Huisdieren toegestaan

Op zoek naar leuke accommodaties met huisdieren toegestaan? Wij selecteerde voor jou enkele interessante aanbieders!

Huisdieren toegestaanOp vakantie met je huisdier? Eerst even langs uw dierenarts!

De toekomst van alle mensen die graag hun hond meenemen met vakantie hangt af van ons allemaal! Als liefhebbers van dieren en reizen hebben wij een grote verantwoordelijkheid het imago van de reizende hond te verbeteren.

lees meer

Helaas resulteert één negatief incident met een hond vaak in het niet meer toelaten van honden in dat hotel of vakantiehuis. En dat is eeuwig zonde! Wij hebben voor u de belangrijkste etiquette op een rij gezet:

* Zorg altijd dat de accommodatie zo goed mogelijk wordt achtergelaten.

* Hou rekening met andere gasten en hou uw hond bij u in de buurt. Andere mensen kunnen zich ongemakkelijk voelen als uw hond ze likt of aan ze snuffelt.

* Als u een activiteit wilt ondernemen waar uw hond niet mee kan, zorg dan voor goede maatregelen. Als uw hond niet goed alleen kan zijn (en de neiging heeft bijvoorbeeld veel lawaai te maken of te gaan bijten en krabben aan het meubilair), kan het beter zijn dagopvang te regelen bij een kennel in de buurt. Vaak kan de receptie van het hotel u daarover informeren.

* Respecteer de regels van het huis, vooral waar het huisdieren betreft. Een huisdier accepteren betekent voor de accommodatie een extra schoonmaak last (veel mensen zijn allergisch en merken het meteen als een hond op de kamer geweest is). Als men dus extra regels heeft ingesteld, dan zal dat zijn uit ervaring en ‘bescherming’ voor de andere gasten. Men hoeft de dieren niet te accepteren!

* Als uw hond iets achterlaat op het terrein van de accommodatie, ruim het dan alstublieft op. Het is een grote bron van irritatie als een gast of personeelslid in hondenpoep stapt.

* Elk land heeft een eigen cultuur, en zo ook m.b.t. huisdieren. Wees altijd attent op het feit dat men in andere landen minder tolerant kan reageren op uw huisdier.

* Houdt u aan de lokale regels (‘hond aanlijnen’ of ‘honden niet toegelaten’) om niet in de problemen te komen met de bevolking of de politie.

* In sommige landen moet de hond op drukke, publieke plaatsen gemuilkorfd zijn.

Maak een afspraakje bij je dierenarts! In het buitenland zijn vaccinaties en soms een gezondheidsverklaring nodig. De dierenarts kan je ook informeren over allerlei preventieve maatregelen tegen teken en andere dingen waar je in het buitenland rekening mee moet houden. Het EU-paspoort is vereist wanneer de hond, kat of fret naar het buitenland gaat. Gaat u met uw hond, kat of fret naar het buitenland informeert u dan tijdig (liefst enkele maanden van te voren) naar de specifieke “invoereisen” van het land.

Ondanks dat wij vinden dat ook honden recht hebben op een uitje, is het toch verstandig u af te vragen of de hond past bij het soort reis die u in het vooruitzicht heeft. Niet iedere hond is geschikt om mee te nemen op reis en niet iedere soort reis is geschikt om een hond mee te nemen. Met andere woorden, als u met de complete familie op stap wil, dan moet u de reis en activiteiten een klein beetje aanpassen. Uw hond zal u dankbaar zijn dat hij mee mag!

Met je huisdier op vakantie. Lees meer >>

 

Voor jou uitgelicht

[woocommerce_products_carousel_all_in_one all_items=”20″ show_only=”id” out_of_stock=”false” exclude=”” products=”” categories=”” relation=”or” tags=”huisdieren toegelaten” ordering=”random” template=”simple.css” show_title=”true” show_description=”excerpt” allow_shortcodes=”false” show_price=”false” show_category=”true” show_tags=”false” show_add_to_cart_button=”false” show_more_button=”true” show_more_items_button=”false” show_featured_image=”true” image_source=”full” image_height=”100″ image_width=”100″ items_to_show_mobiles=”1″ items_to_show_tablets=”2″ items_to_show=”3″ slide_by=”2″ stage_padding=”0″ margin=”5″ loop=”false” stop_on_hover=”false” auto_play=”false” auto_play_timeout=”0″ auto_play_speed=”0″ nav=”true” nav_speed=”0″ dots=”false” dots_speed=”0″ lazy_load=”false” mouse_drag=”false” mouse_wheel=”false” touch_drag=”false” easing=”linear” auto_width=”false” auto_height=”false” custom_breakpoints=””]

