Rondreis COSTA RICA

Je wilt een rondreis Costa Rica? Wat zijn de mooiste plekken en welke hoogtepunten mag je echt niet missen …

Rondreis COSTA RICA

Rondreis COSTA RICA – 21 dagen; ‘El Dorado’ voor natuurliefhebbers

Het grootste deel van Costa Rica is bedekt met regen- en nevelwoud. Ongeëvenaard in soorten en aantallen bontgekleurde zoals vogels, bijzondere zoogdieren, als reptielen en vlinders zal zelfs de meest verwende natuurliefhebber van dit land genieten. Een verblijf in het natuurpark Corcovado, waar je namelijk midden in het oerwoud overnacht in een ‘tented camp’, maakt deze rondreis door Costa Rica immers tot een unieke belevenis. Geniet hier in het bijzonder van een onovertroffen uitzicht over zee!

Reisinformatie
  • Groepsreis
  • 8 -18 personen
  • 21 dagen

Paradijselijk Costa Rica

Costa Rica is één van de kleinste maar ook één van de meest gevarieerde bestemmingen in Centraal-Amerika. Costa Rica wordt wel eens het land van de eeuwige lente genoemd om de pracht aan flora en fauna. Het is een bestemming die vraagt om ontdekt te worden.

Costa Rica is fabelachtig mooi! Tropische oerwouden met de meest kleurrijke en fascinerende dieren, vulkanen en uitgestrekte, ongerepte stranden en beminnelijke locals maken van dit  vredig land een ideale vakantiebestemming.

Costa Rica is een tropisch paradijs voor natuurliefhebbers en avonturiers. Ga raften op de ontembare Rio Pacuare Stroom, bewonder de vulkanen, zie zeeschildpadden eieren leggen, zwem en surf met dolfijnen of ga heerlijk relaxen op de parelwitte stranden.