Travelbird

travelbird

Elke dag de beste vakantie-aanbiedingen!

Website: https://www.travelbird.be/

Eke dag een superaanbieding, waar u bovendien steil van achterover slaat! TravelBird.be verkoopt de beste vakantie aanbiedingen onder andere: stedentrips, hotelovernachtingen, attractieparken, familie uitjes etc. TravelBird.be heeft elke dag een nieuwe topaanbieding variërend van wellness arrangement tot compleet verzorgde vakanties voor de hele familie.

Een uitstapje naar zee, een familie-trip naar de bergen, een weekendje weg voor twee of een droomreis naar de zon: Elke dag inspireert TravelBird reizigers met originele aanbiedingen aan kleine prijzen.

In samenwerking met zijn partners biedt TravelBird de meest interessante aanbiedingen aan. Elke dag worden de zes beste deals op de website gepubliceerd. Dit kan gaan van een paar nachten in een prachtig hotel met wellness tot tickets voor pretparken.

Bij Travelbird heb je een zeer veelzijdig aanbod van onder andere:

Of het nu winter of zomer is, TravelBird biedt het hele jaar door vakanties aan.
TravelBird heeft ook dagelijks interessante vakantieaanbiedingen Je vindt er zowel leuke citytrips naar Parijs, Amsterdam en Londen als leuke daguitstapjes en zelfs etentjes. Maar ook een rondreis door Vietnam of een dagje wellness staan bij de deals.

Er wordt gebruik ook gemaakt van verschillende thema’s Je vindt bijvoorbeeld thema’s zoals: herfstvakantie, weekendje weg, skivakantie, sauna en kerstmarkt. Daarnaast zijn er verschillende categorieën: citytrips, rondreizen, verre reizen, vliegvakanties, vakantie België en vakantiebestemmingen.

travelbird
Waarom Travelbird?
  • Altijd de beste deal
  • Heel betrouwbaar
  • Makkelijk en gericht zoeken