€ 30 korting op je vliegticket

Op zoek naar goedkope vliegtickets? Dat kan dankzij deze korting op je vliegticket. 

Korting op je vliegticket

Alstublieft: € 30 korting voor jou! Besteed jij je vakantiegeld dit jaar goed? Vliegtickets helpt je met de juiste bestemming voor je vakantiegeld.
Maak gebruik van de speciale vakantiegeld-korting van € 30 extra per boeking op topbestemmingen. Gebruik vouchercode SUMMERSALE, geldig op álle bestemmingen op deze pagina

Of jij nu op stedentrip gaat in Europa, met de backpack door Zuid-Amerika of Azië gaat reizen, je kinderen meeneemt op ontdekkingsreis door Afrika of toch eindelijk die bucketlist-reis maakt naar het Midden-Oosten – het kan allemaal!

€ 30 korting met kortingscode

Hoe het werkt… ? Heel simpel!  Van de prijzen op deze pagina gaat de korting nog af. Vul de vouchercode in tijdens de laatste stap in het boekingsproces en je korting wordt direct verwerkt. Bekijk de voorwaarden op de website van vliegtickets.be. Profiteer nu van € 30 korting op je vliegticket!

Geldig t/m 28 mei 2019

Soms is het een goed idee om vliegtickets en accommodatie los van elkaar te boeken. Als je zelf je vakantie wilt samenstellen bijvoorbeeld. Of je wilt een paar dagen vrienden bezoeken in buitenland, een weekendje Praag boeken of op de bonnefooi richting Zuid-Amerika vertrekken, dan kun je er voor kiezen alleen een vliegticket te boeken.