Duikvakanties op erg mooie plekken

Duikvakanties tegen een scherpe prijs. Ontdek de mooiste onderwaterparadijzen in Spanje, Egypte, Griekenland ….

Ontdek jouw ideale duikvakantie!

Duiken wordt steeds populairder. Wie al een duikbrevet heeft kan meer ervaring opdoen en de mooiste plekken op aarde bezoeken. Als je nog nooit gedoken hebt, kun je er tijdens je vakantie achter komen of duiken iets voor jou is.

Sunweb duikvakanties

Bekijk het aanbod in duikvakanties van Sunweb! Ontdek wat elke duikbestemming  te bieden heeft.

Genieten van zon, zee en strand. Boek je duikvakantie voordelig bij Sunweb! Weet jij al waar je naartoe wilt?

Je wilt wel eens duiken

Tropische vissen zien of mooi koraal, kennismaken met een felgekleurde onderwaterwereld. Duiken is een speciale manier van vakantie vieren.

Een duikresort is een zeer mooie optie wanneer je wilt duiken. Je kunt onder leiding van ervaren duikers, de mooiste plekken zien. En elke dag duik je weer ergens anders. Wanneer je geen ervaren duiker of een beginner bent is het mogelijk om in een duikgebied te leren duiken bij een duikschool, waarbij je vaak een duikuitrusting kan huren. Er zijn voldoende duikscholen en wanneer je veel duikt kun je soms in een paar dagen je duikdiploma halen.

Sunweb zonvakanties

In de zomer is Sunweb sterk aanwezig met populaire en betaalbare zonvakanties in landen als Spanje, Griekenland, Turkije, Tunesië, maar ook bijvoorbeeld Gambia, Kaapverdië en Dubai .
Bij Sunweb boek je de zon goedkoper! Voor elk van onze bestemmingen bieden wij een speciale selectie van accommodaties (zowel familiehotels, best buy hotels als (ultra)-all-inclusive). Op de populairste bestemmingen werken we aan duurzame relaties met ketenhotels die tot de top behoren, een stukje Sunweb exclusiviteit