Solden op je vliegticket

Op zoek naar goedkope vliegtickets? Dat kan dankzij de solden op je vliegticket. 

Solden op je vliegticket!

Van 3 t/m 31 januari 2019 geniet jij niet alleen van goedkope vliegtickets… We hebben namelijk ook een exclusieve Solden-korting!

Of jij nu op stedentrip gaat in Europa, met de backpack door Zuid-Amerika of Azië gaat reizen, je kinderen meeneemt op ontdekkingsreis door Afrika of toch eindelijk die bucketlist-reis maakt naar het Midden-Oosten – het kan allemaal!

Hoe het werkt… ? Heel simpel! De korting is al verwerkt in de prijzen, dus het enige wat jij moet doen is boeken! Profiteer nu van:

– €10 korting p.p. op vliegtickets binnen Europa
– €20 korting p.p. op vliegtickets buiten Europa

Soms is het een goed idee om vliegtickets en accommodatie los van elkaar te boeken. Als je zelf je vakantie wilt samenstellen bijvoorbeeld. Of je wilt een paar dagen vrienden bezoeken in buitenland, een weekendje Praag boeken of op de bonnefooi richting Zuid-Amerika vertrekken, dan kun je er voor kiezen alleen een vliegticket te boeken.

Dit artikel bevat affiliate links. Dat wil zeggen dat ik een kleine vergoeding krijg als je iets boekt via een link op deze pagina. Je betaalt daarvoor niets extra, maar zorgt er wel voor dat ik jou kan blijven helpen met dit soort gratis artikelen en inspiratie. Ik zal alleen reisorganisaties aanraden die ook ik zelf vertrouw. Dus als je naar aanleiding van dit artikel een reis wilt boeken stel ik het zeer op prijs als je dat via deze link doet.

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan ook deals bij andere aanbieders