Authentieke vakanties

Authentieke vakantie, weg van de massa

Authentieke vakantie

Een authentieke vakantie is een reis maken naar een bestemming waar je je uniek voelt en daarnaast jezelf wilt zijn, een plaats kiezen waarvan je denkt dat het echt bij je past en je echte persoonlijkheid eens kan laten zien.
Ver weg van de massa, op zoek naar leuke, onontdekte plekjes waar je ook altijd verblijft in de stijl van het land.

Mensen zijn steeds meer op zoek naar manieren om authentieker te gaan leven en zoeken hierbij naar authentieke vakanties. Veel mensen hebben bovendien hun eigen idee bij het woord authentiek.

Voor sommige onder ons betekent dit een plek waar je rust vindt, je leven indelen op je eigen manier en je niet laten leiden door wat anderen zullen zeggen, terwijl andere onder ons vinden dat authentiek staat voor alles wat niet bedacht is om winst te behalen en dat het gedaan wordt uit passie.

lees meer

Wat is een authentieke vakantie?

Voor sommige betekent authentieke vakanties dan misschien weer een verblijf in kleinschalige of authentieke accommodaties. Of authentieke hotels met karakter en sfeer op bijzondere en moeilijk te vinden locaties. Terwijl andere dan weer opzoek zijn naar authentieke vakanties met unieke accommodaties waar geen massa is.
De echte definitie van authentiek zijn heb je dus zelf in de hand. Het belangrijkste is om te leven zoals je zelf wilt en ergens te zijn waar jij je helemaal op je gemak voelt.

Vergelijk aanbieders authentieke vakanties

Met deze rechtstreekse links surf je snel naar jouw favorieten reisorganisaties en kan je het aanbod vergelijken.

Pharos Reizen
Bijzondere autovakanties

Joker – Avontuurlijke reizen in kleine groep

TUI
Voordelige vakanties

SNP – Reizen, het zit in onze natuur!

Sunweb – Zon/skivakantie
Avontuur & ontmoeting

Sawadee
Avontuurlijke groepsreizen

Ontdek en beleef de mooiste authentie vakantie

Op zoek naar mooie authentieke vakanties naar bijzondere accommodaties? Onderstaande aanbieders helpen u op zoek te gaan naar authentieke bestemmingen of authentieke accommodaties….

Populaire authentieke vakanties

Zonvakantie
Zonvakantie
Rondreis
Rondreis
Autovakantie
Autovakantie
Verre reis
Verre reis
Avontuurlijke reis
Avontuurlijke reis

beste aanbod van onze partners

Pharosreizen

Bijzondere vakanties in Europa

lees meer

Pharos Reizen wijst je de weg naar bijzondere autovakanties in Europa. Vakanties waarin je net iets meer beleeft en net iets meer Europa ontdekt. Je vindt bij ons ook vakantieparken. Ook als je met z’n tweetjes op pad gaat, vind je bij ons vakanties waarin je op een originele manier de cultuur beleeft, de natuur ervaart of actief bent.


Joker

Avontuurlijke groepsreizen

lees meer


Zin in de reis van je leven? Kies voor een groepsreis van Joker! In kleine groep tot 13 personen en op een duurzame manier, reis je langs minder platgetreden paden. Een mix van natuur, cultuur, actie en avontuur, en dat alles zonder dat je er zelf iets aan moet voorbereiden. Een ervaren reisbegeleider is de link tussen jou, de groep en de lokale bevolking. Bekijk en filter het aanbod van 200 groepsreizen naar meer dan 100 bestemmingen!

SNP

Reis- bestemmingen ‘all over the world’

lees meer

Deskundigheid, liefde voor de natuur en een groot enthousiasme voor de unieke reisformule zijn de kenmerken van onze organisatie. Onze reisformules: wandelreizen & trekkings – fietsreizen en expedities – natuur- en cultuurrondreizen – travelkids gezinsvakanties – landelijke vakanties – winterreizen

bezieling en respect voor natuur, milieu en de lokale bevolking

lees meer

Sawadee specialiseert  zich in bijzondere, actieve en avontuurlijke groepsreizen naar bestemmingen in Europa, het Midden-Oosten, Afrika, Azië, Oceanië en Noord- en Latijns-Amerika. Er wordt gereisd met bezieling en respect voor natuur, milieu en de lokale bevolking met haar gebruiken

TUI

Voordelige vakanties

lees meer

Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres!Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Zeer uitgebreid aanbod: uiteraard zonvakanties, maar ook verre vakanties, autovakanties, skivakanties, citytrips, jongerenvakanties, familievakanties en dichtbijvakanties (weekendjes weg)


sunweb

Zon- & skivakanties 

lees meer

Sunweb Vakanties biedt een ruim en sterk aanbod op populaire zonbestemmingen naar o.m. Turkije, Griekenland, Egypte, Malta en Tunesië.
Kies uit bijna 400 fantastische zonvakanties & boek alleen je reis! Gegarandeerd de Goedkoopste.