Bungalow-Net

Bungalow.Net

Waarom Bungalow.net?

  • Persoonlijk
  • Transparant
  • Flexibel

Op zoek naar een vakantiehuis?

Website: https://www.bungalow.net/

Bungalow.Net biedt meer dan 25.000 vakantiewoningen in Europa. Van de zandstranden op Mallorca tot de besneeuwde bergen in Oostenrijk, vindt u alle typen woningen die u zoekt.
Onze klantenservice is negentalig: Nederlands, Engels, Duits, Spaans, Frans, Italiaans, Hongaars, Roemeens en Tsjechisch. U kunt een verzoek om teruggebeld te worden achterlaten, indien u vragen heeft omtrent een boeking of een woning.
We hebben ook zo’n 10.000 Last-Minute aanbiedingen beschikbaar via Bungalow.Net. In elk jaargetijde zijn deze bijzonder aantrekkelijk.

Sinds 1996 verhuurt Bungalow.net vakantiewoningen in heel Europa. Het team van 53 personen werkt vanuit drie vestigingen. In Zwolle (NL), Kecskemét (HU) en Willemstad (NA). Het aanbod van ruim 22.000 woningen wordt via de website www.bungalow.net eenvoudig vindbaar gemaakt in maar liefst 9 talen.

Bungalow.net contacteert eigenaren en verhuurt rechtstreeks aan particulieren. Dit betekent dus zonder tussenkomst van reisbureaus. Het aanbod is hierdoor aangepast aan het internet publiek en voorzien van heel veel foto’s, duidelijk en uitvoerige teksten en natuurlijk goede (Last-Minute) prijzen.

Bungalow.net biedt u een groot aanbod met de leukste vakantiewoningen in vrijwel alle Europese landen kunnen tonen. Buiten een goed aanbod en een goede prijs is natuurlijk een goede beschikbaarheid van belang. Hier heeft Bungalow.net goede afspraken met huiseigenaren over gemaakt waardoor zij voor de belangrijkste periodes altijd beschikken over de beste woningen.

Thuiswinkel Waarborg

Bungalow.net is Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd, dat betekent kortweg dat zij voldoen aan de Europese en Nederlandse wetgeving en een betrouwbaar bedrijf zijn. zij maken dus waar wat ze beleven en wordt gegarandeerd in duidelijke bewoordingen, zoals: Laagste Prijs Garanties, Niet Goed Geld Terug, Nu boeken en in 2009 Betalen, etc.
Last-but-not-least
Bungalow.net is marktleider op het gebied van Last-Minute vakantiewoningen. Reeds negen weken voor aanvang gelden op vrijwel alle woningen forse Last-Minute aanbiedingen!