Online vliegtickets boeken

Vliegtickets voor alle bestemmingen

vliegtickets

Vliegticket apart boeken

Soms is het een goed idee om vliegtickets en accommodatie los van elkaar te boeken. Als je zelf je vakantie wilt samenstellen bijvoorbeeld. Of je wilt een paar dagen vrienden bezoeken in buitenland, een weekendje Praag boeken of op de bonnefooi richting Zuid-Amerika vertrekken, dan kun je er voor kiezen alleen een vliegticket te boeken.

Boek je vliegticket online

Je kunt dat tegenwoordig gewoon zelf online regelen. Je kiest een vliegmaatschappij uit: geef de datum in, controleer de beschikbaarheid, betaal en binnen een paar minuten kun je het ticket al besteld hebben. Via internet is het niet alleen makkelijk, ook is het veilig. Bij de vliegmaatschappij worden al je reisgegevens opgeslagen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken. De tickets worden vaak nog wel via e-mail of post gestuurd als bevestiging van de bestelde tickets. Het is dus erg eenvoudig om een vlucht te boeken.

lees meer

Een ticket boeken, inchecken, de beste stoel uitzoeken, reserveren en je instapbiljet printen: het kan dus allemaal via internet. Soms tot kort voor de vlucht.

Enkele van de topbestemmingen: Barcelona, Lissabon, Madrid, Malaga, Rome, Nice, Budapest en Bangkok.

Extra kosten en toeslagen vliegtickets

Wel moet je bij het kopen van vliegtickets nagaan wat inclusief en exclusief de prijs is. Soms lijkt een vliegticket heel goedkoop, maar zijn er nog heel veel andere kosten aan verbonden die niet bij de prijs inzitten. Je kunt hierbij denken aan luchthavenbelasting, brandstoftoeslag en administratiekosten.

Vergelijk verschillende  luchtvaartmaatschappijen

Omdat er vandaag de dag vele aanbieders van vliegtickets zijn te vinden, is het verstandig deze goed met elkaar te vergelijken. De tarieven en de kwaliteit van de verschillende luchtvaartmaatschappijen kunnen onderling sterk verschillen.

Vergelijk aanbieders vliegtickets

Met deze rechtstreekse links surf je snel naar jouw favorieten reisorganisaties en kan je het aanbod vergelijken.

TUIfly
Goedkope vluchten

Vliegtickets.be
Goedkope vliegtickets

CONNECTIONS – Vluchten aan de laagste prijzen

Joker – voordelige vliegtickets

Ontdek en beleef de leukste citytrip

Populaire bestemmingen

Topbestemmingen voor vliegvakanties

Populaire bestemmingen verre reizen

Populaire thema's vliegvakanties

zonvakantie all inclusive
Zonvakantie
Citytrip
verre reizen
Verre reizen
fly drive
Fly & drive
Strandvakanties

Het beste vliegticket aanbod van onze partners

lees meer

Tuifly is de 2de grootste luchtvaartmaatschappij in België. Tuifly biedt 187 routes naar onder andere Canarische Eilanden, Caraïben, Turkije, Florida,… Bij Tuifly.be boek je tegen een aantrekkelijke prijs een vliegticket en/of een huurwagen.

lees meer

De marktleider in Belgie met de scherpste vluchttarieven wereldwijd. CONNECTIONS biedt meer dan 66.000 genegotieerde vluchttarieven aan, met een specialisatie op lange afstandsvluchten.
Op CONNECTIONS.BE vind je het meest complete aanbod van vluchten. We bieden alle lijnvluchten, lowcostvluchten en chartervluchten aan.

CONNECTIONS is een 100% Belgisch bedrijf, gestart in 1986 en intussen uitgegroeid tot een netwerk van 27 reisshops en de grootste reiswebsite in België.


lees meer

Vliegtickets.be biedt vluchten vanaf alle luchthavens (Brussel, Amsterdam, Dusseldorf…) naar bestemmingen over de hele wereld. Vergelijk vluchten van alle maatschappijen op prijs en boek snel en eenvoudig online. Naast promoties kunt u daarnaast inspiratie opdoen in zeer complete stedengidsen.

lees meer

Joker biedt avontuurlijke groepsreizen en individuele reizen. In kleine groep tot 13 personen en op een duurzame manier, reis je langs minder platgetreden paden. Een mix van natuur, cultuur, actie en avontuur, en dat alles zonder dat je er zelf iets aan moet voorbereiden. Joker biedt eveneens de voordeligste vliegtuigtickets aan. Je kan dus opteren voor een vlucht alleen, om dan de rest van je trip zelf in te vullen.