Spaanse zon: boek nu je vakantie!

Spaanse zon
tui

Boek nu je vakantie naar de Spaanse zon!

Nog geen vakantie geboekt? En geen idee waar de volgende reis naar toe zal gaan? Er zijn heel wat aantrekkelijke deals voor Spanje te vinden op de website van TUI, dus neem zeker een kijkje!

Laat je verleiden door een zalige vakantie in Spanje. Zowel op het Spaanse vasteland als op een van de verschillende Spaanse eilanden geniet je van de heerlijk warme zon, smul je van verrukkelijke tapas en proef je de beroemdste Spaanse wijnen.

Laat je bijvoorbeeld verleiden door Malaga (Costa del Sol), een van de vele prachtige steden in het zonnige Andalusië. Je kunt er niet alleen ontspannen op een van de mooie stranden, maar geniet er eveneens van de verbluffende architectuur in Moorse en renaissancestijl.
Het klimaat in Malaga is ideaal om enkele van de talrijke blikvangers in en rond de stad te ontdekken. Zo is er zelfs een museum dat volledig is gewijd aan het leven en werk van Pablo Picasso, die er werd geboren. Het is slechts een van de vele musea in deze uitermate boeiende stad!
Daarnaast zijn er ook tal van kastelen en kerken die zeker een bezoekje waard zijn. Ook in de haven van de stad is het zeer gezellig. Ideaal om overdag in de stralende zon of ‘s avonds onder het romantische maanlicht een wandeling te maken. Boek nu je vakantie naar de Spaanse zon!
leesmeer