Vakantie met tieners! 

 Een gave vakantie met tieners!

Vakantie met tienersLandal Greenparks
Kleine kinderen worden groot! En het vinden van een leuke vakantiebestemming met tieners is toch lastiger dan met kleine kinderen. Tieners stellen natuurlijk andere eisen en er moet voldoende voor hen te doen zijn op een vakantiebestemming.
 Vakantie met tieners
Wij spelen hier op in door ook een gave vakantie te bieden voor deze doelgroep. Zo zijn er bijvoorbeeld parken met een escape room, kunnen er diverse clinics gevolgd worden of vlotten worden gebouwd. Ook werken we op veel parken samen met in de omgeving gelegen aanbieders van outdoor activiteiten. Zo kan je op diverse parken terecht voor zeil-, surf en kitesurflessen. Of crossen op een BMX of mountainbike.

Speciaal voor deze tienerdoelgroep heeft Landal ook een landingspagina gemaakt:

 

Landal vakantieparken

Genieten van de rust en ruimte van Landal GreenParks. Lekker ontspannen aan de kust of in het bos, op de heide of in de bergen. Landal GreenParks heeft het allemaal.

De ruim 80 bungalowparken, 7 campings en fraaie wintersportaccommodaties zijn daarnaast gelegen in prachtige natuurgebieden in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Tsjechië, Hongarije, Zwitserland en Denemarken. Schitterende parken met comfortabele, veelal vrijstaande bungalows of luxe villa’s met whirpool, sauna en/of solarium. Soms met een groot aantal faciliteiten, soms met beperktere voorzieningen. In ieder geval is er ook altijd de ruimte, rust en persoonlijke aandacht die kenmerkend zijn voor Landal GreenParks. Landal GreenParks is daardoor een vooraanstaande bungalowaanbieder in Europa.

Op vakantie met tieners

Tip1: Hof van Saksen

Op zoek naar snelheid? Dan is de steilste en hoogste speedslide van Nederland wat voor jou. Met topsnelheden tot wel 60 kilometer per uur een ervaring voor avonturiers met een adrenalinerush. Beleef een buitengewone sensatie op Hof van Saksen.

Tip 2: Landal Het Vennenbos

Landal Het Vennenbos ligt midden in de bosrijke omgeving van de Brabantse Kempen. Ontdek wandelend of fietsend dit prachtig gebied waar bossen, vennen, heidevelden en weilanden zich elkaar afwisselen. Of ga op avontuur in het Sutropisch Waterparadijs en indoorspeelplaats. Door de vele faciliteiten is het vakantiepark ideaal voor de hele familie.

Tip3: Landal Village l’Eau d’Heure

Landal Village l’Eau d’Heure ligt in het zuiden van Wallonië nabij het prachtige Lac de la Plate Taille, een uitgestrekt meer met een zandstrand en wandelboulevard.
Deze plek in de Ardennen is ideaal voor vakantie met tieners en voor wie van watersport houdt, op het park en in de nabije omgeving kun je heerlijk surfen, zeilen, kanoën, zwemmen of vissen.

 

Wat gaat het worden? Een familievakantie met de auto, zodat u op de plek van bestemming ook altijd vervoer bij de hand heeft. Met het vliegtuig, wat u aanzienlijk in tijd scheelt of toch met de trein voor het avontuurlijke tintje. Dan is er nog de accommodatie, een camping voor alle vrijheid, een hotel voor comfort of gemak of toch liever een huisje met privé zwembad, de keuze is groot!