Holiday suites

Holiday suites

Waarom Holiday suites?

  • Gratis latere check-out
  • Comfortabel & nieuw
  • Flexibiliteit

Vakantieverblijven in België en Frankrijk

Website: https://www.holidaysuites.be/

Holiday suites verhuurt vakantieverblijven aan de Belgische en Noord-Franse kust, en ook in Belgisch Limburg. Specifiek zijn de bestemmingen: Blankenberge, De Panne, Bray-Dunes, Oye-Plage, Equihen-Plage (Hardelot) en Hengelhoef.

Ze verhuren vakantie-appartementen en villa’s van 2 tot 8 personen. Deze zijn steeds uitgerust met een keuken, badkamer en alles wat nodig is om uw vakantie aangenaam te maken. In Blankenberge, Equihen en Bray-dunes hebben ze verblijven met zeezicht.

De voorwaarden zijn uiterst flexibel. De aankomst dag is vrij te kiezen, en ook de duurtijd van het verblijf is flexibel. Verblijven bij hun kan voor minimum 1 nacht (buiten vakanties, in schoolvakanties zijn dit minimum twee nachten), tot een maximum van 30 nachten. Boeken is heel eenvoudig en de website is splinternieuw sinds maart 2016. De site wordt voortdurend geoptimaliseerd, zowel inhoudelijk als technisch, om de mensen nog eenvoudiger te laten boeken.

Ze werken met een stuk vaste huur per nacht en een stuk (gedeeltelijk variabel per persoon) supplementen (schoonmaak, lakens, energie- en toeristentoeslag). Op de website krijgen bezoekers wel altijd meteen de beste prijs te zien, inclusief lopende kortingen. Deze prijs is dan ook meteen de totaal prijs van huur en supplementen, er komen tijdens het boeken geen extra kosten meer bij.

Bijzonderheden

Holiday suites werkt met een digitale receptie, dit wil zeggen dat je niemand ter plaatse ontmoet. Jullie kunnen jullie sleutel ophalen in een kluis waarvan je de code enkele dagen voor aankomst toegmaild krijgt. Zo hoeft niemand aan te schuiven aan een receptie, de vakantie start meteen. Een vakantie bij Holiday Suites verloopt geheel op eigen tempo.