Snowtime

snowtime

Dé nummer 1 in wintersportvakanties

Website: https://www.snowtime.nl

Snowtime Travel is al bijna 30 jaar gespecialiseerd in het organiseren van wintersportreizen (sinds 1988). Snowtime is voor 100% direct seller en biedt gunstig geprijsde wintersportvakanties aan naar Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland, Italië, Andorra, Canada en de USA. De website navigeert uiterst eenvoudig, toont snel en overzichtelijk beschikbaarheid en maakt boeken in een paar stappen mogelijk.
Bij Snowtime begint het winterseizoen vroeg en eindigt pas eind april/begin mei. Snowtime is de oprichter van de befaamde Dutchweek Snowtime in Val Thorens, het grootste Nederlandse sneeuwevenement in de Alpen. Jaarlijks wordt dit evenement door 5.000 tot 6.000 landgenoten bezocht.

Snowtime lid is van ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.

snowtime
Waarom Snowtime.nl?
  • Alle prijzen inclusief
  • Beoordeeld met een 8,4
  • Geen reseringskosten
keep dreaming

Keep dreaming

Keep dreaming …. Ook al wil je vooruit kijken, het  is vervelend dan je eigenlijk niets kunt plannen. Toch is

Meer info
Hoe onnodige kosten op reis vermijden?

Hoe onnodige kosten op reis vermijden?

Reizen is even de drukte van het thuisfront achterwege laten. Maar in die oase van rust en ontspanning durf je wel eens je budget uit het oog te verliezen. Sommige reizigers verslikken zich dan ook in hun koffie als ze achteraf hun uitgaven onder de loep nemen. Wij geven een aantal tips om onaangename verrassingen te vermijden. Gebruik het juiste betaalmiddel Wie voortdurend het verkeerde betaalmiddel gebruikt op reis,

Meer info