Jongerenreizen

Jongerenreizen – wil je vooral uitgaan of sporten of wil je cultuur …

jongerenreizen

Wil je nu wel eens zonder ouders op vakantie? Jongerenreizen zijn erg populair. En ze bestaan in alle maten en vormen: voor zowel jonge als wat oudere reizigers, voor jongeren die van feesten houden, of die hun vakantie liever met sport, cultuur, creatieve activiteiten of avonturentochten vullen. Er zijn reizen waarbij je volwassen begeleiding meekrijgt, maar er zijn ook aanbiedingen waarop je helemaal op eigen benen moet kunnen staan.

lees meer

De reisorganisaties weten immers exact waar ze moeten zijn en wat jongeren willen doen. Veelal is dit feesten en vooral veel plezier maken onder de zon, maar wel tegen budgetprijzen. Dat is waar deze reisaanbieders dan ook rekening mee houden.

Niet iedereen wil natuurlijk alleen maar feesten. Er zijn ook jongeren die graag actief bezig zijn: klimmen, duiken, surfen, survival of mountainbiken, het is allemaal mogelijk.

Wie graag iets voor een ander wil betekenen, kan deelnemen aan diverse vrijwilligersprojecten. Er wordt dan tijdens de vakantie aan iets gebouwd, bijvoorbeeld een schooltje in Roemenië, waar je dan ook aan mee helpt. Over de hele wereld worden immers internationale vrijwilligersprojecten georganiseerd. Wanneer je je graag inzet voor een betere wereld en andere mensen, is dat misschien iets voor jou.

Wat als je ouders je eigenlijk nog niet alleen willen laten gaan? Geen probleem, er bestaan verschillende vakanties met begeleiding, zonder ouders. Sommige reisorganisaties zorgen bij een jongerenreis zelfs voor het vervoer, de accommodatie en een contactpersoon ter plaatse.

De reizen, worden veelal begeleid door jonge reisleiders. Zij organiseren op de plek van bestemming ook diverse party’s en activiteiten. Je geniet van vakantie samen met andere jongeren en jullie hebben veel te zeggen over de samenstelling van het programma. Je kunt dus wel lekker je gang gaan maar bij eventuele problemen kan je een beroep doen op deze reisleiding.

Ben je echt nog te jong voor een jongerenreis, dan kun je overwegen om deel te nemen aan een jeugdkamp. De kampen hebben een bepaalde activiteit centraal staan.

Maar dichter bij huis kan ook altijd. Aan de kust kan je net zo goed genieten van een strandvakantie samen met je vrienden.

Wil je vooral uitgaan, wil je sporten, wil je cultuur opsnuiven of verkies je een andere hobby te beoefenen tijdens je reis?

Op zoek naar betaalbare jongerenreizen naar de beste topbestemmingen! Wij selecteerde voor jou daarom alvast enkele leuke aanbieders!

Onze selectie aanbieders jongerenreizen:

fly drive

Avontuurlijke groepsreizen Joker Go-26

Joker Go-26, dat is het avontuur van je leven samen met een toffe bende reizigers tussen 18 en 26 jaar oud. Spannende activiteiten, originele vervoermiddelen, wonderlijke slaapplaatsen: daar kicken we op! We gaan geregeld off-the-beaten-track en dagen je uit om je grenzen eens stevig te verleggen. We reizen backpacker-style, in kleine groepen tot max. 13 personen, in Europa en ver daarbuiten. Slapen doen we meestal in hostels of kleine pensions, soms ook in tenten of zelfs bij de locals thuis. Wat vervoer betreft gaan we voor zoveel mogelijk variatie: bus, trein, auto, boot, kano, kameel, zipline,…

Sunweb

Beleef de ultieme zomervakantie!

Sunweb Vakanties biedt een ruim en sterk aanbod op populaire zonbestemmingen naar o.m. Turkije, Griekenland, Egypte, Malta en Tunesië.
Kies uit bijna 400 fantastische zonvakanties & boek alleen je reis! Gegarandeerd de Goedkoopste.

hotels

Voordelige vakanties

Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres!Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Zeer uitgebreid aanbod: uiteraard zonvakanties, maar ook verre vakanties, autovakanties, skivakanties, citytrips, jongerenvakanties, familievakanties en dichtbijvakanties (weekendjes weg)

mambo

Op reis met leeftijdsgenoten

Mambo.nl organisteert actieve & avontuurlijke vakanties voor sportieve reizigers tussen 17 en 39 jaar. Je kan kiezen uit de meest uiteenlopende groepsreizen; rondreizen in Europa, verre reizen, jongerenreizen, actieve vakanties, actieve strandvakanties, single reizen, wintersport, surfvakanties en zeilvakanties.

wintersport sunweb

De beste wintersport- events: TMF Totally Snow, Snowjam

Met ons ga je voor een “full service pakket” van ‘s ochtends tot ‘s avonds. Inbegrepen zijn: après-ski, kinderopvang, Nederlandstalige ski- en snowboardlessen, bagageservice, omkadering voor iedereen, …

skikot jongeren

Serious Snowfun voor Vlaamse jongeren!

Skikot is inmiddels een gevestigde naam in de online markt voor wintersportvakanties voor jongeren.
Voor het winterseizoen heeft Skikot weer een mooi en uitgebreid aanbod appartementen en chalets geselecteerd in de beste skigebieden van Frankrijk & Oostenrijk. De bekende Skikot service en sfeer zorgen voor Onvergetelijke Ervaringen!

Dit artikel bevat affiliate links. Dat wil zeggen dat ik een kleine vergoeding krijg als je iets boekt via een link op deze pagina. Je betaalt daarvoor niets extra, maar zorgt er wel voor dat ik jou kan blijven helpen met dit soort gratis artikelen en inspiratie. Ik zal alleen reisorganisaties aanraden die ook ik zelf vertrouw. Dus als je naar aanleiding van dit artikel een reis wilt boeken stel ik het zeer op prijs als je dat via deze link doet.

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan ook deals bij andere aanbieders

Andere reizen