Rondreis Australië hoogtepunten

Je wilt een rondreis Australië? Wat zijn de mooiste plekken en welke hoogtepunten mag je echt niet missen missen …

Rondreis AUSTRALIË HOOGTEPUNTEN

30 dagen; Land van Kangoeroes en rode aarde Ver weg aan de andere kant van de wereld, ligt een van de meest diverse stukjes aarde. Tijdens je reis door het enorme Australië bezoek je de bekende en onbekende hoogtepunten. Je bezoekt mooie stranden, indrukwekkende bergen, woestijnen, tropisch regenwoud en natuurlijk het Great Barrier Reef. Verbaas je over de bijzondere dieren, verken twee van de mooiste kustwegenen ter wereld en maak kennis met verschillende Aboriginal bevolkingsgroepen en hun scheppingsverhalen. In de steden overnacht je op centraal gelegen accommodaties, vaak met eigen keuken en wasgelegenheden, terwijl je in de Outback overnacht in mooie, reeds opgezette tenten. Tijdens deze Koning Aap groepsreis door Australië geniet je optimaal van het leven in de stad en in de Outback.
Reisinformatie
  • Groepsreis
  • 12 - 18 personen
  • 30 dagen

Prachtige steden en natuurreservaten

De mogelijkheden om in Australië op vakantie te gaan zijn heel talrijk. Een rondreis langs verschillende steden, eventueel gecombineerd met bezoeken aan natuurreservaten, maar ook winter- of watersportvakantie behoort tot de mogelijkheden. Overal langs de kust liggen prachtige stranden, eilanden en inhammen.

In Australië heeft zich een bijzondere dierenwereld ontwikkeld met onder andere de buideldieren, waarvan de bekendste de kangoeroe en koala zijn. Ook de vogelwereld is hier bijzonder. Je vindt hier namelijk de emoe, een loopvogel en de kasuaris, een vogel met verschrompelde vleugels. Giftige spinnen en slangen leven in de droge gebieden in het binnenland. In het noorden in de oerwouden leven de krokodillen en voor de kust zwemmen gevaarlijke haaien. Gelukkig zijn er weinig ongelukken met haaien doordat de stranden goed beschermd zijn door netten.