Golfvakanties

golfvakantiesGolfvakanties, zowel voor ‘amateurs’ als ‘echte’ profs.

Ben je een fanatieke golfer? Of heb je altijd al willen leren golfen en ben je er nooit aan toe gekomen? Golfvakanties worden in divers vormen en maten aangeboden. Zelfs zonder golfvaardigheidsbewijs kun je ook een reis boeken waarbij je gewoon de golfbaan op mag.

lees meer

Tijdens een golfreis verblijf je in een goed hotel vlakbij een golfterrein. Daar staan professionals klaar om je eerste stappen in de golfsport te begeleiden. Of om je, met behulp van het beste materiaal, te helpen je techniek te verbeteren. De lessen worden over het algemeen gegeven door zeer ervaren golfspelers, die vrijwel allemaal de Nederlandse taal spreken.

Mooi gelegen accommodaties

Welke golfreis je ook kiest, is waarschijnlijk niet alleen afhankelijk van de uitdaging die de golfbaan je biedt. Ook na het golfen, wil je van je vakantie genieten. Aanbieders van golfreizen hebben de accommodatie vaak met zorg uitgekozen. In het hotel waar je verblijft, hoeft het je aan niets te ontbreken. Vaak kun je gebruikmaken van een ontbijtbuffet. ‘s Avonds staat er een heerlijk maal voor je klaar of kun je a la carte dineren. Je kunt gebruik maken van tal van extra faciliteiten, zoals een fitnesszaal, jacuzzi, sauna, zwembad of het solarium.

Golfterreinen liggen vaak op een mooie plaats in het landschap. Geniet je graag van zon en strand, boek dan een golfreis met accommodatie langs de kust. Boek er een safari bij als je gaat golfen in Zuid-Afrika. Tijdens je golfreis hoef je dus niet de hele dag op de baan te staan. Je bent vrij om naast de golflessen de omgeving te verkennen.

Spelen op de mooiste fairways en slapen met uitzicht op holes. Wanneer je kiest voor golfvakanties zal je spel verbeteren en doe je ervaring op op de prachtigste banen. Elk land heeft zijn eigen kenmerkende banen met verschillende uitdagingen.

Voor golfvakanties kun je prima terecht binnen de Benelux. Ben je een zonliefhebber, Spanje en Portugal hebben ontzettende mooie golfbanen in de nabijheid van hotels en appartementen. Maar ook in Hongarije, Duitsland, Frankrijk en Tsjechië en Schotland vind je prachtige banen die uitnodigend op je liggen te wachten. Buiten Europa boek je een golfreis naar bijvoorbeeld Tunesië, Egypte en Thailand.

Waar de reis ook naar toe gaat, de mogelijkheden voor een golfvakantie zijn groot.

Ook voor de zakelijke markt worden in het kader van teambuilding of relatiebeheer verrassende golfevenementen en golfreizen georganiseerd.

 

Onze selectie aanbieders golfvakanties:

specialist in golfreizen en golfvakanties
Golfreizen.nu is gespecialiseerd in het aanbieden van Golfreizen en Golfvakanties. Op de website www.Golfreizen.nu staat een overzicht van het aanbod van alle golfaccommodaties met uitgebreide omschrijvingen, streek- en plaatsinformatie en natuurlijk informatie over de dichtstbijzijnde golfbanen.
Bekijk aanbod >>
Voordelige vakanties
Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Zeer uitgebreid aanbod: uiteraard zonvakanties, maar ook verre vakanties, autovakanties, skivakanties, citytrips, familievakanties en dichtbijvakanties (weekendjes weg)
Bekijk aanbod >>
populaire zon- bestemmingen
Sunweb Vakanties biedt een ruim en sterk aanbod op populaire zonbestemmingen naar o.m. Turkije, Griekenland, Egypte, Malta en Tunesië.
Kies uit bijna 400 fantastische zonvakanties & boek alleen je reis! Gegarandeerd de Goedkoopste.
Bekijk aanbod >>

Andere soorten reizen

vakantiepark vliegvakantie actieve vakantie verre reizen wellness