Aanbieders Last minutes

Je hebt plots behoefte aan zon of je wilt gewoon goedkoper op vakantie dan is de last minute methode voor u geschikt. Last minutes zijn scherp geprijsde aanbiedingen met vertrek op korte termijn. lees meer

‘last minutes’ te pas en te onpas

Momenteel wordt de term ‘last minutes’ te pas en te onpas ingezet om reizigers te doen geloven dat ze een koopje te pakken hebben. Dit is vaak niet waar. Je kunt er vanuit gaan dat aanbiedingen die wekenlang boekbaar zijn of waar lang van te voren mee wordt geadverteerd, niets anders dan lokkertjes zijn. Men spreekt over een last minute als een reis minder dan zes weken voor vertrek wordt geboekt. Bij de reisorganisaties worden de echte last minutes dagelijks aangeboden. Daarnaast profiteer je van de goedkope last minute vliegtickets.
De last minute reizen zijn ook uitermate geschikt als je je vakantiedagen niet lang van tevoren kunt plannen, als je nog niet exact weet, wanneer je weg kunt, vanwege werk of privé omstandigheden.

Het aanbod last minute vakanties is altijd erg groot. Vele reisaanbieders gooien hun vakantiebestemmingen, die nog niet zijn vol geboekt, in de uitverkoop. Hier kunt u dan mooi van profiteren. Het kan gaan om vakantiereizen, vliegtickets of accommodaties. Ook geannuleerde reizen of vluchten worden in de aanbieding gedaan en als last minute aangeboden. Snelle beslissers kunnen hier echt hun voordeel mee doen.

Flexibel

Bij last minutes is er één gouden regel: je moet flexibel zijn. Wanneer je voor een echte last minute kiest kun je geen eisen stellen. Je zult moeten accepteren wat de reisorganisatie op dat moment in de aanbieding heeft. Want wie kiest voor een last minute, laat zich leiden door de prijs en niet door de bestemming, het hotel of de exacte reisdata. Het is dus een verrassing wanneer je precies vertrekt en wat de reisbestemming is. Alles hangt af van het aanbod.

Bijkomende kosten?

Iedereen wil namelijk zo goedkoop mogelijk op vakantie.
Het internet blijft de ideale plaats om een voordelige vakantie te boeken. Op de websites van grote reisorganisaties vind je aparte gedeeltes met last minutes. Het loont de moeite om de aanbiedingen van de verschillende reisaanbieders naast elkaar te leggen. De verschillen kunnen opmerkelijk zijn. Soms blijken (vroeggeboekte) last minutes niet altijd voordeliger.
Het is interessant en nodig om de aanbieding te bekijken op bijkomende kosten. Wat is inclusief en wat komt er nog bij het vermelde bedrag? Luchthavenbelasting, brandstoftoeslag, toeristenbelasting, schoonmaakkosten, …
Last minutes zijn niet seizoengebonden. Ook bij het boeken van stedentrips, wintersportvakanties en vliegtickets is het zeer de moeite waard last minute aanbiedingen te zoeken.

Visum – inenting?

Als je besluit een last minute te boeken, doe je er goed aan je te laten informeren. Wellicht heb je een visum nodig om het land van bestemming te komen. Of is het verstandig je te laten inenten. In sommige gevallen zit je binnen 24 uur na boeking al in het vliegtuig! Zorg er dus voor dat al je reisdocumenten en verzekeringen vooraf in orde zijn gemaakt. Een doorlopende reisverzekering is in dit geval een goed idee. Zodat je zonder problemen direct kunt vertrekken nadat je een last minute hebt geboekt.

Het aanbod last minutes geldt voor vele bestemmingen en allerlei accommodaties

Stedentrips, weekendje weg, vakantiehuizen, hotels, campings, jongerenreizen, zonvakantie, wintersport, vakantieparken, autovakanties, all-inclusive, singlereizen, reizen met kinderen, actief/avontuurlijk, golfvakantie, wandel- en/of fietsvakantie, wellness, busreizen, flydrive, cruises, luxe vakanties,…

 

Last minutes:

last minutes Citytrip zonvakantie wintersport weekendje weg vakantiepark vliegvakantie autovakantie hotels vakantiehuis arrangement jongeren verre reizen campings cruises Acties van de maand tonen