Authentieke vakanties

Authentieke vakantie, weg van de massa

authentieke vakanties

Een authentieke vakantie is een reis maken naar een bestemming waar je je uniek voelt en daarnaast jezelf wilt zijn, een plaats kiezen waarvan je denkt dat het echt bij je past en je echte persoonlijkheid eens kan laten zien.
Ver weg van de massa, op zoek naar leuke, onontdekte plekjes waar je ook altijd verblijft in de stijl van het land.

Mensen zijn steeds meer op zoek naar manieren om authentieker te gaan leven en zoeken hierbij naar authentieke vakanties. Veel mensen hebben bovendien hun eigen idee bij het woord authentiek.

Voor sommige onder ons betekent dit een plek waar je rust vindt, je leven indelen op je eigen manier en je niet laten leiden door wat anderen zullen zeggen, terwijl andere onder ons vinden dat authentiek staat voor alles wat niet bedacht is om winst te behalen en dat het gedaan wordt uit passie.

lees meer

Wat is een authentieke vakantie?

Voor sommige betekent authentieke vakanties dan misschien weer een verblijf in kleinschalige of authentieke accommodaties. Of authentieke hotels met karakter en sfeer op bijzondere en moeilijk te vinden locaties. Terwijl andere dan weer opzoek zijn naar authentieke vakanties met unieke accommodaties waar geen massa is.
De echte definitie van authentiek zijn heb je dus zelf in de hand. Het belangrijkste is om te leven zoals je zelf wilt en ergens te zijn waar jij je helemaal op je gemak voelt.

Vergelijk aanbieders

Met deze rechtstreekse links surf je snel naar jouw favorieten reisorganisaties en kan je het aanbod vergelijken.

Pharos Reizen
Bijzondere autovakanties

SNP – Reizen, het zit in onze natuur!

Joker – Avontuurlijke reizen in kleine groep

Sunweb – Pittoresk en kleinschalig – zonvakantie

TUI
Hotels met authentieke sfeer

Sawadee
Avontuurlijke groepsreizen

Ontdek en beleef de mooiste authentie vakantie

Op zoek naar mooie authentieke vakanties naar bijzondere accommodaties? Onderstaande aanbieders helpen u op zoek te gaan naar authentieke bestemmingen of authentieke accommodaties….

Populaire thema's authentieke vakanties

zonvakantie all inclusive
Zonvakantie
verre reizen
Rondreis
autovakantie
Autovakantie
actieve verre reis
Verre reizen
avontuurlijke reis
Avontuur

Het beste authentieke vakantie aanbod van onze partners

lees meer

Pharos Reizen wijst je de weg naar bijzondere autovakanties in Europa. Vakanties waarin je net iets meer beleeft en net iets meer Europa ontdekt. Je vindt bij ons ook vakantieparken. Ook als je met z’n tweetjes op pad gaat, vind je bij ons vakanties waarin je op een originele manier de cultuur beleeft, de natuur ervaart of actief bent.

lees meer

Sunweb Vakanties biedt een ruim en sterk aanbod op populaire zonbestemmingen naar o.m. Turkije, Griekenland, Egypte, Malta en Tunesië.
Kies uit bijna 400 fantastische zonvakanties & boek alleen je reis! Gegarandeerd de Goedkoopste.

lees meer

Zin in de reis van je leven? Kies voor een groepsreis van Joker! In kleine groep tot 13 personen en op een duurzame manier, reis je langs minder platgetreden paden. Een mix van natuur, cultuur, actie en avontuur, en dat alles zonder dat je er zelf iets aan moet voorbereiden. Een ervaren reisbegeleider is de link tussen jou, de groep en de lokale bevolking. Bekijk en filter het aanbod van 200 groepsreizen naar meer dan 100 bestemmingen!

lees meer

Deskundigheid, liefde voor de natuur en een groot enthousiasme voor de unieke reisformule zijn de kenmerken van onze organisatie. Onze reisformules: wandelreizen & trekkings – fietsreizen en expedities – natuur- en cultuurrondreizen – travelkids gezinsvakanties – landelijke vakanties – winterreizen

lees meer

Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres!Even geen routine meer. Gewoon genieten dus . Daar dient vakantie voor.

Bij veel hotels is het mogelijk om een eenouderkamer te boeken. Tip: SplashWorld en Barkie KidsClub in een aantal van deze hotels is mogelijk om eenouderkamer te boeken.

lees meer

specialiseert  zich in bijzondere, actieve en avontuurlijke groepsreizen naar bestemmingen in Europa, het Midden-Oosten, Afrika, Azië, Oceanië en Noord- en Latijns-Amerika. Er wordt gereisd met bezieling en respect voor natuur, milieu en de lokale bevolking met haar gebruiken