Online vliegtickets boeken

Vliegtickets voor alle bestemmingen

vliegvakantie

Vliegticket apart boeken

Soms is het een goed idee om vliegtickets en accommodatie los van elkaar te boeken. Als je zelf je vakantie wilt samenstellen bijvoorbeeld. Of je wilt een paar dagen vrienden bezoeken in buitenland, een weekendje Praag boeken of op de bonnefooi richting Zuid-Amerika vertrekken, dan kun je er voor kiezen alleen een vliegticket te boeken.

Boek je vliegticket online

Je kunt dat tegenwoordig gewoon zelf online regelen. Je kiest een vliegmaatschappij uit: geef de datum in, controleer de beschikbaarheid, betaal en binnen een paar minuten kun je het ticket al besteld hebben. Via internet is het niet alleen makkelijk, ook is het veilig. Bij de vliegmaatschappij worden al je reisgegevens opgeslagen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken. De tickets worden vaak nog wel via e-mail of post gestuurd als bevestiging van de bestelde tickets. Het is dus erg eenvoudig om een vlucht te boeken.

Meer lezen

Een ticket boeken, inchecken, de beste stoel uitzoeken, reserveren en je instapbiljet printen: het kan dus allemaal via internet. Soms tot kort voor de vlucht.

Enkele van de topbestemmingen: Barcelona, Lissabon, Madrid, Malaga, Rome, Nice, Budapest en Bangkok.

Extra kosten en toeslagen vliegtickets

Wel moet je bij het kopen van vliegtickets nagaan wat inclusief en exclusief de prijs is. Soms lijkt een vliegticket heel goedkoop, maar zijn er nog heel veel andere kosten aan verbonden die niet bij de prijs inzitten. Je kunt hierbij denken aan luchthavenbelasting, brandstoftoeslag en administratiekosten.

Vergelijk verschillende  luchtvaartmaatschappijen

Omdat er vandaag de dag vele aanbieders van vliegtickets zijn te vinden, is het verstandig deze goed met elkaar te vergelijken. De tarieven en de kwaliteit van de verschillende luchtvaartmaatschappijen kunnen onderling sterk verschillen.

Vergelijk aanbieders

Met deze rechtstreekse links surf je snel naar jouw favorieten reisorganisaties en kan je het aanbod vergelijken.

TUIfly
Goedkope vluchten

Joker – voordelige vliegtickets

Vliegtickets.be
Goedkope vliegtickets

OOntdek en beleef de leukste citytrip

Vliegtickets naar de mooiste vakantiebestemmingen ter wereld…

Populaire thema's zonvakanties

Zonvakantie
All inclusieve
citytrip
Citytrip
Rondreis
Verre reizen
Strandvakantie
Strandvakantie
Flydrive
Fly drive

beste aanbod van onze partners

TUIfly

Scherpe tarieven

lees meer

 TUI fly.com werkt volgens een heel eenvoudig concept: bij TUI fly.com boek je tegen een aantrekkelijke prijs een vliegticket en/of een huurwagen. TUI fly.com bied je bovendien een aantal extra, optionele diensten zoals een verzekering tegen annuleringskosten of een reis- en bijstandsverzekering.

vliegticketsbe

Vergelijk vluchten van alle maatschappijen

lees meer

Vliegtickets.be biedt vluchten vanaf alle luchthavens (Brussel, Amsterdam, Dusseldorf…) naar bestemmingen over de hele wereld. Vergelijk vluchten van alle maatschappijen op prijs en boek snel en eenvoudig online. Naast promoties kunt u daarnaast inspiratie opdoen in zeer complete stedengidsen.

Joker

Voordelige vliegtickets naar jouw reisbestemming

lees meer

Joker biedt avontuurlijke groepsreizen en individuele reizen. In kleine groep tot 13 personen en op een duurzame manier, reis je langs minder platgetreden paden. Een mix van natuur, cultuur, actie en avontuur, en dat alles zonder dat je er zelf iets aan moet voorbereiden. Joker biedt eveneens de voordeligste vliegtuigtickets aan. Je kan dus opteren voor een vlucht alleen, om dan de rest van je trip zelf in te vullen.