Rondreizen

De mooiste rondreizen

rondreizen

Passeer langs de hoogtepunten van het land

Wie kiest voor een rondreis, kan er zeker van zijn dat alle mooie plekjes en hoogtepunten van het land voorbij komen. Enkel in de hoofdstad of aan het strand blijven, geeft je een vertekend beeld van het land dat je bezoekt. Een land ontdek je pas door er een rondreis in te maken. Hier vind je prachtige rondreizen waar je op en top van zult genieten!

Boeiende reizen

Het zijn boeiende reizen, waar je op en top van zult genieten! Je verblijft niet op één plaats, maar doet in één of enkele weken verschillende plaatsen aan. Bevalt het je ergens minder, wacht er nog altijd een andere locatie op jou.

Rondreizen kan op veel verschillende manieren

Een rondreis kan per bus zijn, met de auto, maar ook te voet of op de fiets. Rondreizen kan in groep, individueel, met een reisleider of een goede reisgids, maar ook alleen, vergezelt met enkel uw rugzak. Je kunt kiezen tussen een reisje van enkele dagen tot een reis van langer dan vier weken. Je kunt dicht bij huis blijven, maar ook eerst het vliegtuig pakken naar een verre bestemming. Rondreizen zijn er dus in alle maten en vormen.

Meer lezen

Er zijn talloze reisorganisaties die kant-en-klare rondreizen aanbieden. Vaak zijn dit reizen waarbij de vakantiegangers in een groep of individueel door een bepaald gebied trekken. Onderweg is er aandacht voor allerlei bezienswaardige en bijzondere plaatsen. Zowel het vervoer, de accommodatie en de excursies zijn geregeld. Een reisleider zorgt ervoor dat alles in goede banen wordt geleid. Soms trek je dagelijks verder, maar er zijn ook rondreizen waar het tempo wat lager ligt.

Doelgroep

Sommige rondreizen zijn voor speciale doelgroepen bedoeld. Voor jongeren zijn er sportieve, culturele en creatieve groepsreizen. Sportievelingen zullen eerder kiezen voor een groepsreis waarbij fietsen, kanoën en survivallen centraal staan. Wanneer je alleen bent, kies je voor een single groepsreis, maar ook voor alleenstaande ouders zijn er speciale groepsreizen te boeken op het gebied van sport, cultuur en stedentrips. Daarnaast zijn er speciale familie rondreizen, die zijn ideaal wanneer er kinderen mee op reis gaan. Het reistempo ligt wat lager, maar je bezoekt nog steeds de belangrijkste en indrukwekkendste plekken in de regio. En je zult zien dat er bij het uitzoeken van excursies en ontspanningsmogelijkheden rekening is gehouden met de wensen en interesses van kinderen.

Alles wordt voor je geregeld, zowel in groepsverband als tijdens de privé rondreizen. Het enige wat je dient te doen is, genieten!

De mooiste autorondreizen in Europa

Een autorondreis stelt je in staat om op eigen houtje je vakantiebestemming te ontdekken. Zelf bepalen hoe je rijdt en hoe lang je er over doet terwijl de reisorganisatie voor je de accommodatie regelt. Naast de autorondreizen binnen Europa op basis van eigen vervoer zijn er ook speciale fly-drive arrangementen waarbij je per vliegtuig naar je bestemming vliegt en van daaruit een auto huurt.

Georganiseerde rondreizen

Maak je een georganiseerde rondreis, vergelijk dan de aanbiedingen van verschillende reisorganisaties. Kijk niet alleen naar de prijsverschillen, maar ook naar het programma. Vraag naar bijkomende kosten: zitten de entreegelden voor musea in de prijs? Welke toeslagen komen er nog bij? Als je naar een verre bestemming trekt, informeer dan naar eventuele visumverplichtingen en verplichte inentingen tegen tropische ziektes.

Wereldreizen

Een land rond reizen, kan dus eender waar ter wereld. Populaire bestemmingen zijn Thailand, Marokko, Turkije, Spanje en Egypte. Deze bestemmingen zijn ook betaalbaar. Wie dieper in de buidel wil tasten kan ook prachtige rondreizen in Australië, Nieuw-Zeeland en de Verenigde Staten maken. De jongste jaren wint ook China sterk terrein op de toeristische markt. Ook meer avontuurlijke rondreizen zijn erg in trek. Zoals een trektocht door het Himalayagebergte van Nepal of een Jeepsafari in Tanzania.

