Rondreizen door onbekend Europa

Zin in rondreizen door onbekend Europa, maar je weet niet waar naartoe? Laat je daarom inspireren door deze ideeën en ga erop uit. Bij Pharos reizen selecteerde alvast prachtige rondreizen.

Rondreizen door onbekend Europa

Rondreizen door onbekend Europapharos reizen
Denk jij bij landen als Roemenië, Estland en Bulgarije nog steeds aan het communistische tijdperk? Laat je verrassen door ‘het andere Europa’! Hier vind je de landen die vanuit historie met elkaar verbonden zijn, maar toch ieder met een eigen cultuur en landschap. Imposante badhuizen in Boedapest, het Reuzengebergte in Tsjechië met eeuwenoude rotsformaties of de historie van de Donaumonarchie: de landen in Centraal-Europa barsten van de bijzondere bezienswaardigheden! Maak kennis met prachtige de rondreizen door onbekend Europa.

 

Bijzondere autovakanties

Pharos Reizen wijst je de weg naar bijzondere autovakanties in Europa. Onvergetelijk reizen waarin je net dus iets meer beleeft en net iets meer Europa ontdekt. Je vindt bij Pharos Reizen daarmee rondreizen met een verrassende invalshoek, zoals hun familiereizen in het spoor van kinderboekenhelden. Ook als je met z’n tweetjes op pad gaat, vind je bij hun vakanties waarin je op een originele manier de cultuur beleeft, de natuur ervaart of actief bent.

lees meer

Het vakantieaanbod van Pharos Reizen is alsvolgt in te delen:
• All inclusive;
• Avontuurlijke gezinnen;
• Campings en vakantieparken;
• Fietsvakanties;
• Hotelarrangementen;
• Pretparken
• Puur natuur;
• Rondreizen;
• Stedentrips;
• Vakantieduetten;
• Wandelvakanties;
• Wintersport

Je kan dus kiezen uit een breed assortiment autovakanties. Van zowel een camping- als een strandvakantie. Van zowel verrassende rondreizen als inspirerende stedentrips. Bovendien allemaal makkelijk te boeken via onze website.

 

Alle vakanties van Pharosreizen van ANWB

 

Met een autovakantie heb je de meeste vrijheid die je maar kan wensen op een vakantie.

Rondreizen door onbekend Europa

Roemenië

roemenieNet als voor de andere Balkanlanden geldt ook voor Roemenië het spreekwoord: onbekend maakt onbemind. Dit is geheel onterecht want Roemenië kan beter beschouwd worden als een land dat als het ware voor het toerisme geschapen is. Het is een land waar het hele jaar wat te beleven valt: strandvakantie, bergtoerisme en wintersport, kuurvakanties, rondreizen, cultuurreizen, autovakanties enzovoort.
Tijdens een rondreis in Roemenië maakt je kennis met de schoonheden van dit land, de ongerepte Karpaten en oerbossen, zandstranden, pittoreske middeleeuwse dorpjes, de geschiedenis en de oude, oorspronkelijke cultuur van het volk.
De Roemenen zijn een gastvrij en opgewekt volk, hun zuidelijke ongedwongenheid en de warmte die ze uitstralen wordt door iedereen gewaardeerd.
Roemenië mag daarmee ook het mooiste Balkanland genoemd worden.

Bulgarije

bulgarijeBulgarije heeft kilometers prachtige fijnkorrelige zandstranden en een landschap vol afwisseling. De prachtige zandstranden met een aangename mediterrane klimaat, zijn vooral beroemd omwille van de Zwarte Zee met haar helderheid en intens blauwe kleur van het water.
Bulgarije wordt van oost tot west doormidden gesneden door de Balkanketen (Stara Planina). Ontdek de prachtige natuur van dit bergland: woeste bergtoppen, bloemrijke valleien, visrijke rivieren en dichte wouden met een prachtige flora. De ideale manier om Bulgarije te leren kennen is een rondreis. Een bezoek aan de Rozenvallei en het Rilagebergte met haar klooster horen beslist op het programma te staan. Ook Veliko Tárnovo, één van de schilderachtigste steden van het land mag niet het lijstje ontbreken. Maak kennis met het hartelijke en gastvrije Bulgaarse volk, zijn geschiedenis en folklore.
Bulgarije is niet echt populair bij de Belgen. Dat is jammer, want het is een ongewoon, goedkoop en veelzijdig vakantieland.

Tsjechië

praagMet Praag, ook wel het ’hart van Europa’ genoemd, heeft Tsjechië een van de mooiste steden van Europa. De prachtige kastelen, de vele schilderachtige steden en dorpen en heuvelachtige landschappen maken een bezoek aan dit land de moeite waard. Het Reuzengebergte dat de grens vormt tussen Tsjechië en Polen is een prachtig en nog ongerept natuurfenomeen waar je zeker wat tijd voor moet vrij maken. In de winter is het voor wintersporters een goedkopere bestemming dan bijvoorbeeld Oostenrijk.

 

 

Wie kiest voor een rondreis, kan er zeker van zijn dat alle mooie plekjes en hoogtepunten van het land voorbij komen. Enkel in de hoofdstad of aan het strand blijven, geeft je een vertekend beeld van het land dat je bezoekt. Een land ontdek je pas door er een rondreis in te maken.