanse natuur: de besneeuwde pieken van de Rocky Mountains, de rotswoningen van Mesa Verde, de roodkleurige bogen van Arches, 
lees meer

de diepe canyons en verre horizonten in Canyonlands, de majestueuze toppen van de Grand Tetons, de vulkanische activiteit in Yellowstone. ’s Avonds zetten we onze tent op en koken we ons potje.

groepsreis Nepal
Nepal

Wie Nepal zegt, denkt aan de ruwheid van de Himalaya en aan sterke karakters die dit bergmassief te voet bedwingen. Maar er zijn zoveel andere manieren om de vele facetten van dit land te ontdekken. En daar is deze reis een perfect voorbeeld van: veelzijdig contact met de Nepali tijdens home– en villagestays, 
lees meer

op jungle crossing in Chitwan Nationaal Park, cultuur in Kathmandu en 4 dagen wandelen rond de Machapuchare of Fishtail, de berg met de karakteristieke dubbele top!

Zuid-Afrika, Swaziland & Lesotho
Zuid-Afrika, Swaziland & Lesotho

Van Johannesburg naar Kaapstad maken we met onze huurwagens een mooie rondreis door Zuid-Afrika, Swaziland & Lesotho die ons het beste van de Regenboognatie toont. We spotten wildlife in het Krugerpark, bezoeken een Zoeloedorp, gaan stevig stappen in de Drakensbergen, dompelen ons onder in de geschiedenis van deze 3 naties, genieten van de grasgroene Tuinroute met een lekker Kaaps wijntje en een braai erbij en beklimmen als apotheose de Tafelberg.

Vergelijk aanbieders

Met deze rechtstreekse links surf je snel naar jouw favorieten reisorganisaties en kan je het aanbod vergelijken.

Joker – Avontuurlijke reizen in kleine groep

Hoteldeal
Elke dag nieuwe hoteldeals

SNP – Reizen, het zit in onze natuur!

Riksja Travel
Reizen op je eigen manier

Pharos Reizen
Bijzondere autovakanties

KRAS
Veelzijdige reizen

Sawadee
Avontuurlijke groepsreizen

Ontdek en beleef de mooiste rondreis

Op zoek naar mooie rondreizen op droombestemmingen? Ontdek hier de prachtigste rondreizen waar je op en top van zult genieten!

Populaire thema’s rondreizen

actieve vakantie
Actieve vakantie
actieve verre reis
Verre reizen
autovakantie
Autovakantie
fly drive
Fly & drive
avontuurlijke reis
Avontuur
groepsreizen
Groepsreizen

Het beste rondreizen aanbod van onze partners

lees meer

Zin in de reis van je leven? Kies voor een groepsreis van Joker! In kleine groep tot 13 personen en op een duurzame manier, reis je langs minder platgetreden paden. Een mix van natuur, cultuur, actie en avontuur, en dat alles zonder dat je er zelf iets aan moet voorbereiden. Een ervaren reisbegeleider is de link tussen jou, de groep en de lokale bevolking. Bekijk en filter het aanbod van 200 groepsreizen naar meer dan 100 bestemmingen!

lees meer

Pharos Reizen wijst je de weg naar bijzondere autovakanties in Europa. Vakanties waarin je net iets meer beleeft en net iets meer Europa ontdekt. Je vindt bij ons ook vakantieparken. Ook als je met z’n tweetjes op pad gaat, vind je bij ons vakanties waarin je op een originele manier de cultuur beleeft, de natuur ervaart of actief bent.

lees meer

Deskundigheid, liefde voor de natuur en een groot enthousiasme voor de unieke reisformule zijn de kenmerken van onze organisatie. Onze reisformules: wandelreizen & trekkings – fietsreizen en expedities – natuur- en cultuurrondreizen – travelkids gezinsvakanties – landelijke vakanties – winterreizen

lees meer

Hoteldeal.be is een website waarop een groot aanbod van hoteldeals is te boeken. De deals zijn eenvoudig te vinden op bijvoorbeeld thema. Dagelijks komen er meerdere nieuwe spectaculaire Hoteldeals bij. Of u nu op zoek bent naar een leuk hotel voor een weekendje weg in een grote stad, of omdat u heerlijk wilt ontspannen in de natuur, alles vindt u op hoteldeal.be!

lees meer

Breed aanbod van scherp geprijsde reizen:
Zonvakanties, stedentrips, autovakanties, wintersport, cruises, busreizen, actieve vakanties, cultuurreizen en lastminutes naar alle populaire bestemmingen.

lees meer

specialiseert  zich in bijzondere, actieve en avontuurlijke groepsreizen naar bestemmingen in Europa, het Midden-Oosten, Afrika, Azië, Oceanië en Noord- en Latijns-Amerika. Er wordt gereisd met bezieling en respect voor natuur, milieu en de lokale bevolking met haar gebruiken

lees meer

Riksja is een reisorganisatie van reizigers voor reizigers, geboren uit het idee dat er te weinig flexibel reisaanbod is voor de avontuurlijke reiziger. Riksja verkoopt de manier van reizen die ze ook zelf het leukst vinden: een manier waarop je echt een nieuw land en een bijzondere levenswijze ontdekt.