Vroegboekvoordeel + handige cadeaubox t.w.v. €110

Ben je op zoek naar de perfecte groepsreis? En wordt je ook eens graag in de watten gelegd. Profiteer dan van het vroegboekvoordeel van Joker en ontvang een hele doos vol supernuttige travel essentials ….

Vroegboekvoordeel voor snelle beslissers! 

Vroege boekers worden telkens beloond. Voor elke vertrekdatum bepalen we een Vroegboekperiode, die duidelijk aangegeven staat bij de reis op joker.be. Boek je voor die Vroegboekperiode afloopt, dan krijg je een handige cadeaubox t.w.v. €110. In de cadeaubox zitten een zestal nuttige travel essentials zoals gadgets om je bagage slim in te pakken en droog te houden, een lakenzak, een reishanddoek enz. Voor het hoogseizoen van 2019 (juli, augustus, september) geldt nog een Vroegboekvoordeel tot eind januari 2019. Snelle beslissers worden dus beloond bij Joker!

Inspiratie groepsreizen

USA - Yellowstone
USA – Yellowstone

Deels met huurwagens, soms te voet ontdekken we enkele minder bekende parels van de Amerikaanse natuur: de besneeuwde pieken van de Rocky Mountains, de rotswoningen van Mesa Verde, de roodkleurige bogen van Arches, 
lees meer

de diepe canyons en verre horizonten in Canyonlands, de majestueuze toppen van de Grand Tetons, de vulkanische activiteit in Yellowstone. ’s Avonds zetten we onze tent op en koken we ons potje.

groepsreis Nepal
Nepal

Wie Nepal zegt, denkt aan de ruwheid van de Himalaya en aan sterke karakters die dit bergmassief te voet bedwingen. Maar er zijn zoveel andere manieren om de vele facetten van dit land te ontdekken. En daar is deze reis een perfect voorbeeld van: veelzijdig contact met de Nepali tijdens home– en villagestays, 
lees meer

op jungle crossing in Chitwan Nationaal Park, cultuur in Kathmandu en 4 dagen wandelen rond de Machapuchare of Fishtail, de berg met de karakteristieke dubbele top!

Zuid-Afrika, Swaziland & Lesotho
Zuid-Afrika, Swaziland & Lesotho

Van Johannesburg naar Kaapstad maken we met onze huurwagens een mooie rondreis door Zuid-Afrika, Swaziland & Lesotho die ons het beste van de Regenboognatie toont. We spotten wildlife in het Krugerpark, bezoeken een Zoeloedorp, gaan stevig stappen in de Drakensbergen, dompelen ons onder in de geschiedenis van deze 3 naties, genieten van de grasgroene Tuinroute met een lekker Kaaps wijntje en een braai erbij en beklimmen als apotheose de Tafelberg.

Dit artikel bevat affiliate links. Dat wil zeggen dat ik een kleine vergoeding krijg als je iets boekt via een link op deze pagina. Je betaalt daarvoor niets extra, maar zorgt er wel voor dat ik jou kan blijven helpen met dit soort gratis artikelen en inspiratie. Ik zal alleen reisorganisaties aanraden die ook ik zelf vertrouw. Dus als je naar aanleiding van dit artikel een reis wilt boeken stel ik het zeer op prijs als je dat via deze link doet.

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan ook deals bij andere aanbieders