Authentieke vakanties

Op zoek naar mooie authentieke vakanties naar bijzondere accommodaties?
Onderstaande aanbieders helpen u op zoek te gaan naar authentieke bestemmingen of authentieke accommodaties….

authentieke vakanties

Mensen zijn op zoek naar manieren om authentieker te gaan leven en zoeken hierbij naar authentieke vakantiebestemmingen. Veel mensen hebben bovendien hun eigen idee bij het woord authentiek.

lees meer

Voor sommige betekend dit een plek waar je rust vind, je leven indelen op je eigen manier en je niet laten leiden door wat anderen zullen zeggen, terwijl andere vinden dat authentiek staat voor alles wat niet bedacht is om winst te behalen en dat het gedaan wordt uit passie.

Een reis maken naar een bestemming waar je je uniek voelt en daarnaast jezelf wit zijn, een plaats kiezen waarvan je denkt dat het echt bij je past en je echte persoonlijkheid eens kan laten zien.
Ver weg van de massa, op zoek naar de leuke, onontdekte plekjes waar je ook altijd verblijft in de stijl van het land.
Maar ook authentieke vakanties met verblijf in kleinschalige of  authentieke accommodaties. Of authentieke hotels met karakter en sfeer op bijzondere en moeilijk te vinden locaties. Andere zijn dan weer opzoek naar authentieke vakanties met unieke accommodaties waar geen massa is.

De echte definitie van authentiek zijn heb je dus zelf in de hand. Het belangrijkste is om te leven zoals je zelf wilt en ergens te zijn waar jij je helemaal op je gemak voelt.

Onze selectie aanbieders authentieke vakanties:

pharosreizen

Bijzondere vakanties in Europa

Pharos Reizen wijst je de weg naar bijzondere autovakanties in Europa. Vakanties waarin je net iets meer beleeft en net iets meer Europa ontdekt. Je vindt bij ons ook vakantieparken. Ook als je met z’n tweetjes op pad gaat, vind je bij ons vakanties waarin je op een originele manier de cultuur beleeft, de natuur ervaart of actief bent.

Pittoreske en kleinschalige vakantieadresjes

Sunweb Vakanties biedt een ruim en sterk aanbod op populaire zonbestemmingen naar o.m. Turkije, Griekenland, Egypte, Malta en Tunesië.
Kies uit bijna 400 fantastische zonvakanties & boek alleen je reis! Gegarandeerd de Goedkoopste.

snp authentiek

Reis- bestemmingen ‘all over the world’

Deskundigheid, liefde voor de natuur en een groot enthousiasme voor de unieke reisformule zijn de kenmerken van onze organisatie. Onze reisformules: wandelreizen & trekkings – fietsreizen en expedities – natuur- en cultuurrondreizen – travelkids gezinsvakanties – landelijke vakanties – winterreizen

Hotels met authentieke sfeer

Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres!Even geen routine meer. Gewoon genieten dus . Daar dient vakantie voor. Zeer uitgebreid aanbod: uiteraard zonvakanties, maar ook verre vakanties, autovakanties, skivakanties, citytrips, familievakanties en dichtbijvakanties (weekendjes weg)

fly drive

Avontuurlijke groepsreizen

Zin in de reis van je leven? Kies voor een groepsreis van Joker! In kleine groep tot 13 personen en op een duurzame manier, reis je langs minder platgetreden paden. Een mix van natuur, cultuur, actie en avontuur, en dat alles zonder dat je er zelf iets aan moet voorbereiden. Een ervaren reisbegeleider is de link tussen jou, de groep en de lokale bevolking. Bekijk en filter het aanbod van 200 groepsreizen naar meer dan 100 bestemmingen!

Pittoreske en kleinschalige vakantieadresjes 

Bij Sunweb Autovakanties vindt u zeer scherp geprijsde autovakanties naar bestemmingen binnen Europa o.a. Oostenrijk, Frankrijk, Spanje, Italie, Kroatie en Duitsland terug. Of je nu op zoek bent naar een leuke vakantie met eigen vervoer in de zomer of in de winter, het hele jaar door kun je voordelig autovakanties boeken.

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan ook het aanbod bij andere aanbieders

Andere reizen