Vaderdagactie: Alle papa’s krijgen een GRATIS E-ticket

Opzoek naar een leuk  cadeau voor vaderdag? Profiteer van de Vaderdagactie bij Plopsa!

Vaderdagactie!

vaderdagactie• ACTIE: Alle papa’s krijgen een GRATIS E-ticket voor de Plopsa-parken bij aankoop van minstens één ander betalend standaardticket >1m.
• PARKEN: Plopsaland De Panne, Plopsaqua De Panne, Plopsa Indoor Hasselt, Plopsa Coo & Plopsa Indoor Coevorden
• ACTIEPERIODE: 06/06/18 t.e.m. 18/06/18
• GELDIGHEID: 08/06/18 t.e.m. 17/07/18
• VOORWAARDEN:
– Het ticket is enkel geldig in combinatie met minstens één ander betalend standaardticket >1m, het ticket kan dus niet gebruikt worden in combinatie met een ander tickettype of een jaarabonnement.
– Het ticket is enkel voor papa’s. Papa = man vanaf 18 jaar – op vertoon van een geldige ID.

Plopsaland De Panne

Plopsaland De Panne is het vaakst bezochte park van België! Meer dan 50 attracties en 10 themazones voor jong en oud! Waag je aan de houten coaster’Heidi The Ride’  of bedwing De Draak uit het Kasteel van Koning Samson. Maya de Bij neemt je mee op een avontuurlijke reis doorheen het overdekte Mayaland. Geniet van de bedwelmende liveshows met alle Studio 100-artiesten!
Geniet ook het hele jaar door van tal van liveshows en betoverende evenementen! Kabouter Plop, Mega Mindy, Bumba en al hun vrienden staan alvast te popelen om je welkom te heten!

 

Plopsaland: dat is bovendien een dagje genieten voor het hele gezin!

Plopsa, de themaparkdivisie binnen Studio 100, bestaat uit 7 parken. In België bevindt zich het themapark Plopsaland De Panne, het op dezelfde site gelegen waterpark Plopsaqua De Panne, het overdekte themapark Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Coo in de Belgische Ardennen. Het indoorpretpark Plopsa Indoor Coevorden ligt in Nederland en vlakbij Mannheim in Duitsland ligt het Plopsa-park Holiday Park. In 2018 wordt ook het eerste Plopsa-park geopend in Polen, die Majaland Kownaty zal heten.

De Plopsa-parken combineren de magie van de Studio 100-figuren met het plezier van vele topattracties in een unieke omgeving.

 

Geniet van de korting bij Plopsa! Met de Plopsa-FunCard geniet je immers het hele jaar door van onbeperkte toegang tot de verschillende parken van Plopsa

Maar je kan met je abonnement ook genieten van heel wat andere leuke voordelen en extra’s, zoals korting in de Plopsa winkels. Je geniet zelfs van een korting bij meer dan 50 andere pret- en dierenparken, en nog veel méér!

 

Maar een dagje uit hoeft niet duur te zijn. Voor elk budget valt wel iets te bedenken.