Helemaal zen in het ‘mooiste sauna’s- en wellnesscentra

verwenweken

Verwenweken

Het zijn verwenweken bij Vakantieveilingen. Tijdens deze periode zijn er heel wat sauna en beauty veilingen beschikbaar.


Dagje welness

Word helemaal zen in het ‘mooiste sauna’s- en wellnesscentra.

Bij VakantieVeilingen.be kun je terecht voor arrangementen variërend van tickets voor concerten tot een dagje sauna en van hotelkamers tot dineren bij restaurants. Alles voor je vrije tijd dus.
Bij VakantieVeilingen.be bepaal je zelf wat je betaalt voor reizen, vrijetijdsarrangementen en producten. De opzet is eenvoudig: kies het aanbod dat bij je past, plaats een bod op de veiling en volg de afloop live via een terugtikkende klok. De bieder met het hoogste bod op het laatste moment wint de veiling.

Biedingen zijn gratis.

De aangeboden veilingen van zijn gevarieerd. Van dagjes uit naar een pretpark of dierentuin tot een week, midweek/weekend vakantie in een bungalowpark, vakantiehuisje of ergens aan een zonnig strand.

 

We werken hard, zijn druk met de kinderen, willen ook ons sociale leven goed onderhouden en we willen voldoende aandacht aan onze relatie schenken. Voor ontspanning en rust is vaak te weinig tijd. Terwijl rust juist onontbeerlijk is voor een goede gezondheid. Zin in een adempauze?

Bijtanken en opladen. Genieten, ontspannen en aan je gezondheid werken. Onderga een intensieve reinigingskuur of gewoon een lekker weekend weg.

Steeds meer mensen vinden een dag veel te kort. Ze willen wel wat langer genieten van de verschillende ontspanningsmogelijkheden. Ze hebben meer tijd nodig om hun accu op te laden. Of ze willen hun lichaam grondig reinigen en zo een frisse start maken.

Een paar dagen wellness vakantie of wellness & beauty weekendje weg kan al genoeg zijn om lichaam en geest weer op te peppen voor zowel mannen als vrouwen.