Excursiereizen

excursiereizenExcursiereizen brengen u naar de mooiste plekjes

een stad echt helemaal wilt leren kennen, dan is een excursiereis misschien iets voor jou.
Excursiereizen richten zich geheel op alle bezienswaardigheden rondom de plek van uw vakantieverblijf. Zij brengen u bij alle culturele hoogstandjes en de gids vertelt u intussen alles wat u wilt weten.

lees meer

Ideaal zijn ook de gecombineerde reizen, waarbij excursies worden afgewisseld met dagen die u zelf kunt indelen.

Er zijn bovendien heel wat mogelijkheden op het gebied van excursiereizen. U kunt ervoor kiezen een excursiereis te maken naar een bepaalde stad, maar u kunt ook kiezen voor een wandel excursie of de cultuur van een land gaan snuiven. Of u kunt het Zwarte Woud bezoeken en leren over de flora daar. U kunt ook historische steden aandoen om meer over de geschiedenis te weten te komen. Er zijn misschien wel net zoveel excursiereizen als er bezienswaardigheden zijn.

De compleet verzorgde excursiereizen, worden veelal bijgestaan en geleid door een zeer ervaren gids. Deze begeleider weet immers alles van het land of de plek waar u naar toe gaat. Alle vragen worden behandeld en na afloop van uw vakantie bent u dus helemaal op de hoogte van alle culturele hoogstandjes en de geschiedenis van bepaalde bezienswaardigheden.
Tijdens de excursies komen daarmee alle belangrijke bezienswaardigheden aan bod. Maar ook de minder bezochte pareltjes van een land. De plaatsen waar je écht de plaatselijke cultuur kunt opsnuiven, of kennis kunt maken met een stukje ongerepte natuur.
Zo leer je de streek door en door kennen, maar zonder dat je er zelf veel uitzoekwerk aan hebt.

 

 

Voor jou uitgelicht

Onze selectie aanbieders excursiereizen:

reis- bestemmingen ‘all over the world’
Deskundigheid, liefde voor de natuur en daarnaast een groot enthousiasme voor de unieke reisformule zijn de kenmerken van onze organisatie. Onze reisformules: wandelreizen & trekkings – fietsreizen en expedities – natuur- en cultuurrondreizen – travelkids gezinsvakanties – landelijke vakanties – winterreizen
Bekijk aanbod >>
Bouw je eigen reis
Riksja is een reisorganisatie van reizigers voor reizigers, geboren uit het idee dat er te weinig flexibel reisaanbod is voor de avontuurlijke reiziger. Riksja verkoopt de manier van reizen die ze ook zelf het leukst vinden: een manier waarop je echt een nieuw land en een bijzondere levenswijze ontdekt.
Bekijk aanbod >>
scherp geprijsde reizen
Breed aanbod van scherp geprijsde reizen:
Zonvakanties, stedentrips, autovakanties, wintersport, cruises, busreizen, actieve vakanties, cultuurreizen en lastminutes naar alle populaire bestemmingen.
Bekijk aanbod >>
Elke dag de beste vakantie-aanbieding
Eke dag een superaanbieding, waar u steil van achterover slaat! TravelBird.be verkoopt de beste vakantie aanbiedingen, stedentrips, hotelovernachtingen, attractieparken, familie uitjes etc. TravelBird.be heeft elke dag een nieuwe topaanbieding variërend van wellness arrangement tot compleet verzorgde vakanties voor de hele familie.
Bekijk aanbod >>
Haal meer uit je vakantie!
Bij de Jong Intra kun je terecht voor excursiereizen, verre reizen, zonvakanties, actieve vakanties, wintersport, busreizen, autoreizen en kampeervakanties in diverse landen, stedentrips en natuurlijk rondreizen naar zowel Europese als verre bestemmingen. Via de touroperator zijn ook geweldige wandel- en fietsreizen te maken.
Bekijk aanbod >>
Specialist in verre reizen
TenzingTravel.nl (voorheen Kuoni), specialist in verre reizen. Maatwerk, flexibiliteit en exclusiviteit zijn de kracht van Tenzing Travel. Tenzing Travel biedt autovakanties, camperreizen, rondreizen, maatwerk reizen, individuele reizen, citytrips, huwelijksreizen, groepsreizen, talrijke excursies in wereldsteden naar bestemmingen wereldwijd.
Bekijk aanbod >>

Andere soorten reizen

Citytrip vliegvakantie actieve vakantie verre reizen rondreis