Online vliegtickets boeken

vliegticketsSoms is het een goed idee om vliegtickets en accommodatie los van elkaar te boeken. Als je zelf je vakantie wilt samenstellen bijvoorbeeld. Of je wilt een paar dagen vrienden bezoeken in buitenland, een weekendje Praag boeken of op de bonnefooi richting Zuid-Amerika vertrekken, dan kun je er voor kiezen alleen een vliegticket te boeken.

lees meer

Je kunt dat tegenwoordig gewoon zelf online regelen. Je kiest een vliegmaatschappij uit: geef de datum in, controleer de beschikbaarheid, betaal en binnen een paar minuten kun je het ticket al besteld hebben. Via internet is het niet alleen makkelijk, ook is het veilig. Bij de vliegmaatschappij worden al je reisgegevens opgeslagen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken. De tickets worden vaak nog wel via e-mail of post gestuurd als bevestiging van de bestelde tickets. Het is dus erg eenvoudig om een vlucht te boeken.

Wel moet je bij het kopen van vliegtickets nagaan wat inclusief en exclusief de prijs is. Soms lijkt een vliegreis heel goedkoop, maar zijn er nog heel veel andere kosten aan verbonden die niet bij de prijs inzitten. Je kunt hierbij denken aan luchthavenbelasting, brandstoftoeslag en administratiekosten.

Omdat er vandaag de dag vele aanbieders van vliegtickets zijn te vinden, is het verstandig deze goed met elkaar te vergelijken. De tarieven en de kwaliteit van de verschillende luchtvaartmaatschappijen kunnen onderling sterk verschillen.

Een ticket boeken, inchecken, de beste stoel uitzoeken, reserveren en je instapbiljet printen: het kan dus allemaal via internet. Soms tot kort voor de vlucht.

Enkele van de topbestemmingen: Barcelona, Lissabon, Madrid, Malaga, Rome, Nice, Budapest en Bangkok.

 

Voor jou uitgelicht

[woocommerce_products_carousel_all_in_one all_items=”20″ show_only=”id” out_of_stock=”false” exclude=”” products=”” categories=”” relation=”or” tags=”vliegtickets” ordering=”random” template=”simple.css” show_title=”true” show_description=”excerpt” allow_shortcodes=”false” show_price=”false” show_category=”true” show_tags=”false” show_add_to_cart_button=”false” show_more_button=”true” show_more_items_button=”false” show_featured_image=”true” image_source=”full” image_height=”100″ image_width=”100″ items_to_show_mobiles=”1″ items_to_show_tablets=”2″ items_to_show=”3″ slide_by=”2″ stage_padding=”0″ margin=”5″ loop=”false” stop_on_hover=”false” auto_play=”false” auto_play_timeout=”0″ auto_play_speed=”0″ nav=”true” nav_speed=”0″ dots=”false” dots_speed=”0″ lazy_load=”false” mouse_drag=”false” mouse_wheel=”false” touch_drag=”false” easing=”linear” auto_width=”false” auto_height=”false” custom_breakpoints=””]

Onze selectie aanbieders vliegtickets:

Scherpe tarieven
Tuifly is de 2de grootste luchtvaartmaatschappij in België. Tuifly biedt 187 routes naar onder andere Canarische Eilanden, Caraïben, Turkije, Florida,… Bij Tuifly.be boek je tegen een aantrekkelijke prijs een vliegticket en/of een huurwagen.
Bekijk aanbod >>
Vergelijk vluchten van alle maatschappijen
Vliegtickets.be biedt vluchten vanaf alle luchthavens (Brussel, Amsterdam, Dusseldorf…) naar bestemmingen over de hele wereld. Vergelijk vluchten van alle maatschappijen op prijs en boek snel en eenvoudig online. Naast promoties kunt u daarnaast inspiratie opdoen in zeer complete stedengidsen.
Bekijk aanbod >>
Voordelige vliegtickets naar jouw reisbestemming
Joker biedt avontuurlijke groepsreizen en individuele reizen. In kleine groep tot 13 personen en op een duurzame manier, reis je langs minder platgetreden paden. Een mix van natuur, cultuur, actie en avontuur, en dat alles zonder dat je er zelf iets aan moet voorbereiden. Joker biedt eveneens de voordeligste vliegtuigtickets aan. Je kan dus opteren voor een vlucht alleen, om dan de rest van je trip zelf in te vullen.
Bekijk aanbod >>
Vergelijk gratis goedkope vliegtickets en hotels
Momondo is een gratis, onafhankelijke en inspirerende wereldwijde reiszoekmachine die miljarden vluchten, hotels en autoverhuurdeals vergelijkt. Ze bereiken reizigers in 35 markten over de gehele wereld en bieden een gedurfd en ook kleurrijk reisuniversum met volledige prijstransparantie van vliegtickets, hotels en huurauto’s, op een manier die iedereen inspireert – en in staat stelt – om onze prachtige wereld te ontdekken.
Bekijk aanbod >>
Discover the world thanks to Qatar Airways!
Qatar Airways heeft een wereldwijd netwerk en bedient met een van de meest bekroonde services in de industrie aan boord van een van de jongste vloten ter wereld meer dan 130 bestemmingen wereldwijd met een dekking van maar liefst zes continenten.
Bekijk aanbod >>
Vluchten naar Canada voor de laagste prijs
Air Transat is een low-cost airline en biedt goedkope vluchten naar Canada: Toronto, Vancouver, Calgary en Montreal.
Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en directe vluchten beschikbaar vanaf Amsterdam en Brussel.
Bekijk aanbod >>

Andere soorten reizen

Citytrip zonvakantie wintersport vliegvakantie verre reizen