Verwen Cadeau voor moeder

Kies jij voor je moeder een bosje bloemen of pralines? Nee… nu is het tijd voor een origineel cadeau voor moeder!  Leg je haar dit jaar eens extra in de watten met echte topgeschenk. Wat dacht je van bijvoorbeeld een wellness arrangement, een citytrip of een dagje uit?

 Cadeau voor moeder

Verwen Cadeau voor moeder

Verwen je mama!

Nog hopeloos op zoek naar een cadeau  om je moeder mee te plezieren? Travelbird heeft daarom voor jou een aantal mooie activiteiten uitgezocht aan een scherpe prijs, je vindt ze hier. Het is eens wat anders dan bloemen!

 

 

Of wat dacht je van een wellness arrangement?

€10 korting op alle wellness arangementen vanaf €100

Mama’s zijn uitzonderlijk en daarom geeft TravelBird, uitzonderlijk, een kortingscode uit.

Code: LOVEMAMA
Korting: €10
Minimum aankoopbedrag: €100
Geldig op: alle wellness deals

 

Elke dag de beste vakantie-aanbieding
Eke dag een superaanbieding, waar u bovendien steil van achterover slaat! TravelBird.be verkoopt de beste vakantie aanbiedingen onder andere: stedentrips, hotelovernachtingen, attractieparken, familie uitjes etc. TravelBird.be heeft elke dag een nieuwe topaanbieding variërend van wellness arrangement tot compleet verzorgde vakanties voor de hele familie.

Een uitstapje naar zowel de zee, als  een familie-trip naar de bergen, een weekendje weg voor twee of een droomreis naar de zon: Elke dag inspireert TravelBird reizigers met originele aanbiedingen aan kleine prijzen. Je vindt er ook tips voor een weekendje weg.

In samenwerking met zijn partners biedt TravelBird dus de meest interessante aanbiedingen aan. Elke dag worden ook de zes beste deals op de website gepubliceerd. Dit kan gaan van zowel een paar nachten in een prachtig hotel met wellness als tickets voor pretparken.

Zon, zee, TravelBird!
Schreewt het weer  “zon, zee, TravelBird”!
Ga dan op strandvakantie met Travelbird, ze geven je hier een aantal populaire bestemmingen mee.

 

Avontuur!
Zin om naar avontuurlijke bestemmingen te gaan, maar je weet niet waar naartoe? Laat je daarom inspireren door deze ideeën en ga erop uit. Wij selecteerde alvast 8 prachtige avontuurlijke bestemmingen.