Reizen voor alleenstaande ouders

Reizen voor alleenstaande ouders, écht tijd voor jezelf en je allerliefste …

Reizen voor alleenstaande ouders

Maris Life is in samenwerking met Corendon opgericht en selecteert en organiseert reizen voor alleenstaande ouders die alleen met hun kinderen op vakantie willen. Maris Life is daarom alleen met en voor alleenstaande ouders.

Wil je een vakantie met een goede mix van mooie stranden, cultuur en lekker eten? Of liever een dichtbij kampeervakantie met een goede mix van mooie natuur, sportieve activiteiten, cultuur en lekker eten? Ontdek allerleukste vakanties voor papa’s en mama’s die alleen met de kinderen op vakantie willen gaan.

Lees meer

Reisinformatie
  • Scherp geprijsd
  • Altijd kindvriendelijk
  • Gelijkgestemden garantie
  • Quality time met jouw kids
  • gezelligheid met andere alleenstaande ouders
eenoudervakantie MARIS life

De leukste éénoudervakanties

Maris Life staat voor betaalbare vakanties waar niets moet en alles mag, leuk animatie programma voor de kids, gezelligheid met andere ouders. Er is een animatie team dat jouw kids een onvergetelijke tijd bezorgt, maar er is ook volop tijd om samen leuke dingen te ondernemen en ultiem te genieten mét het hele gezin.

Als alleenstaande ouder wil je niet onnodig veel betalen voor de vakantie. Je zit niet te wachten op toeslagen omdat je alleen in een kamer overnacht. Tegelijkertijd wil je wel graag dat de kinderen in de naastgelegen hotelkamer kunnen overnachten. Je stelt, kortom, bijzondere eisen aan de accommodatie. En gelukkig kan dat ook steeds vaker, tijdens eenoudervakanties.

Dit artikel bevat affiliate links. Dat wil zeggen dat ik een kleine vergoeding krijg als je iets boekt via een link op deze pagina. Je betaalt daarvoor niets extra, maar zorgt er wel voor dat ik jou kan blijven helpen met dit soort gratis artikelen en inspiratie. Ik zal alleen reisorganisaties aanraden die ook ik zelf vertrouw. Dus als je naar aanleiding van dit artikel een reis wilt boeken stel ik het zeer op prijs als je dat via deze link doet.

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan ook deals bij andere aanbieders