Geniet van een midweek en spectaculaire waterglijbanen

Geniet van een midweek en kom helemaal tot rust tijdens uw vakantie op Hof van Saksen

Buitengewoon genieten

Geniet van een midweek

Geniet van een midweek in Hof van Saksen!

Kom helemaal tot rust tijdens uw vakantie en ervaar daarnaast de luxe die Hof van Saksen u te bieden heeft tijdens een midweek in Drenthe. Maak van uw verblijf een buitengewone vakantiebeleving op het hoogste niveau.

Hof van Saksen is een stijlvol en exclusief vakantieresort in de prachtige omgeving van Drenthe. In de sfeervolle Saksische boerderijen voelt u zich onmiddellijk thuis.
– Diverse culinaire restaurants
– Luxe Spa & Wellness
– Unieke Kinder Academies

Reserveer nu alvast uw midweek en geniet van dit mooie resort gelegen in het noordoosten van Nederland.

Hof van Saksen

Hof van Saksen is een luxe vakantie resort in Drenthe. Hier overnacht u in een ruime Saksische boerderij en verkent u de prachtige natuur.De omgeving is ideaal voor lange wandelingen of stevige fietstochten, maar er zijn ook veel musea en gezellige steden te bezoeken.

Family Adventure Golfbaan

Onlangs is de Family Adventure Golfbaan in gebruik genomen: een 18-holes baan voor het hele gezin. Gloednieuw zijn de nieuwe 10-er Lodge, de handboogschietbaan en de Archeologie Academie, die een aanvulling is op de negen andere Kinder Academies.
En tevens zijn het Grand Café en het Italiaanse restaurant Gusto compleet vernieuwd en ondergebracht op een nieuwe locatie in het centrumgebouw de Havezate.

Vier spectaculaire waterglijbanen

Beleef nu ook een buitengewone sensatie op Hof van Saksen

Je kan kiezen uit maar liefst vier afdalingen: de grootste indoor waterglijbaan ter wereld, de hoogste bandenglijbaan van de Benelux en de steilste indoor speedslide van Nederland.

De grootste indoor waterglijbaan hoef je niet alleen te trotseren. Je beleeft deze onvergetelijke ervaring samen in een band voor maximaal vier personen. Zet je schrap voor een vrije val van 10
meter, waarna je samen met hoge snelheid door een gigantische trechter naar beneden suist en ook meerdere keren heen en weer glijdt.
In de hoogste bandenglijbaan van de Benelux ga je in een 2-persoonsband in een razende vaart naar beneden. Onderweg draai je maar liefst vier keer volledig in de rondte en word je verrast door lichteffecten. Trotseer de langste trechterglijbaan ter wereld, de Saltato.
De glijbaan is maar liefst 195 meter lang en beschikt over vier trechters met een doorsnede van vijf meter.

Op zoek naar snelheid? Dan is de steilste en hoogste speedslide van Nederland wat voor jou. Met topsnelheden tot wel 60 kilometer per uur een ervaring voor avonturiers met een adrenalinerush. Geniet van een midweek!

Landal.be – Algemene informatie

Bijkomende kosten

Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. € 27,50 reserveringskosten per reservering en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen € 7,95, kinderbedlinnen € 6,95, toeristenbelasting (variërend per park).
Parken in Denemarken: excl. nutsvoorzieningen op basis van verbruik.  Disclaimer 

Dit artikel bevat affiliate links. Dat wil zeggen dat ik een kleine vergoeding krijg als je iets boekt via een link op deze pagina. Je betaalt daarvoor niets extra, maar zorgt er wel voor dat ik jou kan blijven helpen met dit soort gratis artikelen en inspiratie. Ik zal alleen reisorganisaties aanraden die ook ik zelf vertrouw. Dus als je naar aanleiding van dit artikel een reis wilt boeken stel ik het zeer op prijs als je dat via deze link doet.

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan ook deals bij andere aanbieders