Verre reizen

Verrijk je wereld met verre reizen

verre reizen

Je kunt de hele wereld over reizen, alle onbekende plekjes ontdekken en genieten van het natuurschoon op een ander continent. De mogelijkheden aan verre reizen zijn dan ook zeer gevarieerd.

Kant-en-klare verre reizen

Je kunt er voor kiezen jouw verre reis vanaf dag 1 uitgestippeld te hebben. Bij de reisorganisaties zijn uiteenlopende kant-en-klare verre reizen te boeken, Bijvoorbeeld een safari door de rimboe van Afrika. De reisorganisatie regelt de reis, het verblijf en de excursies. Vaak ga je met een groep mee, en zorgt een reisleider of gids voor de begeleiding ter plaatse. Zo´n georganiseerde vakantie kan ook een rondreis zijn. Maar ook fietsen en wandelen op een verre bestemming behoort tot de mogelijkheden.

lees meer

Avontuurlijke verre reizen

Wil je liever niet vooraf weten hoe je hele vakantie eruit ziet en een reis met veel vrijheid, dan kies je voor een meer avontuurlijke vakantie. Bij diverse aanbieders kun je je reis geheel naar eigen wens indelen. De zogenaamde vakanties op maat, geven je alle vrijheid van reizen. Je slaapt bijvoorbeeld bij de lokale bevolking in Namibië of staat oog in oog met de olifanten in Kenia.

Ook het combineren van vervoersmiddelen levert verrassende vakanties op. Pak het vliegtuig naar je vakantieland en laat een cruiseschip je langs alle hoogtepunten brengen of je reist met een gehuurde camper of motor door Canada.

Zelf een verre reis organiseren kan natuurlijk ook. Je reserveert slechts je vliegticket en bekijkt ter plaatse wat je wilt ondernemen. Dat geeft je een hoop vrijheid om je reis precies zo in te richten als je zelf wilt.

Strandvakanties op exotische bestemmingen

Maar deze vakanties zijn echt niet alleen voor avonturiers. Verre reizen zijn ook uitermate geschikt om zonnige eilanden aan te doen om heerlijk bij te komen.

Tijdens een verre reis doe je veel nieuwe indrukken op. Onbekende dingen zien en kennismaken met andere culturen. Ze laten zien hoe anderen leven en tonen je de schatten van de natuur.

Voorbereiden op een verre reis

Wanneer je kiest voor een verre reis, krijg je er te maken met andere wetten en regels, wilde dieren en ziektes die we hier niet kennen. Het is daarom verstandig om je goed op de verre reis voor te bereiden.
Denk bijvoorbeeld aan bepaalde vaccinaties of misschien heb je een visum nodig. Het is belangrijk tijdig informatie in te winnen, daar vaccinaties soms herhaald moeten worden. Soms duurt het een aantal weken voordat ze echt bescherming bieden. Ook het afhandelen van je visumaanvraag kan enige tijd in beslag nemen.
Verzamel zoveel mogelijk informatie van het land, waar je naar toe gaat. Informeer voor je op reis gaat naar kledingvoorschriften en regels voor het gebruik van drank en drugs die in het vakantieland gelden. Waar kun je beter niet alleen komen en hoe staat het met de hygiëne.

Het is ook raadzaam om uit voorzorg het adres van de Belgische /Nederlandse ambassade in het vakantieland op te zoeken en mee te nemen.
Wanneer je je goed op de verre reis voorbereidt, kunnen veel problemen worden voorkomen.

Snel de mooiste vakanties bekijken, vergelijken en boeken

Met deze rechtstreekse links surf je snel naar jouw favorieten reisorganisaties en kan je het aanbod vergelijken.

exotische strandvakantie

De mooiste strandvakanties op exotische bestemmingen.

333TRAVEL is een specialist in verre reizen naar Azië, Amerika en Zuid Afrika. De rondreizen, reizen op maat en strandvakanties zijn allen op uw persoonlijke wensen afgestemd.

