Rondreizen

Op zoek naar mooie rondreizen op droombestemmingen? Ontdek hier de prachtige rondreizen van de aanbieders die wij voor jou selecteerde!

rondreizen

Wie kiest voor een rondreis, kan er zeker van zijn dat alle mooie plekjes en hoogtepunten van het land voorbij komen. Enkel in de hoofdstad of aan het strand blijven, geeft je een vertekend beeld van het land dat je bezoekt. Een land ontdek je pas door er een rondreis in te maken.

lees meer

Het zijn boeiende reizen, waar je op en top van zult genieten! Je verblijft niet op één plaats, maar doet in één of enkele weken verschillende plaatsen aan. Bevalt het je ergens minder, wacht er nog altijd een andere locatie op jou.

Rondreizen kan op veel verschillende manieren: Dat kan per bus zijn, met de auto, maar ook te voet of op de fiets. In een groep, individueel, met een reisleider of een goede reisgids, maar ook alleen, vergezelt met enkel uw rugzak. Je kunt kiezen tussen een reisje van enkele dagen tot een reis van langer dan vier weken. Je kunt dicht bij huis blijven, maar ook eerst het vliegtuig pakken naar een verre bestemming. Rondreizen zijn er dus in alle maten en vormen.

Er zijn talloze reisorganisaties die kant-en-klare rondreizen aanbieden. Vaak zijn dit reizen waarbij de vakantiegangers in een groep of individueel door een bepaald gebied trekken. Onderweg is er aandacht voor allerlei bezienswaardige en bijzondere plaatsen. Zowel het vervoer, de accommodatie en de excursies zijn geregeld. Een reisleider zorgt ervoor dat alles in goede banen wordt geleid. Soms trek je dagelijks verder, maar er zijn ook rondreizen waar het tempo wat lager ligt.

Sommige rondreizen zijn voor speciale doelgroepen bedoeld. Voor jongeren zijn er sportieve, culturele en creatieve groepsreizen. Sportievelingen zullen eerder kiezen voor een groepsreis waarbij fietsen, kanoën en survivallen centraal staan. Wanneer je alleen bent, kies je voor een single groepsreis, maar ook voor alleenstaande ouders zijn er speciale groepsreizen te boeken op het gebied van sport, cultuur en stedentrips. Daarnaast zijn er speciale familie rondreizen, die zijn ideaal wanneer er kinderen mee op reis gaan. Het reistempo ligt wat lager, maar je bezoekt nog steeds de belangrijkste en indrukwekkendste plekken in de regio. En je zult zien dat er bij het uitzoeken van excursies en ontspanningsmogelijkheden rekening is gehouden met de wensen en interesses van kinderen.

Alles wordt voor je geregeld, zowel in groepsverband als tijdens de privé rondreizen. Het enige wat je dient te doen is, genieten!

Een auto rondreis stelt je in staat om op eigen houtje je vakantiebestemming te ontdekken. Zelf bepalen hoe je rijdt en hoe lang je er over doet terwijl de reisorganisatie voor je de accommodatie regelt. Naast de auto rondreizen binnen Europa op basis van eigen vervoer zijn er ook speciale fly-drive arrangementen waarbij je per vliegtuig naar je bestemming vliegt en van daaruit een auto huurt.

Maak je een georganiseerde rondreis, vergelijk dan de aanbiedingen van verschillende reisorganisaties. Kijk niet alleen naar de prijsverschillen, maar ook naar het programma. Vraag naar bijkomende kosten: zitten de entreegelden voor musea in de prijs? Welke toeslagen komen er nog bij? Als je naar een verre bestemming trekt, informeer dan naar eventuele visumverplichtingen en verplichte inentingen tegen tropische ziektes.

Een land rond reizen, kan dus eender waar ter wereld. Populaire bestemmingen zijn Thailand, Marokko, Turkije, Spanje en Egypte. Deze bestemmingen zijn ook betaalbaar. Wie dieper in de buidel wil tasten kan ook prachtige rondreizen in Australië, Nieuw-Zeeland en de Verenigde Staten maken. De jongste jaren wint ook China sterk terrein op de toeristische markt. Ook meer avontuurlijke rondreizen zijn erg in trek. Zoals een trektocht door het Himalayagebergte van Nepal of een Jeepsafari in Tanzania.

Vakantie ideeën, laat je inspireren

Onze selectie aanbieders rondreizen:

  • Je wordt doorverwezen naar de website van reisorganisaties.

fly drive

Avontuurlijke groepsreizen

Zin in de reis van je leven? Kies voor een groepsreis van Joker! In kleine groep tot 13 personen en op een duurzame manier, reis je langs minder platgetreden paden. Een mix van natuur, cultuur, actie en avontuur, en dat alles zonder dat je er zelf iets aan moet voorbereiden. Een ervaren reisbegeleider is de link tussen jou, de groep en de lokale bevolking. Bekijk en filter het aanbod van 200 groepsreizen naar meer dan 100 bestemmingen! 

koningaap avontuurlijke reizen

Reizen is de wereld

Koning Aap biedt groepsreizen en individuele reizen. Koning Aap organiseert reizen die een eerste introductie zijn in een land, maar ook reizen voor mensen die een land beter willen leren kennen en speciale reizen met een thema of georganiseerd rondom een speciaal festival.

pharosreizen

Bijzondere vakanties in Europa

Pharos Reizen wijst je de weg naar bijzondere autovakanties in Europa. Vakanties waarin je net iets meer beleeft en net iets meer Europa ontdekt. Je vindt bij ons ook vakantieparken. Ook als je met z’n tweetjes op pad gaat, vind je bij ons vakanties waarin je op een originele manier de cultuur beleeft, de natuur ervaart of actief bent.

snp authentiek

Reis- bestemmingen ‘all over the world’

Deskundigheid, liefde voor de natuur en een groot enthousiasme voor de unieke reisformule zijn de kenmerken van onze organisatie. Onze reisformules: wandelreizen & trekkings – fietsreizen en expedities – natuur- en cultuurrondreizen – travelkids gezinsvakanties – landelijke vakanties – winterreizen

Kras

Scherp geprijsde reizen

Breed aanbod van scherp geprijsde reizen:
Zonvakanties, stedentrips, autovakanties, wintersport, cruises, busreizen, actieve vakanties, cultuurreizen en lastminutes naar alle populaire bestemmingen.

riksjatravel

Bouw je eigen reis

Riksja is een reisorganisatie van reizigers voor reizigers, geboren uit het idee dat er te weinig flexibel reisaanbod is voor de avontuurlijke reiziger. Riksja verkoopt de manier van reizen die ze ook zelf het leukst vinden: een manier waarop je echt een nieuw land en een bijzondere levenswijze ontdekt.

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan ook deals bij andere aanbieders

Andere reizen