Vergelijk aanbieders

Met deze rechtstreekse links surf je snel naar jouw favorieten reisorganisaties en kan je het aanbod vergelijken.

Joker – Avontuurlijke reizen in kleine groep

Traveldeal
Elke dag de beste reisdeals

KRAS
Veelzijdige reizen

Sawadee
Avontuurlijke groepsreizen

SNP – Reizen, het zit in onze natuur!

Riksja Travel
Reizen op je eigen manier

Pharos Reizen
Bijzondere autovakanties

Ontdek en beleef de mooiste rondreis

Op zoek naar mooie rondreizen op droombestemmingen? Ontdek hier de prachtigste rondreizen waar je op en top van zult genieten!

Populaire vakanties

Actieve vakantie
Actieve vakantie
Verre reis
Verre reis
Autovakantie
Autovakantie
Flydrive
Fly Drive
Avontuurlijke reis
Avontuurlijke reis
groepsreizen
Groepsreizen

beste aanbod van onze partners

Joker

Avontuurlijke groepsreizen

lees meer


Zin in de reis van je leven? Kies voor een groepsreis van Joker! In kleine groep tot 13 personen en op een duurzame manier, reis je langs minder platgetreden paden. Een mix van natuur, cultuur, actie en avontuur, en dat alles zonder dat je er zelf iets aan moet voorbereiden. Een ervaren reisbegeleider is de link tussen jou, de groep en de lokale bevolking. Bekijk en filter het aanbod van 200 groepsreizen naar meer dan 100 bestemmingen!

Pharosreizen

Bijzondere vakanties in Europa

lees meer

Pharos Reizen wijst je de weg naar bijzondere autovakanties in Europa. Vakanties waarin je net iets meer beleeft en net iets meer Europa ontdekt. Je vindt bij ons ook vakantieparken. Ook als je met z’n tweetjes op pad gaat, vind je bij ons vakanties waarin je op een originele manier de cultuur beleeft, de natuur ervaart of actief bent.


SNP

Reis- bestemmingen ‘all over the world’

lees meer

Deskundigheid, liefde voor de natuur en een groot enthousiasme voor de unieke reisformule zijn de kenmerken van onze organisatie. Onze reisformules: wandelreizen & trekkings – fietsreizen en expedities – natuur- en cultuurrondreizen – travelkids gezinsvakanties – landelijke vakanties – winterreizen

traveldeal

Elke dag de beste reisdeals

lees meer

Traveldeal.be is een website waarop een groot aanbod van reisdeals is te boeken. De deals zijn eenvoudig te vinden op bijvoorbeeld thema. Dagelijks komen er meerdere nieuwe spectaculaire Hoteldeals bij. Of u nu op zoek bent naar een leuk hotel voor een weekendje weg in een grote stad, of omdat u heerlijk wilt ontspannen in de natuur, alles vindt u op traveldeal.be!

Kras

Scherp geprijsde reizen

lees meer

Breed aanbod van scherp geprijsde reizen:
Zonvakanties, stedentrips, autovakanties, wintersport, cruises, busreizen, actieve vakanties, cultuurreizen en lastminutes naar alle populaire bestemmingen.

bezieling en respect voor natuur, milieu en de lokale bevolking

lees meer

Sawadee specialiseert  zich in bijzondere, actieve en avontuurlijke groepsreizen naar bestemmingen in Europa, het Midden-Oosten, Afrika, Azië, Oceanië en Noord- en Latijns-Amerika. Er wordt gereisd met bezieling en respect voor natuur, milieu en de lokale bevolking met haar gebruiken

riksjatravel

Bouw je eigen reis

lees meer

Riksja is een reisorganisatie van reizigers voor reizigers, geboren uit het idee dat er te weinig flexibel reisaanbod is voor de avontuurlijke reiziger. Riksja verkoopt de manier van reizen die ze ook zelf het leukst vinden: een manier waarop je echt een nieuw land en een bijzondere levenswijze ontdekt.