Vaya St. Zeno Lodge in Oostenrijk

Vaya St. Zeno Lodge

Vaya St. Zeno Lodge

Op een ultieme, rustige locatie ligt het prachtige gloednieuwe Vaya St. Zeno Lodge. De Lodge is nieuw gebouwd in 2016 en heeft natuurlijke materialen als steen en hout, het bestaat uit luxe uitgevoerde appartementen met een fantastisch uitzicht op de omringende bergwereld. De appartementen bieden de perfecte combinatie tussen een moderne inrichting met traditionele accenten. Ze zijn riant en bieden een hoge kwaliteit van comfort. Op de heerlijk zachte bedden kom je helemaal tot rust. Vanaf het balkon heb je tevens een fenomenaal uitzicht over de Alpen.

Na een actief dagje in de buitenlucht kun je je lichaam weer optimaal in balans brengen in de sfeervolle, luxe wellness. Trek wat ontspannende baantjes in het verwarmde binnenzwembad of warm je spieren weer op in de rustgevende sauna en Turks stoombad.

De trendy lounge van St. Zeno Lodge is ingericht in traditionele Oostenrijkse stijl en hier kun je na voor of na het diner genieten van een heerlijk drankje. In het charmante en stijlvol ingerichte restaurant kun je iedere avond dineren in een fijne setting.

Rustig gelegen, maar toch op loopafstand van het bruisende centrum, de luxe en stijlvolle appartement en top of the bill faciliteiten maken deze gloednieuwe lodge een perfecte plek voor een onvergetelijke vakantie!

FamFun XL

Bij alle accommodaties in Serfaus is het FamFun XL pakket inbegrepen zodat je nóg meer uit je vakantie kunt halen. In Serfaus kun je gratis deelnemen aan de volgende activiteiten;

* 1 mountainbike tocht, aangepast naar je niveau (vanaf 1.60m)
* 1 introductieles klimmen aan een echte klimwand
* 1 grillfest BBQ bij Vaya St. Zeno Lodge
* SUP (Stand Up Paddling) op de Hochsee
* Wekelijks Bubble Soccer
* Minimaal 2 chill & fun activiteiten

Het exacte programma wordt ter plaatse bekendgemaakt en is afhankelijk van o.a. het weer, de ervaring en de groepssamenstelling. Alle activiteiten zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar aan anderen. Het FamFun XL activiteitenpakket is gratis bij een vakantie naar Serfaus, in de periode 1 juli t/m 1 september 2017 en heeft een waarde van minimaal 75 euro per persoon.