Nieuwe actie : Griekse weken

Vakantie Griekenland
Griekse weken

Vakantie Griekenland

Er is een nieuwe actie beschikbaar bij Sunweb Zon :

Tijdens de Griekse weken ontvang je tot dinsdag 2 mei €50 extra korting per persoon op geselecteerd aanbod naar Griekenland!

Decadent luxueus en heerlijk rustig zonder de kinderen, of net makkelijk All Inclusive met je familie. Dat kies jij dus natuurlijk zelf.

Waarom Griekenland?
– €50 korting p.p. op geselecteerd aanbod
– Griekse eilanden ontdekken
– Ontdek de rijke cultuur en geschiedenis
– Heerlijke moussaka, mezze en meer!

Vakantie Griekenland

Voor een zonvakantie biedt Sunweb een uitgebreid aanbod aan accommodaties aan op Kreta, Kos, Rhodos, Corfu en Paxos. Deze eilanden zijn maar een kleine greep uit de vele eilanden die Griekenland rijk is, namelijk zo’n 1.450 eilanden. De Grieken zijn zeer gastvrij, zeker ook naar toeristen toe.

Griekenland is een heel veelzijdig land dat bovendien overal bekendstaat om zijn fantastische gastvrijheid. Ontdek de vele eilanden die Griekenland rijk is en bezoek er de authentieke bergdorpjes en idyllische stranden. Daarnaast is Griekenland ook een land met een rijke cultuur waar je prachtige oude steden kan bezoeken. Laat je onderdompelen door de boeiende geschiedenis tijdens je vakantie in Griekenland door een bezoek aan een van de vele oude tempels of amfitheater.

 

In Griekenland zijn veel kerken te vinden omdat in het dagelijks leven van veel Grieken het geloof een belangrijke rol speelt. Ook dansen en zingen staan er centraal. Naast de bekende Griekse volksdans, de Sirtaki, hebben de Grieken nog veel meer volksdansen. Door de ligging van Griekenland ten opzichte van Turkije zal je zien dat veel gerechten op de menukaarten in beide landen voorkomen, zoals de Moussaka (gekruid gehakt met aardappelen), Souvlaki (vleesspies) of Dolmades (gevulde wijnbladeren). Hét drankje in Griekenland is Ouzo. Ouzo is een anijsdrankje met veel alcohol. Je kan dit drinken met water zodat het wat minder sterk is en een mooie witte kleur krijgt.

Griekenland is een land vol zon, cultuur, natuur, strand, vriendelijke mensen en lekker eten. Kortom een perfecte bestemming voor je zomervakantie.

 

Hotel Solimar Aquamarine

All Inclusive, 4.5 sterren

Griekenland – Kreta – Chania

Hotel Solimar Aquamarine ligt in een prachtige omgeving. Als je het Selections hotel ziet liggen tussen de olijf-, sinaasappel- en palmbomen overvalt je een heerlijk gevoel van rust. De zee even verderop schittert in het zonnetje, het strand ligt op zo’n 150 meter afstand.