Rondreis 10-daagse – Ontdek Europa!

Boek je rondreis tijdens de Rondreis 10-daagse en ontvang €75,- korting op je boeking! Zin in rondreizen door Europa, maar je weet niet waar naartoe? Laat je daarom inspireren door deze ideeën en ga erop uit. Ontdek het kleurrijk aanbod van Pharosreizen.be!

RONDREIS 10-DAAGSE!

Ontvang €75,- korting op alle rondreizen (de actie loopt tot 31/03/2019)

Laat je verrassen door Europa’! Hier vind je landen die vanuit historie met elkaar verbonden zijn, maar toch ieder met een eigen cultuur en landschap. Geniet van een prachtig uitzicht tijdens de routes naar unieke locaties!

Europa barsten van de bijzondere bezienswaardigheden! Maak kennis met prachtige  rondreizen door onbekend Europa. En profiteer van de €75,- korting op alle rondreizen tijdens de Rondreis 10-daagse

Vakantietips rondreizen

Rondreis 10-daagse
20- of 25-daagse rondreis Stockholm, Finland en Noorwegen

Het mooiste wat Scandinavië te bieden heeft in 1 reis! Via prachtige meren en bossen rijd je naar het uitgestrekte Lapland. Dan via de Noordkaap, de weergaloze Lofoten en de Noorse fjorden terug naar het zuiden! Je ontdekt schitterende natuur én drie hoofdsteden: Stockholm, Helsinki en Oslo.

rondreis IJsland
22-daagse rondreis Faeröer eilanden en IJsland

Een indrukwekkende rondreis naar de Faeröer eilanden en door IJsland. Ontdek al het moois wat deze landen te bieden hebben.

11-daagse Rondreis Schotland: Highlands, Lowlands en Oostkust

In de nazomer en herfst is Schotland misschien wel op z’n mooist: de hei kleurt dieppaars terwijl langzaamaan de bladeren van groen naar okergeel, oranje en bordeauxrood kleuren. Een perfect jaargetijde voor een ‘roadtrip’ langs grillige kustwegen, leuke kleine plaatsjes waar de tijd lijkt stil te staan en de prachtige natuur in de Cairngorms Mountains. Je verblijft in fijne hotels met goede parkeervoorzieningen.

rondreis Ierland
14-daagse bed & breakfast rondreis Ierland

Prachtige rondreis Ierland met verblijf in uitstekende en charmante bed & breakfasts in leuke en interessante plaatsen. Langs Ierse highlights zoals de Ring of Kerry, Dingle Bay, Cliffs of Moher, Connemara en Dublin. Autohuur en vlucht zijn op aanvraag bij te boeken.

15-daagse rondreis Faeröer eilanden en IJsland

Een spectaculaire rondreis vol water, vuur en ijs. Rijd met je eigen auto door de grandioze natuur van de Faeröer eilanden en IJsland.

Prijzen veranderen razendsnel!

De speciale goedkope vakantie aanbiedingen zijn soms maar een paar dagen geldig. Twijfel daarom niet langer en boek daarom nu nog om een voordelige prijs te garanderen!
Is de prijs toch hoger? Dan ben je helaas al te laat.

Dit artikel bevat affiliate links. Dat wil zeggen dat ik een kleine vergoeding krijg als je iets boekt via een link op deze pagina. Je betaalt daarvoor niets extra, maar zorgt er wel voor dat ik jou kan blijven helpen met dit soort gratis artikelen en inspiratie. Ik zal alleen reisorganisaties aanraden die ook ik zelf vertrouw. Dus als je naar aanleiding van dit artikel een reis wilt boeken stel ik het zeer op prijs als je dat via deze link doet.

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan ook deals bij andere aanbieders