Een gave vakantie met tieners!

Op zoek naar een leuke vakantie met tieners? Wil je een vakantie met te gekke activiteiten voor tieners…

Een gave vakantie met tieners!

Kleine kinderen worden groot! En het vinden van een leuke vakantiebestemming met tieners is toch lastiger dan met kleine kinderen. Tieners stellen natuurlijk andere eisen en er moet voldoende voor hen te doen zijn op een vakantiebestemming.

Bij Landal hebben ze gelukkig ook een gave vakantie te bieden voor deze doelgroep. Zo zijn er bijvoorbeeld parken met een escape room, kunnen er diverse clinics gevolgd worden of vlotten worden gebouwd. Ook werken ze op veel parken samen met in de omgeving gelegen aanbieders van outdoor activiteiten. Zo kan je op diverse parken terecht voor zeil-, surf en kitesurflessen. Of crossen op een BMX of mountainbike.

Speciaal voor deze tienerdoelgroep heeft Landal ook een landingspagina gemaakt. Neem snel een kijkje om te zien wat ze nog meer bieden voor tieners!

Op vakantie met tieners

Geniet van een midweek
Tip1: Hof van Saksen

Op zoek naar snelheid? Dan is de steilste en hoogste speedslide van Nederland wat voor jou. Met topsnelheden tot wel 60 kilometer per uur een ervaring voor avonturiers met een adrenalinerush. Beleef een buitengewone sensatie op Hof van Saksen.

Landal Het Vennenbos
Tip 2: Landal Het Vennenbos

Landal Het Vennenbos ligt midden in de bosrijke omgeving van de Brabantse Kempen. Ontdek wandelend of fietsend dit prachtig gebied waar bossen, vennen, heidevelden en weilanden zich elkaar afwisselen. Of ga op avontuur in het Sutropisch Waterparadijs en indoorspeelplaats. Door de vele faciliteiten is het vakantiepark ideaal voor de hele familie.

Landal Village l’Eau d’Heure
Tip3: Landal Village l’Eau d’Heure

Landal Village l’Eau d’Heure ligt in het zuiden van Wallonië nabij het prachtige Lac de la Plate Taille, een uitgestrekt meer met een zandstrand en wandelboulevard.
Deze plek in de Ardennen is ideaal voor vakantie met tieners en voor wie van watersport houdt, op het park en in de nabije omgeving kun je heerlijk surfen, zeilen, kanoën, zwemmen of vissen.

Landal.be – Algemene informatie

Bijkomende kosten

Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. € 27,50 reserveringskosten per reservering en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen € 7,95, kinderbedlinnen € 6,95, toeristenbelasting (variërend per park).
Parken in Denemarken: excl. nutsvoorzieningen op basis van verbruik.  Disclaimer 

Wat gaat het worden? Een familievakantie met de auto, zodat u op de plek van bestemming ook altijd vervoer bij de hand heeft. Met het vliegtuig, wat u aanzienlijk in tijd scheelt of toch met de trein voor het avontuurlijke tintje. Dan is er nog de accommodatie, een camping voor alle vrijheid, een hotel voor comfort of gemak of toch liever een huisje met privé zwembad, de keuze is groot!

Prijzen veranderen razendsnel!

De speciale goedkope vakantie aanbiedingen zijn soms maar een paar dagen geldig. Twijfel daarom niet langer en boek daarom nu nog om een voordelige prijs te garanderen!
Is de prijs toch hoger? Dan ben je helaas al te laat.

Dit artikel bevat affiliate links. Dat wil zeggen dat ik een kleine vergoeding krijg als je iets boekt via een link op deze pagina. Je betaalt daarvoor niets extra, maar zorgt er wel voor dat ik jou kan blijven helpen met dit soort gratis artikelen en inspiratie. Ik zal alleen reisorganisaties aanraden die ook ik zelf vertrouw. Dus als je naar aanleiding van dit artikel een reis wilt boeken stel ik het zeer op prijs als je dat via deze link doet.

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan ook deals bij andere aanbieders