Wegens succes verlengd: Parijs-Roubaix 2018

Parijs-Roubaix travelbird

Verlengd: viparrangement Parijs-Roubaix

 

Wegens succes verlengd: beleef Parijs-Roubaix op 8 april 2018 vanop de eerste rij, incl. busreis, ontbijt, diner, drankjes en meer!

Op 8 april 2018 is het weer zover! De Ronde van Vlaanderen is nog geen week gereden, of je favoriete wielerhelden strijden tijdens de wielerwedstrijd Parijs-Roubaix om de ultieme erkenning. Deze wedstrijd is immers niet zomaar een zondagse koers. De bijnaam “Hel van het Noorden” zegt al genoeg. En al die actie, die kan je live meemaken. De bus pikt je op op een plaats naar keuze, en dan kan jouw viparrangement beginnen. Hapjes, drankjes, ontbijt en diner: die dag zal jij niets tekortkomen. Bovendien maak je live de doortocht op de kasseistrook Moulin à Vertin mee. Heroïek, legende, geschiedenis! Zondag 8 april wordt een dag om niet snel te vergeten!

 

Elke dag de beste vakantie-aanbieding
Eke dag een superaanbieding, waar u bovendien steil van achterover slaat! TravelBird.be verkoopt de beste vakantie aanbiedingen onder andere: stedentrips, hotelovernachtingen, attractieparken, familie uitjes etc. TravelBird.be heeft elke dag een nieuwe topaanbieding variërend van wellness arrangement tot compleet verzorgde vakanties voor de hele familie.

Een uitstapje naar zowel de zee, als  een familie-trip naar de bergen, een weekendje weg voor twee of een droomreis naar de zon: Elke dag inspireert TravelBird reizigers met originele aanbiedingen aan kleine prijzen.

In samenwerking met zijn partners biedt TravelBird dus de meest interessante aanbiedingen aan. Elke dag worden ook de zes beste deals op de website gepubliceerd. Dit kan gaan van zowel een paar nachten in een prachtig hotel met wellness als tickets voor pretparken..

 

Zon, zee, TravelBird!
Het weer schreeuwt “zon, zee, TravelBird”!
Ga op strandvakantie met Travelbird, ze geven je hier een aantal populaire bestemmingen mee.