Kerstmarkten

Snuif de magische sfeer op de leukste kerstmarkten van Europa

Heb jij ook graag dat gezellige kerstgevoel? Wil je naar de kerstmarkt en wil je weten waar de leukste kerstmarkten van Europa zijn? Wij verzamelden de beste kerstmarktweekendjes.

Vanaf midden november openen de eerste kerstmarkten hun deuren. Fonkelende lichtjes, sprookjesachtige houten kraampjes en heerlijke streekspecialiteiten zorgen ervoor dat je helemaal in de kerststemming geraakt. Blijf hangen bij de vele kerstcadeautjes, kunstwerken of aan de glühweinbar.
Van Keulen, Trier tot in Brugge, op elke kerstmarkt kom je helemaal in de kerstsfeer!
Aan jou om deze gezellige kerstsfeer te gaan opsnuiven.

 

Romantisch en sfeervol kerstmarkten
Pharos Reizen wijst je de weg naar bijzondere autovakanties in Europa. Vakanties waarin je net iets meer beleeft en net iets meer Europa ontdekt. Je vindt bij ons ook gezellige kerstmarkten weekenden. Ook als je met z’n tweetjes op pad gaat, vind je bij ons vakanties waarin je op een originele manier de cultuur beleeft, de natuur ervaart of actief bent.
Bekijk aanbod >>
kerstmarkten travelbird
Travelbird.be: Elke dag de beste vakantie-aanbieding
TravelBird.be verkoopt de beste vakantie aanbiedingen, stedentrips, hotelovernachtingen, attractieparken, familie uitjes etc. TravelBird.be heeft elke dag weer een nieuwe topaanbieding variërend van wellness arrangement tot compleet verzorgde vakanties voor de hele familie. En natuurlijk altijd voor de allerlaagste prijs!
Bekijk aanbod >>
de beste weekendaanbiedingen
Kom deze winter helemaal in de kerststemming met een bezoek aan een van de vele sfeervolle kerstmarkten in België, Nederland, Duitsland, Frankrijk en Luxemburg.
Op HotelSpecials.be worden de beste weekendaanbiedingen van hotels met hoge kortingen aangeboden.
Bekijk aanbod >>
Breed aanbod van scherp geprijsde leuke kerstreizen
Het aanbod bij de reisorganisatie is groot te noemen: van excursiereizen en stedentrips tot verre reizen.
Kom genieten op één van de vele kerstmarkten in o.a. Berlijn, Düsseldorf, Keulen, Essen of Duisburg.
Bekijk aanbod >>