Onze selectie aanbieders vakantie huisdieren toegestaan:

Elke dag de beste vakantie-aanbieding
Eke dag een superaanbieding, waar u steil van achterover slaat! TravelBird.be verkoopt bovendien de beste vakantie aanbiedingen, stedentrips, hotelovernachtingen, attractieparken, familie uitjes etc. TravelBird.be heeft elke dag een nieuwe topaanbieding variërend van wellness arrangement tot compleet verzorgde vakanties voor de hele familie. Huisdieren toegestaan.
Bekijk aanbod >>
Landal hondenbungalow
De ruim 80 bungalowparken, 7 campings en fraaie wintersportaccommodaties zijn gelegen in prachtige natuurgebieden in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Tsjechië, Hongarije, Zwitserland en Denemarken. Schitterende parken met comfortabele, veelal vrijstaande bungalows of luxe villa’s met whirpool, sauna en/of solarium. Soms met een groot aantal faciliteiten, soms met beperktere voorzieningen. In ieder geval is er altijd de ruimte, rust en persoonlijke aandacht die kenmerkend zijn voor Landal GreenParks. In verschillende accommodaties zijn ook huisdieren toegestaan.
Bekijk aanbod >>
De mooiste vakantiewoningen in de Ardennen
Ourthe & Somme beheert en verhuurt uitsluitend in de Ardennen ca 175 vakantiewoningen en 10 bungalowparken. De medewerkers van Ourthe & Somme kennen de streek perfect. De meeste onder hen wonen er reeds geruime tijd. Ze kiezen dus met zorg de vakantiewoningen op de mooiste plekjes.
Bekijk aanbod >>
Roompot – Aanbiedingen & Lastminutes
Roompot Vakanties beheert eigen Roompot parken en campings in Nederland en Duitsland. Het verblijfsassortiment bestaat uit diverse luxe geschakelde of vrijstaande bungalows, (familie)villa’s voor 4 t/m 24 personen, greencottages en vakantiewoningen. Het kampeerassortiment bestaat uit luxe kampeerplaatsen tot 100m², comfortabele vakantietenten, volledig ingerichte stacaravans en luxe chalets. Ook huisdieren zijn hier welkom.
Bekijk aanbod >>
Unieke vakantiehuizen in heel Europa
Op vakantie gaan in een vakantiehuis van Happy Home betekent ook echt kennismaken met de cultuur van uw vakantieland. Aan de kust, in de bergen, in het bos of op het platteland heeft u een ruime keuze uit talloze types vakantiehuizen. Neemt u uw huisdier mee op vakantie? De hond is in veel vakantiehuizen welkom voor bijvoorbeeld een wandelvakantie in Duitsland of Tsjechië.
Bekijk aanbod >>
vakantiewoningen in Europa
Van de zandstranden op Mallorca tot de besneeuwde bergen in Oostenrijk, vindt u alle typen woningen die u zoekt. We hebben ook zo’n 10.000 Last-Minute aanbiedingen beschikbaar via Bungalow.Net. In elk jaargetijde zijn deze bovendien bijzonder aantrekkelijk. Huisdieren zijn ook welkom.
Bekijk aanbod >>
vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten
U vindt bij Chalet.nu onder andere huizen in België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Hongarije, Italië, Kroatië, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Turkije, Zweden, Zwitserland en Griekenland. Ook huisdieren toegestaan.
Bekijk aanbod >>
beste weekendaanbiedingen
Op HotelSpecials.be worden de beste weekendaanbiedingen van meer dan 900 hotels met hoge kortingen aangeboden.
Kenmerkend voor de aanbiedingen zijn, naast de lage prijs, de extra’s. Wat dacht u van bijvoorbeeld een entreekaartje voor een nabij liggend pretpark, een plattegrond van de omgeving of een heerlijk diner. In verschillende hotels zijn ook huisdieren toegestaan.
Bekijk aanbod >>

Andere soorten reizen

zonvakantie weekendje weg vakantiepark autovakantie actieve vakantie