Authentieke vakanties

authentieke vakantiesMensen zijn op zoek naar manieren om authentieker te gaan leven en zoeken hierbij naar authentieke vakantiebestemmingen. Veel mensen hebben hun eigen idee bij het woord authentiek.
Voor sommige betekend dit een plek waar je rust vind, je leven indelen op je eigen manier en je niet laten leiden door wat anderen zullen zeggen, terwijl andere vinden dat authentiek staat voor alles wat niet bedacht is om winst te behalen en dat het gedaan wordt uit passie.

lees meer

Een reis maken naar een bestemming waar je je uniek voelt en jezelf wit zijn, een plaats kiezen waarvan je denkt dat het echt bij je past en je echte persoonlijkheid eens kan laten zien.
Ver weg van de massa, op zoek naar de leuke, onontdekte plekjes waar je altijd verblijft in de stijl van het land.
Vakanties met verblijf in kleinschalige, authentieke accommodaties. Authentieke hotels met karakter en sfeer op bijzondere en moeilijk te vinden locaties. Unieke accomadaties waar geen massa is.

De echte definitie van authentiek zijn heb je zelf in de hand. Het belangrijkste is om te leven zoals je zelf wilt en ergens te zijn waar jij je helemaal op je gemak voelt.

Mooie authentieke vakanties naar bijzondere accommodaties.
Onderstaande aanbieders helpen u op zoek te gaan naar authentieke bestemmingen of authentieke accommodaties.

 

Voor jou uitgelicht

Onze selectie aanbieders authentieke vakanties:

uitzonderlijke en authentieke adresjes onder de zon
Waar iedereen rechtsaf gaat, kun je ook linksaf! Eliza was here is gespecialiseerd in uitzonderlijke en authentieke adresjes onder de zon. Een fantastisch aanbod van reizen naar bijzondere accommodaties in de couleur locale van Portugal, Malta, Madeira, Kreta, Corfu, Tenerife, Gran Canaria, Andalucie en Mallorca.
Bekijk aanbod >>
bezieling en respect voor natuur, milieu en de lokale bevolking
Sawadee specialiseert  zich in bijzondere, actieve en avontuurlijke groepsreizen naar bestemmingen in Europa, het Midden-Oosten, Afrika, Azië, Oceanië en Noord- en Latijns-Amerika. Er wordt gereisd met bezieling en respect voor natuur, milieu en de lokale bevolking met haar gebruiken
Bekijk aanbod >>
Bouw je eigen reis
Riksja is een reisorganisatie van reizigers voor reizigers, geboren uit het idee dat er te weinig flexibel reisaanbod is voor de avontuurlijke reiziger. Riksja verkoopt de manier van reizen die ze ook zelf het leukst vinden: een manier waarop je echt een nieuw land en een bijzondere levenswijze ontdekt.
Bekijk aanbod >>
Reizen is de wereld
Koning Aap biedt groepsreizen en individuele reizen. Koning Aap organiseert reizen die een eerste introductie zijn in een land, maar ook reizen voor mensen die een land beter willen leren kennen en speciale reizen met een thema of georganiseerd rondom een speciaal festival.
Bekijk aanbod >>

Andere soorten reizen

zonvakantie autovakantie actieve vakantie verre reizen rondreis