Roompot Vakanties

Roompot Vakanties

Wie is Roompot Vakanties

Website: https://www.roompot.be

Roompot Vakanties is een leidende aanbieder van vakantieparken en actief in het management en de exploitatie van bungalowparken en campings. Roompot Vakanties biedt u aantrekkelijke vakantiebestemmingen in Nederland en Duitsland, zowel aan de kust als in het bos.

Momenteel heeft Roompot Vakanties circa 200 bungalowparken en 23 campings in haar aanbod. De vakantieparken bieden een ruime keuze aan accommodaties met luxe bungalows, chalets, white camp cottages, familie villa’s, landhuizen, kampeerplaatsen en appartementen. De vakantieparken zijn ook goed gefaciliteerd met onder meer zwembaden, bowlingbanen, sportfaciliteiten en restaurants.

Roompot Vakanties is opgericht in 1965. De afgelopen 50 jaar is Roompot vakanties van een eenvoudige camping uitgegroeid tot nationaal marktleider. Ze hebben een internationaal aanbod in Duitsland, België, Frankrijk en Denemarken. Het hoofdkantoor van het bedrijf bevindt zich in Kamperland.

Roompot Vakanties heeft haar vakantiepark activiteiten de afgelopen jaren uitgebreid met andere diensten, waaronder vastgoedbeheer en speciale zorgvoorzieningen waaronder nierdialyse en zorg ter plaatse om zorgbehoevenden de mogelijkheid te geven van hun verdiende vakantie te genieten.

Bij Roompot Vakanties weten ze uit te pakken onder andere:

Roompot Vakanties
Waarom Roompot Vakanties?
  • Leidende aanbieder van vakantieparken
  • Aantrekkelijke vakantiebestemmingen in Nederland en Duitsland
  • Eenvoudig filteren
  • Interessante aanbiedingen en last minutes
Waterrijk Oesterdam

Waterrijk Oesterdam

Heeft u behoefte aan rust, natuur maar tegelijkertijd ook sportieve activiteiten? Denk dan zeker aan een vakantie op Waterrijk Oesterdam.

Meer info
Breeduyn Village

Breeduyn Village

Geniet van een heerlijke vakantie aan de Belgische kust in het gloednieuwe Roompot Breeduyn Village Een heerlijke strandvakantie aan de

Meer info