Avontuurlijke reizen

avontuurlijke reizen

U houdt van een beetje actie en spanning in uw leven en niet alleen in het dagelijks leven, maar ook op vakantie. Dan is wellicht een avontuurlijke reis echt iets voor u.
lees meer

De avontuurlijke reizen van de verschillende reisaanbieders, brengen u overal, waar ook ter wereld. Ontdek het indrukwekkende Latijns – Amerika, trek rond door het imposante China en Tibet of ga op avontuur in Bolivia.
Er zijn meer avontuurlijke reizen denkbaar dan je in je hele leven kunt maken.

Ook wie wel eens wat anders wil dan het standaard aanbod heeft het voor het uitkiezen. Ongerepte natuur, uitgestrekte gebieden en op grote eenzaamheid gelegen plekken.
Over de hele wereld zijn bijzondere dingen te beleven.

Avontuurlijke reizen naar bestemmingen in Europa, het Midden-Oosten, Afrika, Azië, Oceanië en Noord- en Latijns-Amerika. Er wordt bovendien gereisd met bezieling en respect voor natuur, milieu en de lokale bevolking met haar gebruiken.

Avontuurlijke reizen Europa en waar ook ter wereld

Elk land heeft zijn accommodatie: van een cabaña in de jungle waar je in een hangmat slaapt tot een bedoeïenentent in de woestijn van Marokko. Zo slaap je tijdens de kamelensafari in Egypte soms in een tent, breng je in Japan enkele dagen door in een klooster en logeer je tijdens de cowboyreis in Texas een aantal nachten op een ranch. Ook een safari in zuidelijk Afrika beleef je nog net iets intenser als je ‘s nachts de dieren rond je tent hoort snuffelen. Wat dacht je overnachten in tenten: geen betere manier om de ongereptheid en uitgestrektheid van de nationale parken in Alaska of Tanzania te ervaren dan met alleen een tentdoek tussen jezelf en de wijde wereld.

In de Egyptische woestijn is je vervoermiddel bijvoorbeeld een kameel en in IJsland kruip je zelf achter het stuur van een terreinwagen. Wil je met een felucca de Nijl af, twee dagen kameelrijden in Rajasthan, de rijstvelden van Vietnam per fiets verkennen, of in een houten kano tussen de piranha’s door?
In IJsland bind je sneeuwschoenen aan en trek je over de ongerepte sneeuwvlakten, over pastelgetinte vulkaanruggen, langs explosiekraters en bevroren kratermeren.

Avontuurlijke vakantie met gezin

Wat dacht je van een avontuurlijke vakantie met gezin? In Lapland bestuur je eigen hondenspan van 4 tot 6 getrainde Alaska husky’s.
De leukste manier om je kids iets over verschillende culturen te leren: dat is dus een familiereis door Kenia en Tanzania! Op deze reis sta je met Afrika’s wildleven oog in oog op de savannen van Masai Mara, de Serengeti en de Ngorongoro-krater. Je spot apen op de hellingen van Mount Kenya en maakt ook een praatje met de Masai in hun ‘manyatta’. Je kinderen zullen Afrika voortaan met andere ogen bekijken!

Avontuurlijke vakanties voor avontuurlijke reizigers die een keer iets heel anders willen, maar ook voor culinaire enthousiastelingen, reizigers met culturele belangstelling of voor hen die vrijwilligerswerk willen doen.

 

Voor jou uitgelicht

 

Onze selectie aanbieders avontuurlijke reizen:

Avontuurlijke groepsreizen
Zin in de reis van je leven? Kies voor een groepsreis van Joker! In kleine groep tot 13 personen en op een duurzame manier, reis je langs minder platgetreden paden. Een mix van natuur, cultuur, actie en avontuur, en dat alles zonder dat je er zelf iets aan moet voorbereiden. Een ervaren reisbegeleider is de link tussen jou, de groep en de lokale bevolking. Bekijk en filter het aanbod van 200 groepsreizen naar meer dan 100 bestemmingen!
Bekijk aanbod >>
Bouw je eigen reis
Riksja is een reisorganisatie van reizigers voor reizigers, geboren uit het idee dat er te weinig flexibel reisaanbod is voor de avontuurlijke reiziger. Riksja verkoopt de manier van reizen die ze ook zelf het leukst vinden: een manier waarop je echt een nieuw land en een bijzondere levenswijze ontdekt.
Bekijk aanbod >>
Elke dag de beste vakantie-aanbieding
Eke dag een superaanbieding, waar u steil van achterover slaat! TravelBird.be verkoopt de beste vakantie aanbiedingen, stedentrips, hotelovernachtingen, attractieparken, familie uitjes etc. TravelBird.be heeft ook elke dag een nieuwe topaanbieding variërend van wellness arrangement tot compleet verzorgde vakanties voor de hele familie.
Bekijk aanbod >>
Reizen is de wereld
Koning Aap biedt groepsreizen en individuele reizen. Koning Aap organiseert reizen die een eerste introductie zijn in een land, maar ook reizen voor mensen die een land beter willen leren kennen en speciale reizen met een thema of georganiseerd rondom een speciaal festival.
Bekijk aanbod >>
Voordelige vakanties
Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres!Even geen routine meer. Gewoon genieten dus . Daar dient vakantie voor. Zeer uitgebreid aanbod: uiteraard zonvakanties, maar ook verre vakanties, autovakanties, skivakanties, citytrips, familievakanties en dichtbijvakanties (weekendjes weg)
Bekijk aanbod >>
bezieling en respect voor natuur, milieu en de lokale bevolking
Sawadee specialiseert  zich in bijzondere, actieve en avontuurlijke groepsreizen naar bestemmingen in Europa, het Midden-Oosten, Afrika, Azië, Oceanië en Noord- en Latijns-Amerika. Er wordt daarnaast gereisd met bezieling en respect voor natuur, milieu en de lokale bevolking met haar gebruiken
Bekijk aanbod >>
scherp geprijsde reizen
Breed aanbod van scherp geprijsde reizen:
Zonvakanties, stedentrips, autovakanties, wintersport, cruises, busreizen, actieve vakanties, cultuurreizen en lastminutes naar alle populaire bestemmingen.
Bekijk aanbod >>
Op reis met leeftijdsgenoten
Mambo.nl organisteert actieve & avontuurlijke vakanties voor sportieve reizigers tussen 17 en 39 jaar. Je kan kiezen uit de meest uiteenlopende groepsreizen; rondreizen in Europa, verre reizen, jongerenreizen, actieve vakanties, actieve strandvakanties, single reizen, wintersport, surfvakanties en zeilvakanties.
Bekijk aanbod >>

Andere soorten reizen

Citytrip weekendje weg actieve vakantie verre reizen rondreis