Voorjaarsvakantie in de sneeuw!

Ga er even een weekje tussenuit en geniet van een voorjaarsvakantie in de sneeuw…..

Voorjaarsvakantie in de sneeuw

In de Alpen vielen al bakken vol sneeuw. De paasvakantie lijkt nog ver weg, maar velen hebben hun plekje aan de piste al gereserveerd. Geniet jij straks ook van een voorjaarsvakantie in de Franse, Oostenrijkse of Duitse sneeuw? Aarzel dan niet te lang en kijk snel welke vakanties er nog beschikbaar zijn!

Traditionele of nieuwe bestemming?

De Franse Alpen, Oostenrijk, Zwitserland en de Italiaanse Dolomieten zijn zeer populair onder skiërs. Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden. In de Pyreneeën, op de grens tussen Frankrijk en Spanje, liggen eveneens aardige wintersportplaatsjes. De Siërra Nevada, in het zuiden van Spanje, zijn een bijzonder wintersportgebied

De Franse Alpen zijn een zeer geliefde wintersportbestemming door zijn vele kilometers pistes en de grote aaneengesloten gebieden,
het wintersporttoerisme neemt nog steeds toe. De Franse Alpen met zijn misschien wel de beste plaats in Europa om te skiën.
De Haute Savoie, de Savoie en de Dauphiné zijn de belangrijkste wintersportgebieden. De laatste jaren zijn er vele nieuwe wintersportcentra tot ontwikkeling gekomen.
Kenmerkend voor deze nieuwe wintersportplaatsen zijn de hoge skigebieden.

De liefhebbers van après-ski en kleine dorpjes komen in Oostenrijk het meest aan hun trekken.

Ga je de voorjaarsvakantie in de sneeuw doorbrengen in de traditionele wintersportgebieden in Oostenrijk, Zwitserland of Frankrijk? Of ga je liever naar ´nieuwe´ wintersportlanden als Tsjechië, Slowakije, Italië, Spanje en Turkije?

Tips voor een leuke wintersportvakantie:

LTI Alpenhotel Kaiserfels ****

Het schitterende Hotel LTI Kaiserfels in St. Johann in Tirol is inmiddels een begrip. De ligging aan de piste, de korte afstand tot het gezellige centrum en de luxe accommodatie met zeer comfortabele kamers staan borg voor een geslaagde skivakantie voor het hele gezin.

8-daagse wintersport Hotel Mallaun ****

Een mooie vakantie in het rustige See in Oostenrijk. Verblijf in het direct bij de lift gelegen Hotel Mallaun in het Paznauntal in Tirol. Voor meer vertier en nog meer pistes ga je naar het bekende naast gelegen Ischgl.

kerstvankatie
Wintersport Hotel Mondi-Holiday Oberstaufen ****

Winters genieten in de Beierse Alpen!
Skiën in de Beierse Alpen. Oberstaufen is een actief vakantiedorp, waar met de Oberstaufen Plus kaart veel extra inbegrepen is. Ideale wintersportbestemming voor families.

  • inclusief Oberstaufen Plus kaart
  • kinderen t/m 12 jaar gratis (zie Pharos Voordeel)
  • familiekamers beschikbaar

Opzoek naar wintersport vakantie in de mooiste plaatsen? Boek jouw wintersport nu online en droom weg!

Dit artikel bevat affiliate links. Dat wil zeggen dat ik een kleine vergoeding krijg als je iets boekt via een link op deze pagina. Je betaalt daarvoor niets extra, maar zorgt er wel voor dat ik jou kan blijven helpen met dit soort gratis artikelen en inspiratie. Ik zal alleen reisorganisaties aanraden die ook ik zelf vertrouw. Dus als je naar aanleiding van dit artikel een reis wilt boeken stel ik het zeer op prijs als je dat via deze link doet.

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan ook deals bij andere aanbieders