Actieve vakanties

actieve vakantiesU houdt niet van stil zitten, ook niet tijdens uw vakantie, dan is het aanbod actieve vakanties voor u een ware uitkomst. Wintersport is bij ons erg populair, maar je kunt natuurlijk ook gaan surfen in Frankrijk, golfen in Zuid-Afrika, duiken in Egypte, op safari in Kenia, fietsen in Duitsland. Een kampeertocht maken is ook een leuke en actieve manier om een land te ontdekken.

lees meer

U kunt kiezen voor een wandel- of fiets vakantie. Wandelen is dé manier om de schoonheid en karakteristieken van een land intens te beleven. Je kunt je vakantie actiever maken door ruiger landschap te bewandelen.
Houdt u meer van spanning, dan kiest u één van de expedities, bijvoorbeeld het beklimmen van een berg, een raft tocht op een wilde rivier of ga de strijd aan met de woeste jungle.
Wat dacht je van een sledehondenexpeditie in extreme weersomstandigheden? Een expeditie waar hard gewerkt moet worden!
Ervaren en minder ervaren zeilers kunnen hun hart ophalen tijdens een actieve zeilvakantie.

Er worden veel verschillende actieve vakanties aangeboden. In eigen land, net over de grens en op andere continenten. Dicht bij huis zijn de Belgische Ardennen bij uitstek geschikt voor actieve vakanties.

Actieve, avontuurlijke en originele vakanties voor jong en oud, voor kleine en grote groepen. Of je nu houdt van wintersport, mountainbike, surfen, bergtochten… er is voor elk wat wils.
Mogelijkheden waar u nog niet aan gedacht had, maar die volkomen aansluiten bij de actieve uitdaging die u aan wilt gaan.

 

Voor jou uitgelicht

Onze selectie aanbieders actieve vakanties:

Elke dag de beste vakantie-aanbieding
Eke dag een superaanbieding, waar u steil van achterover slaat! TravelBird.be verkoopt de beste vakantie aanbiedingen, stedentrips, hotelovernachtingen, attractieparken, familie uitjes etc. TravelBird.be heeft elke dag een nieuwe topaanbieding variërend van wellness arrangement tot compleet verzorgde vakanties voor de hele familie.
Bekijk aanbod >>
Reizen is de wereld
Koning Aap biedt groepsreizen en individuele reizen. Koning Aap organiseert reizen die een eerste introductie zijn in een land, maar ook reizen voor mensen die een land beter willen leren kennen en speciale reizen met een thema of georganiseerd rondom een speciaal festival.
Bekijk aanbod >>
bezieling en respect voor natuur, milieu en de lokale bevolking
Sawadee specialiseert  zich in bijzondere, actieve en avontuurlijke groepsreizen naar bestemmingen in Europa, het Midden-Oosten, Afrika, Azië, Oceanië en Noord- en Latijns-Amerika. Er wordt gereisd met bezieling en respect voor natuur, milieu en de lokale bevolking met haar gebruiken
Bekijk aanbod >>
Bouw je eigen reis
Riksja is een reisorganisatie van reizigers voor reizigers, geboren uit het idee dat er te weinig flexibel reisaanbod is voor de avontuurlijke reiziger. Riksja verkoopt de manier van reizen die ze ook zelf het leukst vinden: een manier waarop je echt een nieuw land en een bijzondere levenswijze ontdekt.
Bekijk aanbod >>
scherp geprijsde reizen
Breed aanbod van scherp geprijsde reizen:
Zonvakanties, stedentrips, autovakanties, wintersport, cruises, busreizen, actieve vakanties, cultuurreizen en lastminutes naar alle populaire bestemmingen.
Bekijk aanbod >>
Party Travel voor Open-Minded Internationals
Stoke Travel reist op jouw manier. We slepen je niet overal naar toe met inflexibele tijdschema’s. We zijn niet vergeten wat de schoonheid van reizen is, het zelf ontdekken. Geen van onze reizen zijn hetzelfde maar er is wel een consistent thema. Onze gasten zien we graag mee doen in de festiviteiten in plaats van aan de zijlijn met een camera in de hand. We creëren een omgeving waar het voor jou voelt als je ‘eigen’ reis, met genoeg flexibiliteit in ons schema, zodat jij zelf kan beslissen wat te doen.
Bekijk aanbod >>
Op reis met leeftijdsgenoten
Mambo.nl organisteert actieve & avontuurlijke vakanties voor sportieve reizigers tussen 17 en 39 jaar.Je kan kiezen uit de meest uiteenlopende groepsreizen; rondreizen in Europa, verre reizen, jongerenreizen, actieve vakanties, actieve strandvakanties, single reizen, wintersport, surfvakanties en zeilvakanties.
Bekijk aanbod >>

Andere soorten reizen

wintersport vakantiepark verre reizen jongeren rondreis