De lente komt eraan!

Bent u op zoek naar een deugddoende vakantie in de lente? Dan bent u bij Interhome aan het juiste adres.
 

vakantie in de lente

Op vakantie in de lente!

In de zomer krijgt de huid volop kans om zonlicht te absorberen. In de winter komt een mens simpelweg minder frequent en minder langdurig buiten en is de huid bovendien bedekt met sjaals, truien, jassen en mutsen. Vitamine D speelt een cruciale rol in ons menselijk lichaam.

De zomer staat bijna voor de deur, maar kan je niet langer wachten om op vakantie te gaan? Voel je het ook kriebelen deze lente? Dan hoef je niet ongeduldig uit te kijken naar de grote vakantie om er op te trekken. Ga op vakantie in de lente!

Iedereen voelt zich beter in de lente en in de zomer dan in de herfst en in de winter. Waarom? De zon!

Laat de koude wintermaanden achter u en geniet van het heerlijke lenteseizoen. De dagen worden langer, de zonnestralen geven ons nieuwe energie en de natuur ontwaakt uit zijn winterslaap – Geniet van al dit moois op vakantie!.

 

De lente is een prachtige tijd om een omgeving te ontdekken. Na een lange winter komt er weer leven en kleur in het land! Alles bloeit weer helemaal op, de bomen krijgen weer kleur en de dagen zijn weer lichter Of je nu voor het eerst op een plaats komt of er al vaker bent geweest, de lente laat je extra genieten van deze prachtige omgeving.

Interhome.be

Interhome.be is dé specialist op het gebied van verhuur van vakantiehuizen, chalets en (stads)appartementen met een aanbod van 34.000 accommodaties in 32 landen.

Of u nu op zoek bent naar een villa met zwembad voor de zomervakantie of een gezellig chalet aan de piste voor de wintersportvakantie, een stadsappartement voor een citytrip in het voorjaar of toch liever een accommodatie dicht bij huis voor de volgende vakantie, bij Interhome bent u altijd aan het juiste adres.

Interhome.be zorgt er voor dat uw vakantieverblijf niet alleen heel plezierig, maar ook nog eens heel betaalbaar is.

Interhome.be is opgericht in 1965 in Zwitserland en kijkt terug op vele succesvolle decennia ervaring in de huizenverhuur. Momenteel is Interhome één van Europa’s grootste aanbieders van gecontroleerde vakantiehuizen en appartementen wereldwijd.

 

Vakantiewoningen met zwembad!Vakantie met uw huisdier

Verwen jezelf deze zomer met de luxe van het hebben van een privé zwembad in je achtertuin:
• Zwem zoveel u wilt in uw eigen zwembad wanneer u wilt
• Geniet van het zwemmen volgens uw eigen regels
• Relax op een strandbed, gesererveerd alleen voor u

Bij Interhome vindt u de beste vakantiehuizen of villa’s met eigen zwembad en privacy. Voor uw vakantie in de lente met het gezin of vakanties met een groep vrienden.

 

Bent u op zoek naar een deugddoende vakantie met uw huisdier?