Ontdek het nog ongerepte Puglia

Op zoek naar een leuke verblijf plaats in een ongerepte regio in de hak van de Italiaanse laars? Wat dacht je van Puglia. Snuif ook de Zuid-Italiaanse sfeer op in deze heerlijke regio. Wij selecteerde voor jou alvast enkele leuke verblijfplaatsen!

Ciao Hotel Residence

Beleef de sfeer van een van de mooiste regio’s van Italië incl. verblijf in een appartement (o.b.v. logies), huurauto, retourvlucht en leuke extra’s

Vergeet Firenze, Rome en de Scheve Toren van Pisa! Het echte Italië beleef je in Puglia! Ga op ontdekking in pittoreske dorpjes, ga volledig op in de gezellige drukte op de vismarkt van Bari en slenter door het schilderachtige Polignano a Mare. Hoe je dat alles te zien krijgt? Met je huurauto natuurlijk! Bovendien verblijf je in een ruim appartement en kan je profiteren van leuke extra’s!

Prijzen veranderen razendsnel!

De speciale goedkope vakantie aanbiedingen zijn soms maar een paar dagen geldig. Twijfel daarom niet langer en boek daarom nu nog om een voordelige prijs te garanderen!
Is de prijs toch hoger? Dan ben je helaas al te laat.

Leuke plaatsjes in Puglia:

pulgia bari
Citytrip Bari

Ontdek deze Italiaanse parel tijdens een citytrip incl. dagelijks ontbijt, 1x fles prosecco op de kamer en heen- en terugvlucht

lees meer

Bari is een typische Italiaanse havenstad met een prachtig historisch centrum, chaotisch verkeer en een aangenaam, zonnig klimaat. Bovendien liggen de stoffelijke resten van onze Sinterklaas in de Basilica di San Nicola! Als dat je niet over de streep trekt, dan misschien wel de vele kraampjes met lekker eten die je overal in de gezellige straatjes ziet. Het wordt dus een cityrip om u tegen te zeggen, want jij verblijft in een comfortabel hotel vlak bij het historisch centrum waar je bij aankomst op de kamer proost op een topreis met een glaasje prosecco!

pulgia met huurauto
Puglia met huurauto

Verblijf 5, 7 of 10 nachten in een historisch gebouw, incl. dagelijks ontbijt, excursie met gids, olijfolieproeverij, heen- en terugvlucht en huurauto

lees meer

Waneer je denkt dat je met Umbrië, Toscane of Veneto het beste van Italië hebt gezien, sla je de bal goed mis. Het echte Italië vind je in de zuidelijke provincie Puglia. Een bloedmooie kustlijn, barokke steden, prachtige landschappen… deze regio is werkelijk een plezier voor het oog. En dan spreken we nog niet over het heerlijke eten dat je hier vindt! Hoe je dat alles te zien zal krijgen? Met een huurauto natuurlijk! Op naar la bella Italia!

pulgia rondreis
Puglia & Basilicata

Met je huurauto langs de mooiste Italiaanse landschappen: 7 nachten inclusief verblijf in 3 hotels met elke ochtend ontbijt, huurauto en heen- en terugvlucht

lees meer

Italië, ons favoriete laarsvormige land, is dankzij streken als Toscane en Veneto en steden als Milaan, Rome en Venetië erg populair bij toeristen. Minder bekend is de streek in de hak van de laars zelf en dat is zonde, want de regio’s Puglia en Basilicata zijn ronduit prachtig! Met je huurauto ontdek je zelf de mooiste dorpjes in de streek. Je rijdt langs fenomenale landschappen en onderweg geniet je van een zalig verblijf in drie verschillende hotels. Pittoreske stadjes, verbluffende panorama’s en uiteraard de eenvoudige maar intens smaakvolle Italiaanse keuken, bereid je voor op een onvergetelijk reis!

pulgia
Op ontdekking in Puglia

Puglia, beter bekend als de hak van de Italiaanse laars, nodigt je uit voor een vakantie van 4 of 7 nachten, incl. ontbijt, huurauto en heen- en terugvlucht

lees meer

Als wij zeggen “Italië” dan denk jij meteen aan: “zon”, “laars”, “pasta”, “oudheid”, “kunst”… En ga zo maar door. Het aloude associatiespel blijkt maar weer een bron van waarheden te zijn, want al die dingen waar je het eerst aan denkt bij Italië, zitten vervat in deze fly-and-drivevakantie. Akkoord, de aanwezigheid van de zon kunnen we niet garanderen, maar dat neemt niet weg dat je er in het zonnige zuiden meer kans op hebt dan aan het immer wisselvallige thuisfront.

En jij gaat wel ver naar het zuiden, helemaal naar de regio Puglia die ook wel bekendstaat als de hak van de Italiaanse laars. Hier geniet je van historische stadjes vol barokke kunstwerken en restanten uit de Griekse en de Romeinse oudheid. Tot slot proef je hier ook uitgebreid van de Italiaanse keuken, misschien wel tijdens de kookworkshop die je optioneel kan bijboeken. Alles wat je verwacht van Italië en meer, dat vind je in Puglia!