De Efteling

Zowel jong als oud beleeft in de Efteling een plezante dag!

De Efteling is een sprookjesachtige wereld vol wonderlijke vertelsels, duizelingwekkende dromen en avonturen op hoge snelheid in het Nederlandse Kaatsheuvel.

Ga op ontdekkingstocht in het Sprookjesbos, ontmoet Langnek en laat de adrenaline stromen in de talloze attracties.
Zowel jong als oud beleeft in de Efteling een plezante dag!

In 2011 opent de Efteling de gloednieuwe attractie Raveleijn, een magische stad die het decor biedt voor een spectaculaire parkshow over vijf kinderen die uitgroeien tot ruiters te paard.

Ontmoet Sprookjesboom in het Sprookjesbos. Kom en luister, hij komt tot leven wanneer je hem benadert. Treed in de voetsporen van de legendarische Joris en strijd tegen de draak én tegen elkaar in de nieuwe houten race-achtbaan Joris en de Draak.
Maak in de Droomvlucht een sprookjesreis door de droomwereld en zweef langs elfjes en trollen. De Pagode brengt je naar een hoogte waar je een schitterend uitzicht hebt over het hele park en ver daarbuiten. In Fata Morgana vaar je langs de schitterende schatten uit 1001 nacht.
Echte durfals maken een ritje in de Python en beleven spookachtige taferelen tijdens een rit in de Vliegende Hollander en stappen in de duistere achtbaan Vogel Rok.
In Carnaval Festival ga je op wereldreis, bewonder de klederdracht en luister naar de muziek van de bewoners uit verschillende landen. Wilt u het iets rustiger aan doen? Maak een ritje in de oldtimer D’Oude Tuffer en bewonder het prachtige waterorgel.
Geniet met het gezin van vele avonturen en belevenissen.
Voortaan is de Efteling nu 365 dagen per jaar geopend. De reguliere Efteling is dit jaar t/m 27 november 2011 geopend. De Zeven Mijls Zomer is van 11 juli tot en met 28 augustus 2011 en vanaf 28 november 2011 is de Winter Efteling geopend.

Een dag in de Efteling vliegt gewoon voorbij. Maar niet getreurd, beleef nu nog meer van de Efteling en kom sprookjesachtig overnachten in het nieuwe vakantiepark Efteling Bosrijk, een uniek en royaal opgezet vakantiepark voor een meerdaags verblijf in een natuurlijke omgeving. Of het Efteling hotel , een sprookjesachtig familiehotel voor een kort verblijf in de sfeer van de Efteling, een wereld vol sprookjes, wonderen en avontuur. Hier kun je heerlijk nagenieten om uiteindelijk onder de dekens weg te dromen… De Efteling ligt op een steenworp van het vakantiepark De Kempervennen.