“Zoover winnaar Beste verre reizen specialist”

verre reizen TUI

Voordelige vakanties

Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres!Even geen routine meer. Gewoon genieten dus . Daar dient vakantie voor. Zeer uitgebreid aanbod: uiteraard zonvakanties, maar ook verre vakanties, autovakanties, skivakanties, citytrips, familievakanties en dichtbijvakanties (weekendjes weg)

hotels prijsvrij

Goedkope pakketreizen en losse hotels

Op Prijsvrij.be vind je de reizen van verschillende bekende ANVR/SGR aangesloten touroperators. Op deze reizen krijg je een extra exclusieve Prijsvrij.be korting, daarnaast betaal je géén boekingskosten. Of je nu op zoek bent naar een zonnige strandvakantie, een bruisende stedentrip, een heerlijk weekendje weg of een gezellige wintersport, hier boek je jouw reis voor de beste prijs. 

luxe vakanties hoteldeal

Elke dag nieuwe hoteldeals

Hoteldeal.be is een website waarop een groot aanbod van hoteldeals is te boeken. De deals zijn eenvoudig te vinden op bijvoorbeeld thema. Dagelijks komen er meerdere nieuwe spectaculaire Hoteldeals bij. Of u nu op zoek bent naar een leuk hotel voor een weekendje weg in een grote stad, of omdat u heerlijk wilt ontspannen in de natuur, alles vindt u op hoteldeal.be!

fly drive kras

Scherp geprijsde reizen

Breed aanbod van scherp geprijsde reizen:
Zonvakanties, stedentrips, autovakanties, wintersport, cruises, busreizen, actieve vakanties, cultuurreizen en lastminutes naar alle populaire bestemmingen.

single reizen Joker

Avontuurlijke groepsreizen

Zin in de reis van je leven? Kies voor een groepsreis van Joker! In kleine groep tot 13 personen en op een duurzame manier, reis je langs minder platgetreden paden. Een mix van natuur, cultuur, actie en avontuur, en dat alles zonder dat je er zelf iets aan moet voorbereiden. Een ervaren reisbegeleider is de link tussen jou, de groep en de lokale bevolking. Bekijk en filter het aanbod van 200 groepsreizen naar meer dan 100 bestemmingen!

verre reizen riksjatravel

Bouw je eigen reis

Riksja is een reisorganisatie van reizigers voor reizigers, geboren uit het idee dat er te weinig flexibel reisaanbod is voor de avontuurlijke reiziger. Riksja verkoopt de manier van reizen die ze ook zelf het leukst vinden: een manier waarop je echt een nieuw land en een bijzondere levenswijze ontdekt.

verre reizen snp

Reis- bestemmingen ‘all over the world’

Deskundigheid, liefde voor de natuur en een groot enthousiasme voor de unieke reisformule zijn de kenmerken van onze organisatie. Onze reisformules: wandelreizen & trekkings – fietsreizen en expedities – natuur- en cultuurrondreizen – travelkids gezinsvakanties – landelijke vakanties – winterreizen

Ontdek en beleef de mooiste verre reizen

Wil je kennis maken met nieuwe culturen of liever wil je liever rondtrekken in tropische regenwouden, eeuwenoude architectuur of genieten op paradijselijke stranden? Verrijk je wereld met verre reizen. 

Reisaanbieders verre reizen:

Boek bij de leukste reisorganisaties voor verre reizen.

Dit artikel bevat affiliate links. Dat wil zeggen dat ik een kleine vergoeding krijg als je iets boekt via een link op deze pagina. Je betaalt daarvoor niets extra, maar zorgt er wel voor dat ik jou kan blijven helpen met dit soort gratis artikelen en inspiratie. Ik zal alleen reisorganisaties aanraden die ook ik zelf vertrouw. Dus als je naar aanleiding van dit artikel een reis wilt boeken stel ik het zeer op prijs als je dat via deze link doet.

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan ook deals bij andere aanbieders