Tropisch verblijf in vakantiepark

Klaar voor de zomer? Bekijk dan zeker de super scherpe zomervakantie aanbiedingen en boek een verblijf op één van de parken. Geniet daarnaast van een mooie wandeling door de bossen of beleef waterpret in het zwembad. Geniet van een tropisch verblijf in vakantiepark

Tropisch verblijf in vakantiepark

Zomercampagne Sunparks

Geniet van een gegrild stukje vlees op de barbecue in de tuin van jouw vakantiehuis of ga lekker eten op restaurant in het park. Daarna kom je gezellig iets drinken aan de beachbar. Iedere dag staan er immers nieuwe avonturen te wachten. Met twee parken aan zee en één in de Belgische Kempen is de keuze aan jou! Jouw weekverblijf vanaf €479 voor 4 personen.

Inclusief gratis toegang tot subtropisch zwembad Aquafun en indoor speelwereld Kids World.
Boeken kan t.e.m. 22 mei 2018!

 

 

Tropisch verblijf in vakantiepark

Bij Sunparks is het altijd 28°C!
Boek nu je tropisch verblijf in je favoriete vakantiepark.

De Haan aan zee: Op wandelafstand van het strand van het pittoreske De Haan – Belgische kust – West-Vlaanderen

Oostduinkerke aan zee: Vlakbij de geliefde badplaatsen als Nieuwpoort en Koksijde – Belgische kust – West-Vlaanderen

Kempense Meren: Middenin de uitgestrekte bossen en meren van de ‘Stille Kempen’ – Belgische Kempen

Wil je niet wachten tot de zomer? Geniet van een weekend weg in mei en ontdek de mooiste regio’s van België. Of boek nog snel je last minute en geniet aan de Belgische kust bij Sunparks.

Wat is Sunparks ?

Sunparks is sinds januari 2009 onderdeel van de Center Parcs Group en een eerste stap is toen gelijk genomen met de overname van een viertal Center Parcs parken. Naast de bestaande 4 parken in Belgie bezit Sunparks nu ook 2 parken in Nederland en 2 in Duitsland.

De vakantieparken van Sunparks zijn een perfecte uitvalsbasis om de regio te verkennen. In de privacy van een eigen villa geniet u in alle vrijheid van uw vakantie. Trek er op uit met de fiets en verken de prachtige omgeving. Wij hebben brochures over bezienswaardigheden in de omgeving en uiteraard kunt u bij de receptie terecht voor mondelinge tips.

 

 

Vakantieparken vindt u bovendien overal. Het aanbod is ook immens. Het is aan u om te kiezen: een vakantiepark aan het strand, in het bos of in de bergen, eenvoud of complete luxe?

Gewoonlijk verblijf je een lang weekend of een midweek op vakantieparken. Wie een voordeeltje wil boeken, doet er dus goed aan eens te kijken op de websites van de vakantieparken. Daar worden immers vaak voordelige last minutes aangeboden.