Jongerenreizen

jongerenreizenWil je nu wel eens zonder ouders op vakantie?

Jongerenreizen zijn erg populair. En ze bestaan in alle maten en vormen: voor jonge en wat oudere reizigers, voor jongeren die van feesten houden, of die hun vakantie liever met sport, cultuur, creatieve activiteiten of avonturentochten vullen. Er zijn reizen waarbij je volwassen begeleiding meekrijgt, maar er zijn ook aanbiedingen waarop je helemaal op eigen benen moet kunnen staan.

lees meer

De reisorganisaties weten exact waar ze moeten zijn en wat jongeren willen doen. Veelal is dit feesten en vooral veel plezier maken onder de zon, maar wel tegen budgetprijzen. Dat is waar deze reisaanbieders dan ook rekening mee houden.

Niet iedereen wil natuurlijk alleen maar feesten. Er zijn ook jongeren die graag actief bezig zijn: klimmen, duiken, surfen, survival of mountainbiken, het is allemaal mogelijk.

Wie graag iets voor een ander wil betekenen, kan deelnemen aan diverse vrijwilligersprojecten. Er wordt dan tijdens de vakantie aan iets gebouwd, bijvoorbeeld een schooltje in Roemenië, waar je dan ook aan mee helpt. Over de hele wereld worden internationale vrijwilligersprojecten georganiseerd. Wanneer je je graag inzet voor een betere wereld en andere mensen, is dat misschien iets voor jou.

Wat als je ouders je eigenlijk nog niet alleen willen laten gaan? Geen probleem, er bestaan verschillende vakanties met begeleiding, zonder ouders. Sommige reisorganisaties zorgen bij een jongerenreis zelfs voor het vervoer, de accommodatie en een contactpersoon ter plaatse.

De reizen, worden veelal begeleid door jonge reisleiders. Zij organiseren op de plek van bestemming diverse party’s en activiteiten. Je geniet van vakantie met andere jongeren samen en jullie hebben veel te zeggen over de samenstelling van het programma. Je kunt wel lekker je gang gaan maar bij eventuele problemen kan je een beroep doen op deze reisleiding.

Ben je echt nog te jong voor een jongerenreis, dan kun je overwegen om deel te nemen aan een jeugdkamp. De kampen hebben een bepaalde activiteit centraal staan.

Maar dichter bij huis kan ook altijd. Aan de kust kan je net zo goed genieten van een strandvakantie samen met je vrienden.

Wil je vooral uitgaan, wil je sporten, wil je cultuur opsnuiven of verkies je een andere hobby te beoefenen tijdens je reis?

Betaalbare jongerenreizen naar de beste topbestemmingen!

 

Voor jou uitgelicht

Onze selectie aanbieders jongerenreizen:

Party Travel voor Open-Minded Internationals
Stoke Travel reist op jouw manier. We slepen je niet overal naar toe met inflexibele tijdschema’s. We zijn niet vergeten wat de schoonheid van reizen is, het zelf ontdekken. Geen van onze reizen zijn hetzelfde maar er is wel een consistent thema. Onze gasten zien we graag mee doen in de festiviteiten in plaats van aan de zijlijn met een camera in de hand. We creëren een omgeving waar het voor jou voelt als je ‘eigen’ reis, met genoeg flexibiliteit in ons schema, zodat jij zelf kan beslissen wat te doen.
Bekijk aanbod >>
Beleef de ultieme zomervakantie!
Sunweb Vakanties biedt een ruim en sterk aanbod op populaire zonbestemmingen naar o.m. Turkije, Griekenland, Egypte, Malta en Tunesië.Kies uit bijna 400 fantastische zonvakanties & boek alleen je reis!Gegarandeerd de Goedkoopste.
Bekijk aanbod >>
Voordelige vakanties
Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres!Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Zeer uitgebreid aanbod: uiteraard zonvakanties, maar ook verre vakanties, autovakanties, skivakanties, citytrips, jongerenvakanties, familievakanties en dichtbijvakanties (weekendjes weg)
Bekijk aanbod >>
Elke dag de beste vakantie-aanbieding
Eke dag een superaanbieding, waar u steil van achterover slaat! TravelBird.be verkoopt de beste vakantie aanbiedingen, stedentrips, hotelovernachtingen, attractieparken, familie uitjes etc. TravelBird.be heeft elke dag een nieuwe topaanbieding variërend van wellness arrangement tot compleet verzorgde vakanties voor de hele familie.
Bekijk aanbod >>
Op reis met leeftijdsgenoten
Mambo.nl organisteert actieve & avontuurlijke vakanties voor sportieve reizigers tussen 17 en 39 jaar.Je kan kiezen uit de meest uiteenlopende groepsreizen; rondreizen in Europa, verre reizen, jongerenreizen, actieve vakanties, actieve strandvakanties, single reizen, wintersport, surfvakanties en zeilvakanties.
Bekijk aanbod >>
de beste wintersport- events: TMF Totally Snow, Snowjam
Met ons ga je voor een “full service pakket” van ‘s ochtends tot ‘s avonds. Inbegrepen zijn: après-ski, kinderopvang, Nederlandstalige ski- en snowboardlessen, bagageservice, omkadering voor iedereen, …
Bekijk aanbod >>
Serious Snowfun voor Vlaamse jongeren!
Skikot is inmiddels een gevestigde naam in de online markt voor wintersportvakanties voor jongeren.
Voor het winterseizoen heeft Skikot weer een mooi en uitgebreid aanbod appartementen en chalets geselecteerd in de beste skigebieden van Frankrijk & Oostenrijk. De bekende Skikot service en sfeer zorgen voor Onvergetelijke Ervaringen!
Bekijk aanbod >>

Andere soorten reizen

Citytrip zonvakantie actieve vakantie verre reizen festivals