Bredene

Bredene is een paradijs voor natuurliefhebbers

Het naaktstrand van Bredene is ongetwijfeld één van bekendste. Naturisten kunnen hier het hele jaar door terecht.
Bredene is een paradijs voor natuurliefhebbers: deze badplaats heeft immers geen zeedijk, zodat de duinen er ononderbroken afglijden in het fijne zandstrand. Wanneer men de natuur vrij spel laat zoals in Bredene, krijgt men een van de mooiste duinenrijen van de Belgische Kust! Deze majestueuze duinen, die nog steeds als een natuurlijke bescherming tegen zee fungeren, hebben op sommige plaatsen een breedte van wel 350m.
In de zomer worden in Bredene enkele markten georganiseerd en zijn er zoals aan de hele kust optredens.

In Bredene kan je nog heel wat interessante plekjes ontdekken. Je kan er genieten van het panoramisch zicht in de watertoren.
Het recreatiepark ‘t Paelsteenveld, dat vooral bekend is om zijn unieke dahliatuinen en als plaats waar jaarlijks het wereldmuziekfestival ‘Dahliade’ plaatsvindt. Musea waar liefhebbers van kunst en geschiedenis hun gading vinden.
Het Vertelselkasteel Sassafras, één van onze origineelste attracties aan onze kust, biedt de grote en kleine bezoeker romantiek, nostalgie en humor.Niet minder dan 300 unieke beelden, 1200 m² betoverende decors en feeërieke waterpartijen illustreren de originele verhalen. Je kan er kennismaken met elfjes, tovenaars en vele andere wonderbaarlijke figuren. Bij dit alles krijg je bovendien een van de mooiste stadstuinen van ons land te zien.

Soorten reizen

weekendje weg vakantiepark hotels vakantiehuizen