Voorjaarsvakantie in de sneeuw!

Voorjaarsvakantie in de sneeuwpharos reizen

Voorjaarsvakantie in de sneeuw

In onze contreien doken de temperaturen deze week voor het eerst richting vriespunt. In de Alpen vielen al bakken vol sneeuw. De paasvakantie lijkt nog ver weg, maar velen hebben hun plekje aan de piste al gereserveerd. Geniet jij straks ook van een voorjaarsvakantie in de Franse, Oostenrijkse of Duitse sneeuw? Aarzel dan niet te lang en kijk snel welke vakanties er nog beschikbaar zijn!

 

Vakantietip:

Hotel Rudolfshof8-daagse wintersport Hotel Rudolfshof ****

Sfeervol 4* hotel in de bekende plaats Kaprun. Rustige ligging maar toch slechts 500 meter van het centrum van Kaprun. De Kitzsteinhorn gletsjer betekent 100% sneeuwzekerheid.

De populaire plaats Kaprun is dat met recht. Gezegend met de Kitzsteinhorn gletsjer, leuke winkeltjes en restaurants maken het tot een van de beste wintersportplekken van Oostenrijk. Hotel Rudolfshof draagt hier zeker aan bij. Een bar voor de après ski, een slaapmutsje na het eten of liever relaxen in het fijne wellnescentrum met binnenzwembad. Wat je ook wil, het kan allemaal..

 

Traditionele of nieuwe bestemming?

De Franse Alpen, Oostenrijk, Zwitserland en de Italiaanse Dolomieten zijn zeer populair onder skiërs. Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden. In de Pyreneeën, op de grens tussen Frankrijk en Spanje, liggen eveneens aardige wintersportplaatsjes. De Siërra Nevada, in het zuiden van Spanje, zijn een bijzonder wintersportgebied

De Franse Alpen zijn een zeer geliefde wintersportbestemming door zijn vele kilometers pistes en de grote aaneengesloten gebieden,
het wintersporttoerisme neemt nog steeds toe. De Franse Alpen met zijn misschien wel de beste plaats in Europa om te skiën.
De Haute Savoie, de Savoie en de Dauphiné zijn de belangrijkste wintersportgebieden. De laatste jaren zijn er vele nieuwe wintersportcentra tot ontwikkeling gekomen.
Kenmerkend voor deze nieuwe wintersportplaatsen zijn de hoge skigebieden.

De liefhebbers van après-ski en kleine dorpjes komen in Oostenrijk het meest aan hun trekken.

Ga je de voorjaarsvakantie in de sneeuw doorbrengen in de traditionele wintersportgebieden in Oostenrijk, Zwitserland of Frankrijk? Of ga je liever naar ´nieuwe´ wintersportlanden als Tsjechië, Slowakije, Italië, Spanje en Turkije?

Opzoek naar wintersport vakantie in de mooiste plaatsen? Boek jouw wintersport nu online en droom weg!