Authentieke vakanties

Op zoek naar mooie authentieke vakanties naar bijzondere accommodaties?
Onderstaande aanbieders helpen u op zoek te gaan naar authentieke bestemmingen of authentieke accommodaties….

authentieke vakanties

Een reis maken naar een bestemming waar je je uniek voelt en daarnaast jezelf wilt zijn, een plaats kiezen waarvan je denkt dat het echt bij je past en je echte persoonlijkheid eens kan laten zien.
Ver weg van de massa, op zoek naar leuke, onontdekte plekjes waar je ook altijd verblijft in de stijl van het land.

lees meer

Mensen zijn steeds meer op zoek naar manieren om authentieker te gaan leven en zoeken hierbij naar authentieke vakanties. Veel mensen hebben bovendien hun eigen idee bij het woord authentiek.

Voor sommige onder ons betekent dit een plek waar je rust vindt, je leven indelen op je eigen manier en je niet laten leiden door wat anderen zullen zeggen, terwijl andere onder ons vinden dat authentiek staat voor alles wat niet bedacht is om winst te behalen en dat het gedaan wordt uit passie.

Voor sommige betekent authentieke vakanties dan misschien weer een verblijf in kleinschalige of authentieke accommodaties. Of authentieke hotels met karakter en sfeer op bijzondere en moeilijk te vinden locaties. Terwijl andere dan weer opzoek zijn naar authentieke vakanties met unieke accommodaties waar geen massa is.
De echte definitie van authentiek zijn heb je dus zelf in de hand. Het belangrijkste is om te leven zoals je zelf wilt en ergens te zijn waar jij je helemaal op je gemak voelt.

Vakantie ideeën, laat je inspireren

Onze selectie aanbieders authentieke vakanties:

  • Je wordt doorverwezen naar de website van reisorganisaties.

pharosreizen

Bijzondere vakanties in Europa

Pharos Reizen wijst je de weg naar bijzondere autovakanties in Europa. Vakanties waarin je net iets meer beleeft en net iets meer Europa ontdekt. Je vindt bij ons ook vakantieparken. Ook als je met z’n tweetjes op pad gaat, vind je bij ons vakanties waarin je op een originele manier de cultuur beleeft, de natuur ervaart of actief bent.

Pittoreske en kleinschalige vakantieadresjes

Sunweb Vakanties biedt een ruim en sterk aanbod op populaire zonbestemmingen naar o.m. Turkije, Griekenland, Egypte, Malta en Tunesië.
Kies uit bijna 400 fantastische zonvakanties & boek alleen je reis! Gegarandeerd de Goedkoopste.

snp authentiek

Reis- bestemmingen ‘all over the world’

Deskundigheid, liefde voor de natuur en een groot enthousiasme voor de unieke reisformule zijn de kenmerken van onze organisatie. Onze reisformules: wandelreizen & trekkings – fietsreizen en expedities – natuur- en cultuurrondreizen – travelkids gezinsvakanties – landelijke vakanties – winterreizen

Hotels met authentieke sfeer

Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres!Even geen routine meer. Gewoon genieten dus . Daar dient vakantie voor. Zeer uitgebreid aanbod: uiteraard zonvakanties, maar ook verre vakanties, autovakanties, skivakanties, citytrips, familievakanties en dichtbijvakanties (weekendjes weg)

fly drive

Avontuurlijke groepsreizen

Zin in de reis van je leven? Kies voor een groepsreis van Joker! In kleine groep tot 13 personen en op een duurzame manier, reis je langs minder platgetreden paden. Een mix van natuur, cultuur, actie en avontuur, en dat alles zonder dat je er zelf iets aan moet voorbereiden. Een ervaren reisbegeleider is de link tussen jou, de groep en de lokale bevolking. Bekijk en filter het aanbod van 200 groepsreizen naar meer dan 100 bestemmingen!

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan ook deals bij andere aanbieders

Andere reizen