Verblijf op een vakantiepark

Je hoeft niet per se een hele wereldreis te maken om een leuke vakantie te hebben. Waarom blijf je niet dicht bij huis? Tijdens de zomervakantie verblijven op een vakantiepark heeft best wel veel voordelen. Laat de backpack maar in de kast staan en zoek je weekendtas op: dat wordt een tripje naar één van de parken met de actiecode CenterParcs!

Reis
De parken van dit bedrijf zijn te vinden in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Allemaal landen die goed bereikbaar zijn met de auto! Verblijf je in eigen land, dan ben je binnen no time op het vakantiepark van jouw keuze. Heb je wel een huisje in het buitenland uitgekozen, dan nog ben je geen hele dag onderweg naar je vakantiebestemming. Handig voor als je nog jonge kinderen hebben die een concentratiespanne van niks hebben!

Gezelschap
Het kan nog wel schelen in de prijs, als je de hele familie meeneemt naar een vakantiepark. Zou je ze allemaal in een hotel stoppen, dan heb je aan het eind van de vakantie een behoorlijke lege portemonnee. Er zijn verschillende huisjes op de diverse parken. Zo verblijf je er met een gezin van vier personen of ga je op vakantie met een grote groep van wel tien man! Ben je met een grote groep, dan verdeel je de kosten van de huur van zo’n huisje. Je zult zien dat jullie allemaal maar een klein bedrag kwijt zijn en dat voor een uitgebreide vakantie.

Ruimte
De huisjes zijn dus van verschillende groottes. Ze bieden ieder genoeg ruimte, maar houd jij wel heel erg van jouw ruimte, dan kies je eventueel een grotere of luxere variant. Ben je met vier personen? Ga dan voor een huisje waar zes mensen in slapen. Zo weet je zeker dat iedereen zijn rust kan vinden tijdens jullie zomerse verblijf. Wat een hotel niet heeft en een vakantiehuisje wel, is ruimte rondom de accommodatie. Bij een hotel heb je soms een klein balkonnetje waar je net met z’n tweetje op kunt zitten. Breng je een bezoek aan Center Parcs, dan zul je zien dat ieder huisje een tuintje heeft waar je perfect met z’n allen zit. Geniet hier van de zon terwijl je een boekje leest of steek de barbecue aan voor een gezellige avond met de groep!

Luxe
Alsof dat nog niet alles is, heb je in een vakantiehuisje alles bij de hand. Een uitgebreide badkamer met wasbak, douche en misschien wel een bad. Maar ook een keuken met magnetron, vaatwasser en koelkast. Net als bij jou in huis. Je hoeft dus niet iedere avond uit eten, maar maakt allerlei lekkere gerechten gewoon in het huisje. Dat scheelt je zeker in de kosten! Je hoeft ook niet te wachten op andere campinggasten die onder de douche of op het toilet zitten, je hebt alleen te maken met de andere vakantiegangers in jullie huisje.