happyhome

happyhome

Vakantiehuizen op fantastische locaties

Website: http://www.happyhome.be/

Happy Home verhuurt al sinds 1989 persoonlijke geïnspecteerde vakantiehuizen in 12 Europese landen. Alle huizen die Happy Home verhuurt zijn door onze landenspecialisten bezocht en daarna gedetailleerd beschreven. Ieder huis uit hun programma wordt regelmatig opnieuw bezocht.

Happy Home werkt rechtstreeks met verhuurders en huurders, dus zonder tussenkomst van kostenverhogende schakels. Hierdoor zijn hun contacten met de verhuurders zeer intensief, hun kennis van de woning en de omgeving gedetailleerd en hun prijzen scherp.

Op vakantie gaan in een vakantiehuis van Happy Home betekent echt kennismaken met de cultuur van uw vakantieland. Aan de kust, in de bergen, in het bos of op het platteland heeft u een ruime keuze uit talloze types vakantiehuizen. 

Van een vrijstaande villa met privé zwembad in de Provence en een groepshuis in de Ardennen, tot een chalet met uitzicht op de bergen in Oostenrijk of Zwitserland. Neemt u uw huisdier mee op vakantie? De hond is in veel vakantiehuizen welkom voor bijvoorbeeld een wandelvakantie in Duitsland of Tsjechië.

Maar ook als u op vakantie allerlei faciliteiten binnen handbereik wilt hebben omdat u met het hele gezin op vakantie gaat, dan huurt u bij Happy Home net zo gemakkelijk een bungalow op een vakantiepark.

Waarom happyhome?
  • 28 jaar ervaring
  • fantastische locaties
  • scherpe prijzen