Skireizen inclusief skipas

Skireizen

Skireizen inclusief skipas

WinterTrex behoort tot de grootste aanbieders van wintersportreizen in Europa (elk jaar reizen er meer dan 100.000 mensen met WintertTrex skivakanties). Wij zijn gespecialiseerd in pakket ski reizen (accommodatie + skipas). Ons assortiment ski reizen bestaat uit ongeveer 1500 verschillende accommodaties, die verdeeld zijn over 500 verschillende plaatsen in 17 landen. Met dank aan onze grote afname, kunnen wij prijzen aanbieden die tot 60% lager zijn dan de lokale prijzen voor de accommodatie en skipassen. Bij WinterTrex krijgt u het totaalpakket voor de skivakantie bestaande uit accommodatie, skipas, materiaal, lessen en verzekering – deze kunnen direct tijdens het boekingsproces erbij geboekt worden.

Bovendien kan u gebruikmaken van een van de nieuwste technologieën in de online wintersport sector. De eigens ontwikkelde skigebiedconsultant en filtermogelijkheden zoals soort van de accommodatie, geschikt voor families of beginners, wellness, vegetarische gerechten en klantenbeoordeling helpen de perfecte reis te vinden.

Bij WinterTrex vindt een ieder de perfecte aanbieding. Van eenvoudige gasthoven of ontbijtpensions, appartementen op basis van logies tot 4- of 5-sterren hotels met halfpension of all inclusive, maar ook familie, wellness of luxe reizen.
Waarom bij WinterTrex boeken?
• Het grootste internationale aanbod aan accommodaties: meer dan 1.500 accommodaties in tot 500 skioorden wereldwijd;
• Skireizen incl. skipas, Best-Price- & sneeuwgarantie met kortingen tot 60%;
• Gedetailleerde filtermogelijkheden tijdens het zoeken zorgen voor passende aanbiedingen;
• Geen reserveringskosten;
• Gratis annulering tot 6 weken voor reisbegin binnen 5 dagen na de boeking;
• Tot 100% kinderkorting;
• Uitstekende klantenservice.