Skiën Canada, Koninklijk skiën bij Fairmont Jasper

Skiën Canada, sneeuwzekerheid in het hart van de Rocky Mountains…

Skiën Canada – Koninklijk skiën!

Wij zorgen voor de vlucht, een huurwagen en het verblijf in de luxueuze Fairmont Jasper Park Lodge*****, jouw uitvalsbasis. Overdag geniet jij van de fenomenale en uitzonderlijke poedersneeuw, terwijl er in de late namiddag ook meer dan genoeg te beleven valt. Mag het wat actiever dan après-ski en iets anders dan skiën zijn? Met langlaufen, een tocht op sneeuwschoenen, een rondje schaatsen of een potje hockey (inbegrepen), zal je je hier zeker niet vervelen.

Niet ver van waar je verblijft ligt overigens Marmot Basin, goed voor 91 pistes. Jouw skipas en de transfers tussen het hotel en dit skidomein zijn inbegrepen in de belachelijk lage prijs van
€ 1.299!

Vakantie Canada

Canada is een vakantieland voor alle jaargetijden en meer dan een bezoek waard. Het hele jaar door biedt elke provincie een grote variëteit aan attracties en wemelt het van de kleurrijke bezienswaardigheden. In Nationale of Provinciale Parken zijn grote gebieden ondergebracht met bijzonder natuurschoon.

Canada is in één adem een onmetelijk aanbod van natuurschoon. Het aantal wouden, bossen, meren, rivieren en parken is nauwelijks te tellen. Naast de Rocky Mountains, met bergen boven de 6000 meter maken heuvels en uitgestrekte vlakten het grootste deel van het landschap uit. Door de talloze grote en kleine rivieren die heel Canada doorsnijden, zijn ook allerlei vormen van watersport mogelijk en natuurlijk hengelsport, die hier erg populair is.

Een land met een schitterende natuur van eindeloze, heuvelachtige prairies, het hooggebergte van de Rocky Mountains met onmetelijke gletsjers waarin talloze Nationale en Provinciale Parken liggen.

Populaire bestemmingen:

Het Jasper National Park, dat is beroemd vanwege de vele rotsformaties.

Montréal is een grote moderne, kosmopolitische en toch sfeervolle stad. In 1976 werden hier de Olympische Spelen gehouden. De stad heeft haar naam te danken aan Mount Royal, de berg die met zijn 233 meter hoogte de stad en de omgeving domineert. Het is in feite een groot park, waar je kunt wandelen en fietsen en in de winter zelfs kan skiën.

In Calgary wordt jaarlijks de grootste rodeo ter wereld gehouden.

Vancouver ligt in de provincie British Columbia die een aangenaam klimaat biedt. De levensstijl is hier open, groots en dynamisch. British Columbia wordt ook vaak gekarakteriseerd als ‘bijzonder of buitengewoon’, vooral door de grote hoeveelheid ongerepte natuurschoon die je hier aantreft.
Vancouver is een opwindende, drukke havenstad die wordt gedomineerd door strand, zee en de Coastal Mountains. Deze bergketen ligt langs de 1700 mijl lange fjordenkust.

Skiën Canada, open voor alle niveaus, poedersneeuw en legendarische off-piste. 

Beleef een geweldige vakantie in Canada.

Soms is het een goed idee om vliegtickets en accommodatie los van elkaar te boeken.Vergelijk vluchten van alle maatschappijen.

Dit artikel bevat affiliate links. Dat wil zeggen dat ik een kleine vergoeding krijg als je iets boekt via een link op deze pagina. Je betaalt daarvoor niets extra, maar zorgt er wel voor dat ik jou kan blijven helpen met dit soort gratis artikelen en inspiratie. Ik zal alleen reisorganisaties aanraden die ook ik zelf vertrouw. Dus als je naar aanleiding van dit artikel een reis wilt boeken stel ik het zeer op prijs als je dat via deze link doet.

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan ook deals bij andere aanbieders