Avontuurlijke reizen

De mooiste avontuurlijke reizen

avontuurlijke vakantie

Je houdt van een beetje actie en spanning in jouw leven en niet alleen in het dagelijks leven, maar ook op vakantie. Dan is wellicht een avontuurlijke reis echt iets voor jou. Ontdek hier de mooiste avontuurlijke reizen.

De avontuurlijke reizen van onderstaande reisaanbieders, brengen je overal, waar ook ter wereld. Er zijn meer avontuurlijke reizen denkbaar dan je in je hele leven kunt maken.Ontdek bijvoorbeeld het indrukwekkende Latijns – Amerika, of trek rond door het imposante China en Tibet of ga op avontuur in Bolivia.

Ook wie wel eens wat anders wil dan het standaard aanbod heeft het voor het uitkiezen. Ongerepte natuur, uitgestrekte gebieden en op grote eenzaamheid gelegen plekken.Over de hele wereld zijn bijzondere dingen te beleven.

lees meer

Avontuurlijke reizen Europa en waar ook ter wereld

Elk land heeft zijn accommodatie: van een cabaña in de jungle waar je in een hangmat slaapt tot een bedoeïenentent in de woestijn van Marokko. Zo slaap je tijdens de kamelensafari in Egypte soms in een tent, breng je in Japan enkele dagen door in een klooster en logeer je tijdens de cowboyreis in Texas een aantal nachten op een ranch. Ook een safari in zuidelijk Afrika beleef je nog net iets intenser als je ‘s nachts de dieren rond je tent hoort snuffelen. Wat dacht je van overnachten in tenten: geen betere manier om de ongereptheid en uitgestrektheid van de nationale parken in Alaska of Tanzania te ervaren dan met alleen een tentdoek tussen jezelf en de wijde wereld.

In de Egyptische woestijn is je vervoermiddel bijvoorbeeld een kameel en in IJsland kruip je zelf achter het stuur van een terreinwagen. Wil je met een felucca de Nijl af, twee dagen kameel rijden in Rajasthan, de rijstvelden van Vietnam per fiets verkennen, of in een houten kano tussen de piranha’s door? In IJsland bind je sneeuwschoenen aan en trek je over de ongerepte sneeuwvlakten, over pastel getinte vulkaan ruggen, langs explosiekraters en bevroren kratermeren.

Avontuurlijke reizen naar bestemmingen in Europa, het Midden-Oosten, Afrika, Azië, Oceanië en Noord- en Latijns-Amerika. Er wordt bovendien gereisd met bezieling en respect voor natuur, milieu en de lokale bevolking met haar gebruiken.

Avontuurlijke vakantie met gezin

Wat dacht je van een avontuurlijke vakantie met gezin? De leukste manier om je kids iets over verschillende culturen te leren: dat is dus een familiereis door Kenia en Tanzania! Op deze reis sta je met Afrika’s wildleven oog in oog op de savannen van Masai Mara, de Serengeti en de Ngorongoro-krater. Je spot apen op de hellingen van Mount Kenya en maakt ook een praatje met de Masai in hun ‘manyatta’. Je kinderen zullen Afrika voortaan met andere ogen bekijken! Of wat dacht je van Lapland? Hier bestuur je je eigen hondenspan van 4 tot 6 getrainde Alaska husky’s.

Ontdek de avontuurlijke vakanties voor avontuurlijke reizigers die een keer iets heel anders willen, maar ook voor culinaire enthousiastelingen, reizigers met culturele belangstelling of voor hen die vrijwilligerswerk willen doen.

Snel de mooiste vakanties bekijken, vergelijken en boeken

Met deze rechtstreekse links surf je snel naar jouw favorieten reisorganisaties en kan je het aanbod vergelijken.

single reizen Joker

Avontuurlijke groepsreizen

Zin in de reis van je leven? Kies voor een groepsreis van Joker! In kleine groep tot 13 personen en op een duurzame manier, reis je langs minder platgetreden paden. Een mix van natuur, cultuur, actie en avontuur, en dat alles zonder dat je er zelf iets aan moet voorbereiden. Een ervaren reisbegeleider is de link tussen jou, de groep en de lokale bevolking. Bekijk en filter het aanbod van 200 groepsreizen naar meer dan 100 bestemmingen!

actieve vakanties Pharos Reizen

Bijzondere vakanties in Europa

Pharos Reizen wijst je de weg naar bijzondere autovakanties in Europa. Vakanties waarin je net iets meer beleeft en net iets meer Europa ontdekt. Je vindt bij ons ook vakantieparken. Ook als je met z’n tweetjes op pad gaat, vind je bij ons vakanties waarin je op een originele manier de cultuur beleeft, de natuur ervaart of actief bent.

fly drive hoteldeals

Elke dag nieuwe hoteldeals

Hoteldeal.be is een website waarop een groot aanbod van hoteldeals is te boeken. De deals zijn eenvoudig te vinden op bijvoorbeeld thema. Dagelijks komen er meerdere nieuwe spectaculaire Hoteldeals bij. Of u nu op zoek bent naar een leuk hotel voor een weekendje weg in een grote stad, of omdat u heerlijk wilt ontspannen in de natuur, alles vindt u op hoteldeal.be!

rondreizen SNP

Reis- bestemmingen ‘all over the world’

Deskundigheid, liefde voor de natuur en een groot enthousiasme voor de unieke reisformule zijn de kenmerken van onze organisatie. Onze reisformules: wandelreizen & trekkings – fietsreizen en expedities – natuur- en cultuurrondreizen – travelkids gezinsvakanties – landelijke vakanties – winterreizen

single reizen sawadee

Bezieling en respect voor natuur, milieu en de lokale bevolking

Sawadee specialiseert  zich in bijzondere, actieve en avontuurlijke groepsreizen naar bestemmingen in Europa, het Midden-Oosten, Afrika, Azië, Oceanië en Noord- en Latijns-Amerika. Er wordt gereisd met bezieling en respect voor natuur, milieu en de lokale bevolking met haar gebruiken

verre reizen riksjatravel

Bouw je eigen reis

Riksja is een reisorganisatie van reizigers voor reizigers, geboren uit het idee dat er te weinig flexibel reisaanbod is voor de avontuurlijke reiziger. Riksja verkoopt de manier van reizen die ze ook zelf het leukst vinden: een manier waarop je echt een nieuw land en een bijzondere levenswijze ontdekt.

Ontdek en beleef de mooiste avontuurlijke reis

Reisaanbieders avontuurlijke reizen:

Boek bij de leukste reisorganisaties voor avontuurlijke reizen.

Dit artikel bevat affiliate links. Dat wil zeggen dat ik een kleine vergoeding krijg als je iets boekt via een link op deze pagina. Je betaalt daarvoor niets extra, maar zorgt er wel voor dat ik jou kan blijven helpen met dit soort gratis artikelen en inspiratie. Ik zal alleen reisorganisaties aanraden die ook ik zelf vertrouw. Dus als je naar aanleiding van dit artikel een reis wilt boeken stel ik het zeer op prijs als je dat via deze link doet.

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan ook deals bij andere aanbieders