Sunny Cars

Sunnycars

Waarom Sunny Cars?

  • Geen extra verzekeringen afsluiten
  • Geen verborgen kosten
  • Geen gedoe ter plaatse
  • Wél zorgeloos rondrijden en 24/7 persoonlijke ondersteuning

Zorgenloos rondrijden in een huurauto

Website: https://www.sunnycars.be/

Sunny Cars is een van de grootste Europese aanbieders in autohuur, in Nederland is Sunny Cars ruim 20 jaar actief en door een onderscheidende aanpak binnen autohuur al geruime tijd marktleider. Sunny Cars staat voor 100% zorgeloze autohuur, ons standaard product is all-inclusive. Voor jou betekent dit geen verborgen kosten, geen ‘gedoe’ of ‘vervelende verrassingen’ ter plaatse en een complete service. Kortom, eerlijke en transparante autohuur.

Sunny Cars bezit zelf geen vloot met huurauto’s maar sluit contracten met alleen de beste – lokale en internationale – partners die aan strenge kwaliteit- en service-eisen voldoen. Sunny Cars heeft een wereldwijd bereik, je kunt een auto reserveren in 120 landen op meer dan 8.000 bestemmingen.

– Enige aanbieder die écht All-inclusive is
– Hoge klanttevredenheid door eerlijke autohuur
– Winnaar Zoover Award 2015 (populairste aanbieder)
– Responsive website met hoge performance

Op zoek naar zorgeloze autohuur op vakantie? Sunny Cars is voor mensen als jou die er tijdens de vakantie graag op uit trekken en meer willen zien en ontdekken. Door de All-inclusive formule van Sunny Cars bieden we jou zekerheid, onbezorgdheid en een gevoel van vrijheid.